Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Klarisse spune:
Maya sa iti traiasca mamica
. Cum mai esti cu moralul?
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Maya, La Multi Ani mamei tale si multa sanatate. Si poate in curand ai sa o faci bunicutza 

mamica de fetita si
22+
puiutza spune:
RalucaelenaM ia exemplu de atitudine de la Summertime - asa da!
Klarisse - suzetele sunt mai bune alea din silicon, si e indicat ca plasticul sa fie in plan drept, daca e usor arcuit catre fata ii va lasa urme pe obraji. In rest trebuie schimbate mai ales cand e mic BB ca cresc repede. Eu le-am avut pe cele de la Avent.
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Kiti asa fara experienta cum sunt..dar sustin ideea ta cu dormitul sotului langa mine. Daca ar dormi separat m-as simti singura in toata experienta asta si nu cred ca mi-ar fi bine. Trebuie sa stie ce inseamna sa te trezesti de n ori, sa mai schimbe el un scutec, sa il stearga la fund ca doar la momentul x si el a prestat![]()
..
. Din discutiile avute cu el pana acum nici nu-si doreste sa fie altfel dar om vedea cand apare micul urlator![]()
![]()
Klarisse
graviduta 22+ 
eveline spune:
Klarisse, suzetele-s de mai multe marimi (pentru diferite varste, evident) si din materiale diferite: am vazut dintr-un fel de cauciuc (in general sunt maro) sau din silicon (alb-transparent). Poti sa ma picuri cu ceara, nu mai stiu cine si de ce ne-a zis ca-s mai bune alea din cauciuc (o doctorita ceva ne-a spus de ne-am coformat) si Biei numai dintr-alea i-am luat. Pana la urma depinde ce fel accepta copilul...si sa stii ca atunci cand s-a obisnuit cu una tot dintr-aia o sa-i mai cumperi ulterior.
Spun unii ca nu-i bine sa obisnuiesti copilul cu suzeta, deoarece se strica dentitia si mai nustiu ce pateste. Probabil au existat cazuri, nu neg acest lucru...pentru noi a fost o adevarata mana cereasca, as da premiu Nobel celui ce a inventat-o. Au fost momente cand era Bia mica mica si avea niste crize de urlat efectiv si se linistea NUMAI cu suzeta...nu stiu ce ne-am fi facut daca n-ar fi avut-o. Si cand a avut a scapa de ea am scapat repede, al o anumita varsta. A...si n-a "patit" nimic...are dinti ca niste perle...
22+
si mamica de
Bianca
bebecris26 spune:
eu mananc cirese aproape zi de zi ca astea de mai nu au ....
si acum de cate ori cumpar desfac cateva sa ma asigur ca sunt curate dar nu am gasit nimic in ele. cred ca de acum incolo o sa faca carnita si nu o sa mai pot manca nici eu. oricum mi-am facut pofta
cristina si bebe in burtica
22 sapt
Klarisse spune:
Eveline, nasa mea e medic stomatolog si i-a bagat lu' fiu-su suzeta de la cateva saptamani si mi-a zis ca nu are nicio treaba cu dantura copilului..Plus ca vorba ta, daca e SINGURUL lucru care linisteste copilul ii dau 2 suzete nu una![]()
![]()
.
Klarisse
graviduta 22+ 
puiutza spune:
Eu ziceam de dormit cu sotul in camera...dar recomandam asta pt. primele 2-3 saptamani in cazul in care taticul lucreaza.
Cel putin de la 2 luni Bobi al nostru a dormit singur in camera lui si totul a reintrat in "normal".
Acuma mai e adevarat ca depinde si de ce serviciu are taticul si cat de solicitant si stresant este!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Maya, La Multi Ani mamei tale si multa sanatate. Si poate in curand ai sa o faci bunicutza ![]() ![]() ![]() mamica de fetita si 22+ |
Multumesc Sufletel, dar trebuie sa mai astepte o perioada... acum cateva zile am 'incheiat un capitol' din viata mea(pe scurt, am incheiat relatia) asa ca... nu se stie ce imi poate rezerva viitorul.
Klarisse, multumesc mult. A mea mamica merita tot ce e mai bun pe lumea asta, e un om atat de bun si darnic... ardeleanca de 'sa o pui pe rana'...Pentru toti prietenii mei a fost si este ca o mama... chiar ii zic 'mama Lidia'si tare se bucura cand e casa plina. Cand traia tatal meu si era de noapte, imi zicea 'Taicatu de noapte, asa ca hai... bairam'
ptr ea si voi
alynta27 spune:
David a fost selectat la gradinita cu program prelungit din cartier! Va trebui sa mergem saptamana viitoare sa luam lista de rechizite necesare!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra