Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Nu vreau sa ma laud..dar totusi asta fac :)) eu m-am ingrasat de la 49 de kg la 60 pana acum si sunt f multumita. Stiu ca mai urmeaza dar chiar sper dupa ce nasc sa ajung la 55 kg, nu mai vreau in nici un caz sa fiu slabatura.

Deci cu 11 kg luate, cred ca detin recodul :))) Am citit ca femeile slabe ar trebui sa ia mai mult in greutate in timpul sracinii si femeile plinute invers

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Puiutza poti merge la mare! Chiar stiu o graviduta care a fost si a primit si acceptul medicului ginecolog! La mare am vazut gravidute care puneau un gen de batic pe sani pana jos! Imi scapa denumirea!Aveau costum in 2 piese!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

A si RalucaelenaM eu si acuma umplu batista cu firisoare rosii...!
Pt. crampe musculare am inteles ca face bine sa dormi cu picioarele mai sus decat corpul...pui o perna sub ele! Incearca si spune-ne daca e mai bine!

Alynta stiu de nastere sub apa, se face la Eva, dar medicul e din Victoria si trebuie sa vina la BV, nu o face tot timpul. Stiu ca Zoze postase un link cu expeerienta unei tipe Sovietica care a nascut in apa de doua ori la BV la Eva si la CT la Isis parca - foarte interesant de citit....nu mai stiu pe la ce capitol era....oricum acum vreo 3 sapt. cred.

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Alynta, multumesc de intrebare. Bia e mult mai bine, efectiv s-a vazut de pe o zi pe alta. Ii dau totusi antibioticul ala pana duminica sa fie 7 zile, chiar daca simptomele au disparut...asa trebuie, starea s-a ameliorat insa daca nu omori efectiv nucleul infectiei poate recidiva. Nu am mai facut febra intre nurofen insa a tusit prin somn...cred ca s-au acumulat mucozitati in gat.
A...si ca mi-am adus aminte. Cand am fost la morfologie, intrand prima, doctorul abia venise si mai discuta despre ultimele vesti cu d-ra asistenta. Si printre altele i-a zis ca sectia maternitate din spital se va inchide...si din cauze de "microbei" din cate am inteles si din cauze financiare. Chiar m-a intrebat unde am de gand sa nasc si cand i-am raspuns ca la Suceava mi-a zis ca-i ok ca acolo in Iasi n-am cum oricum.

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ziua buna de la o albinutza!

Ana, nu am venit cu sucul de portocale si capsuni... nu am facut, n/am fost albinutza harnicuta.

Puiutza, bipbip...a intrat un PM.

Azi e vineri fetelor... zboara timpul asta de nu se vede. Azi am crezut ca o sterg mai repede de la munca si cand colo... surpriza, sefa mea a pus sedinta si training la ora 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta chiar ea mi-a spus aseara ca o cezariana va fi cca 1800 de euro. Oricum astept sa vad cifrele oficiale si primele impresii.
Pana acum i-am dus doar un buchet de flori, bani stiu ca nu accepta. Data viitoare cand merg vreau sa ii iau ceva mai consistent, ca merita din plin. Oricum cred ca o ajut si ca merg mereu la particular nu in maternitate..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Ah mi-am amintit de decorul camerei uitasem in ultimele 30 de minutzele, eu sincera sa fiu pana zilele astea nu am sesizat in magazinele de mobila camere pentru bebelushi, sper sa ma ajute imaginatia, oricum am sa iau patutz gen tzarc, c-am inteles de la alti parinti ca te scuteste de unele griji..momentan ma gandeam ce culori sa folosesc prin camera si-am gasit site-ul asta cu tapet 3D www.all4baby.ro/Products/1792-tapet-walltastic-lumea-basmelor.aspx" target="_blank">http://www.all4baby.ro/Products/1792-tapet-walltastic-lumea-basmelor.aspx, daca avetzi site-uri cu idei link si aici va rog

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pentru fetele cu experienta..cum se cumpara suzetele? Care e diferenta intre NUK si Avene spre exemplu..in afara de pret? Trebuie sa aiba o forma anume?..Nush ce m-a apucat dar azi toata ziua m-a framantat problema suzetelor..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Capsuni cu zahar la frigider am mancar ieri , DELICIOASE!!!

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

immmm, cu frisca... sunt delicioase si afrodisiace...

Fetelor... acum mi/am adus aminte ca e ziua mamei mele... sunt dusa cu pluta rau de tot, mi/au fugit neuronii. Ha, sa o sun sa nu creada ca sunt o fiica denaturata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare burtici!
La mine e cam ca la nebuni si nu prea apuc sa intru, si ieri am fost pe fuga. Am recuperat ce ati scris.
Klarisse - felicitari pentru grasunel .
Mie nu mi-a dat nimic pe cd, ca cica nu mai au voie - ma rog, ce sa mai zic.
Oricum, am doua poze cu domnisoara, are bofline grasune si e frumusica foc (normal, doar e a mea, nu? ). Si ma tot uit la ele si nu-mi vine sa cred ce pui mic am .
De costum de baie - am unul din doua piese, tb sa verific dc imi mai intra boobs-urile in sutien si imi cumpar oricum si unul intreg, de gravidute, de la C&A.

Spunea cineva ca sotul sa nu doarma in camera cu noi. Eu, personal, cu asta nu sunt de acord. Nu l-am facut singura. Sa stea cu mine. Doar nu il pun sa se trezeasca sa ii dea el sa suga copilului, dar vreau sa inteleaga ce inseamna sa ai un copil. Asa am facut la Vladut si asa o sa fac si acum.
Bineinteles, fiecare stie cum ii este mai bine, dar mie nu mi s-a parut ok asa.

Fug la masa si revin.

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput