Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noi nu am dormit separati! Copii au dormit in patut! Acum David doarme in camera lor singur si Matei in patutul care va reveni fetitei! Am vrea sa-i culc impreuna pe baieti ca am pat mare la ei in camera! Faza nasola e ca Matei cade des din pat uneori cu noi langa el si se foieste rau de tot!
In ultimul timp- din cauza intarcatului sotul a dormit cu cel mic si eu cu David! Acum incercam sa reintram in normal! Mai vine cel mare peste noi dimineata uneori sau la o bucata de noapte, mai cade sotul rupt seara langa copil!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bine..unde nu exista optiunea unei camere separate a copilului nu isi are locul discutia..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Fistiq ambii baieti au fost miscareti, dar stilurile au diferit! David dadea mai mereu, in schimb Matei avea miscari scurte si puternice! Dar la mine a diferit mult felul meu de a fi in sarcini! La cel mare iubeam culorile puternice: verde sidef, rosu-visiniu, galben! Mergeam kilometri pe jos, plecam toata ziua in plimbari! La Matei eram mai statica si mai linistita! Iubeam mai mult linistea! Imi placeau florile! Mi s-a pus pata pe verde,portocaliu- culori calde, odihnitoare! La fata am bocit mult(inca nu stiam de sarcina), sunt inebunita dupa flori(eram si inainte), am redevenit cocheta (deh mi-am schimbat loock-ul), am redescoperit placerea de a-mi lua de imbracat!

POZE

Cum a aparut Printul!

Super, inseaman ca eu o sa am o Daviduta, ca e miscareata si ca viitoare mamica ma comport cum te-ai comportat tu la fetita.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Puiutza eu am zis aici..ca acum ma simt foarte curajoasa si hotarata dar momentul decisiv va fi cel cand il am pe bebe acasa si vedem exact cum stau treburile. Insa pana atunci ma mentin ferma.

Klarisse graviduta 22+

Ana 25 si Klarisse va tin pumnii si va doresc din tot sufletul sa fie EXACT asa cum va doriti voi!

Eu inainte sa am primul copil imi faceam ideie cum ar fi dar realitatea a fost cu TOTUL alta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Am plecat la eco!

Va pup!
Weekend placut si cu soare!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui simoo

Buna ziua tuturor burticilor din acest topic. V-am gasit dintr-o intamplare si ma bucur; sunt si eu o burtica de 19 sapt la care am ajuns cu greu pt ca am o sarcina cu risc.Nu am apucat sa citesc de la inceputul topicului si nu va cunosc insa sper ca o sa o fac; din pacate in cateva ore tre sa plec la spital sa ma internez pt a putea sa-mi iau medical in continuare (sunt in CM din sapt 5 cand am avut primele contractii si de atunci prin spitale si numai in pat). Cand am sa ma intorc o sa vb mai mult. Eu am DPN 27.10.2010 dar medicul meu m-a asigurat ca voi naste mult mai devreme. Eu am ajuns sa ma rog sa ajung la 30-32 sapt macardeci cam prin sept. mai sunt burtici cu probleme in topicul asta? Daca nu ma bucur pt voi! Va urez zi buna si linistita! Simona 19+ si mami de Maria- Antonia ( 09.09.2005)

Bine ai venit Simoo! Nu subestima psihicul in toata ecuatia asta. Eu sunt 100% convinsa ca o mamica linistita, fericita si optimista este cel mai bun "medicament". Nu zic ca nu trebuei si un tratament corect, insa daca te autoconvingi de ceva anume sunt sanse foarte mari s ase intample. Eu nu sunt adepta ca "suntem ce mancam" ci a lui "suntem ce gandim". Multa bafta!!!

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Puiutza multumim,saru-mana te asteptam cu vesti bune!
Simoo bine ai venit! Sa-ti dea DD sanatate si tie si la bb si o sarcina la termen!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:

Am plecat la eco!

Va pup!

Bafta!!!!

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:

Am plecat la eco!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:

Am plecat la eco!

Va pup!

Sa primesti vesti bune!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput