Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Noi nu am dormit separati! Copii au dormit in patut! Acum David doarme in camera lor singur si Matei in patutul care va reveni fetitei! Am vrea sa-i culc impreuna pe baieti ca am pat mare la ei in camera! Faza nasola e ca Matei cade des din pat
uneori cu noi langa el si se foieste rau de tot!
In ultimul timp- din cauza intarcatului sotul a dormit cu cel mic si eu cu David! Acum incercam sa reintram in normal! Mai vine cel mare peste noi dimineata uneori sau la o bucata de noapte, mai cade sotul rupt seara langa copil!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Bine..unde nu exista optiunea unei camere separate a copilului nu isi are locul discutia..![]()
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Fistiq ambii baieti au fost miscareti, dar stilurile au diferit! David dadea mai mereu, in schimb Matei avea miscari scurte si puternice! Dar la mine a diferit mult felul meu de a fi in sarcini! La cel mare iubeam culorile puternice: verde sidef, rosu-visiniu, galben! Mergeam kilometri pe jos, plecam toata ziua in plimbari! La Matei eram mai statica si mai linistita! Iubeam mai mult linistea! Imi placeau florile! Mi s-a pus pata pe verde,portocaliu- culori calde, odihnitoare! La fata am bocit mult(inca nu stiam de sarcina), sunt inebunita dupa flori(eram si inainte), am redevenit cocheta Alina-Mirela 26+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Super, inseaman ca eu o sa am o Daviduta, ca e miscareata si ca viitoare mamica ma comport cum te-ai comportat tu la fetita.
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 23+
alynta27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Ana 25 si Klarisse va tin pumnii si va doresc din tot sufletul sa fie EXACT asa cum va doriti voi! |
Eu inainte sa am primul copil imi faceam ideie cum ar fi dar realitatea a fost cu TOTUL alta!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
Am plecat la eco!
Va pup!
Weekend placut si cu soare!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
summertime spune:
| citat din mesajul lui simoo Buna ziua tuturor burticilor din acest topic. V-am gasit dintr-o intamplare si ma bucur; sunt si eu o burtica de 19 sapt la care am ajuns cu greu pt ca am o sarcina cu risc.Nu am apucat sa citesc de la inceputul topicului si nu va cunosc insa sper ca o sa o fac; din pacate in cateva ore tre sa plec la spital sa ma internez pt a putea sa-mi iau medical in continuare (sunt in CM din sapt 5 cand am avut primele contractii si de atunci prin spitale si numai in pat). Cand am sa ma intorc o sa vb mai mult. Eu am DPN 27.10.2010 dar medicul meu m-a asigurat ca voi naste mult mai devreme. Eu am ajuns sa ma rog sa ajung la 30-32 sapt macardeci cam prin sept. mai sunt burtici cu probleme in topicul asta? Daca nu ma bucur pt voi! Va urez zi buna si linistita! Simona 19+ si mami de Maria- Antonia ( 09.09.2005) |
Bine ai venit Simoo! Nu subestima psihicul in toata ecuatia asta. Eu sunt 100% convinsa ca o mamica linistita, fericita si optimista este cel mai bun "medicament". Nu zic ca nu trebuei si un tratament corect, insa daca te autoconvingi de ceva anume sunt sanse foarte mari s ase intample. Eu nu sunt adepta ca "suntem ce mancam" ci a lui "suntem ce gandim". Multa bafta!!!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
ana_25 spune:
Puiutza multumim,saru-mana
te asteptam cu vesti bune!
Simoo bine ai venit! Sa-ti dea DD sanatate si tie si la bb si o sarcina la termen!

Ana
21+
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui puiutza Am plecat la eco! Va pup! Weekend placut si cu soare! Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Bafta!!!!

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Am plecat la eco! Va pup! Weekend placut si cu soare! Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |

office spune:
Sa primesti vesti bune!

Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png