Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Am vazut ca am primit o steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,simonaelena si luy!!

Haideti ca m-au lasat de vatra ai mei..S-a cam ingrosat treaba cu contractiile si durerile prin diverse locuri,iar acum sunt pedepsita

Lora,sunt intr-o continua alergatura,sa stii..Parca nici n-am apucat sa-mi savurez clipele de gravidenie,ultima gravidenie din viata mea Sper sa terminam cat mai repede cu mutatul,sa am si eu macar o luna de ragaz inainte de nastere(asta daca nu cumva si bebele asta are aceleasi planuri ca si fra'su).
Tu cum esti?

Dana,felicitari pt.BB grasunel!! Sanatate muulta!

Crina,danaisa,am gasit un magazin cu haine pt.gravide in Mercur,etaj 1,paralel cu Top Sport.Nu stiu daca stiati de el,eu acum l-am aflat,caci sunt disperata-nu gasesc pantaloni care sa-mi si vina,sa-mi si placa Langa Sale&Peppe,mai e un magazin la care am gasit niste pantaloni faini din in,dar marimi mici(36,38).La Sofia Papadia nu au mare lucru..Daca mai stiti vreun mag.cu haine pt.bortzosenii,la noi in oras,dati-mi si mie de veste,pls!!

Crina,imi pare rau pt.dureri..Of! Eu am trecut pe nospa+scobutil i.m. si e bine pt.burticica,dar doare buca rau

Felicitari Miha,pt.steluta!

aniast??

Mai dau o tura pe forum si ma bag si eu la un somn mic.Pupici tuturor!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele,
Lora, deti reteta zilei mamaliguta o sa fac si eu diseara... acum am pus cioba la foc, de legume proaspete si carne de pui...si Ema si sotul sunt ciorbari...numai eu cam mofturoasa...
Am fost azi la posta cu Ema si ne-am plimbat prin tot orasul pe jos, am oprit pe la piata si am cumparat 1 kg de cirese pe care le-am dovedit amandoua ( eu si Ema) ...sunt nitzel sucita, am nervi, o stare de neliniste si ma cam inteapa burta...

vad ca deja stiti greutatea strugureilor...abia astept si eu sa aflu cum este
am obosit azi

o sa ma intind in pat si o sa ma linistesc un pic
va doresc un we linistit

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata mai pe la pranz

moamaaaa m-ati inebunit cu mancarurile astea, eu de fel nu sunt pofticioasa , si nici acum in sarcina nu prea am poftit decat la cartofii noi cu marar si acum la mamaliga cu branza...ufff si ieri ati vorbit de merdenele eu aici nu am de unde sa iau

bebestrumf bine ai venit....iti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen. mai scrie-ne despre tine
Puiuta felicitari pt micul voinic...wow are aproape un kg

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Am vazut ca am primit o steluta

felicitari

23+

Mergi la inceput

Simonaelena, luy la multi ani, multa sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor.......sarcina usoara si la termen

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

mihaelka felicitari pt steluta!

simoelena,luy la multi ani! multa sanatate si bb-ici sanatosi si frumosi!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna fetele. ne facem si noi apariria. ce bine de cele care au mama sau soacra sa le ajute. eu nu am pe nimeni decat sotul. mama nu e in tara si soacra......mai bine lipsa nu prea avem tangente. ma bucur foarte mult pentru voi. si la noi cum sotul munceste de dim pana seara daca nu as gati eu am muri de foame. asta e sper ca atunci cand s-o mari mai tare burtica sa pot face fata

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

speram sa ne descurcam singurei cand o sa vina bebe mai ales ca suntem la prima experienta. tare bine e sa ai o mama sau soacra care sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

speram sa ne descurcam singurei cand o sa vina bebe mai ales ca suntem la prima experienta. tare bine e sa ai o mama sau soacra care sa te ajute.

Eu nu am treaba nici cu mama nici cu soacra,sunt super.In schimb stau cu bunica lu sotul care face cat 10 soacre(poame)

Ana21+

Mergi la inceput