Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu duminica scap de gateala ca mancam la soacra-mea.Asa era obisnuit sotul dinainte,si asa a ramas obiceiul.In fiecare duminica mancam la ea si nici prajitura nu fac,ca ne face ea in fiecare duminica.Eeeeee,asa da soacra!nu?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Ana noi sambata aveam pranz la socrela...si luam desert si la pachet sa avem pentru duminica. Acum daca mi s-a "ordonat" repaus la pat si nu mi se da voie sa urc cele 4 etaje pana la soacra mea (am intrebat -o pe doamna doctor si a zic categoric NU)imi aduce acasa mancare data sau de doua ori pe saptamana. Azi nu stiu care e meniul...auzisem ceva de ciorba acra si pane din carne de porc.

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Ana noi sambata aveam pranz la socrela...si luam desert si la pachet sa avem pentru duminica. Acum daca mi s-a "ordonat" repaus la pat si nu mi se da voie sa urc cele 4 etaje pana la soacra mea (am intrebat -o pe doamna doctor si a zic categoric NU)imi aduce acasa mancare data sau de doua ori pe saptamana. Azi nu stiu care e meniul...auzisem ceva de ciorba acra si pane din carne de porc.

25+

Oricum e bine,ca te scapa de statul in bucatarie.Ce fain! pt soacrele bune!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Mie cine vine sa imi faca mamaliguta , k sotul a zis ca i se pare cam complicat si nu crede ca ii iese, iar mama a fost ieri sa faca mancarik si astazi nu mai vine

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Mai pe seara vin in vizita finii , credeti ca ar fi urat din partea mea sa o pun pe fina sa faca ???

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alexuta iti aduc eu, la ce pofta am probabil fac diseara! Stai acolo cumintica in pat!

Ce mumos de voi ca aveti soacre bune! A mea nu ne invita si nici nu gateste, ia frozen food, sau comanda pizza in cazul in care ajungem la ei in vizita, ne e foame si insistam sa mancam! Sper sa il iubeasca mai mult pe nepotel, altfel...

Cristina 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alexuta iti aduc eu, la ce pofta am probabil fac diseara! Stai acolo cumintica in pat!

Ce mumos de voi ca aveti soacre bune! A mea nu ne invita si nici nu gateste, ia frozen food, sau comanda pizza in cazul in care ajungem la ei in vizita, ne e foame si insistam sa mancam! Sper sa il iubeasca mai mult pe nepotel, altfel...

Cristina 22+

Multumesc , te astept
Cred ca este primasoacra despre care audca nu gateste , de obicei femeile mai in varsta nu sunt de acord cu mancarurile nesanatoase si prefera sa le faca ele in casa , sau cel putin asa sunt cele din jurul meu
TI-O imprumut pe mamicuta mea dar doar odata pe saptamana

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

lora ne-ai inebunit pe toate cu mamaliga!Nu-i nimic ca-i sanatoasa!
chichiutza ti-as imprumuta-o pe soacra mea dar mi-e ca nu mi-o mai dai inapoi!Face papa bun,si niste prajii....
alexuza iti trimit o extra portie de mamaligi cu tot dragu! Pai de ce sa n-o rogi pe finuta sa-ti faca mamaliga? Ca doar nu-i spui unui strain nu? Daca nu vrei sa-i spui direct bate un apropo,vezi ce zice!

Ana21+

Mergi la inceput

CRINA si pe mine m-a durut burtica dar mie mi-a recomandat dr in caz ca nu imi trece cu no-spa comprimate sa imi fac cateva zile no-spa si scobutil injectabil si in afara ca ma doare fundul burtica nu ma mai doare

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Soacra mea e pensionara si poate de aceea are chef si timp sa gateasca. Daca ar fi inca la servici poate ca altfel ar sta lucrurile.
Si mama cand vine la mine in weekend imi gateste mai multe feluri de mancare sa am pentru cateva zile; dar wekendul acesta s-a dus la bunici ca trebuie cumva sa ne impace pe toti... Oricum e bine sa ai soacra buna; normal ca mai sunt divergente, ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda la multe lucruri, dar incerc sa evit discutiile sau situatiile neplacute...Norocul meu e ca desi locuim destul de aproape nu sta deloc pe capul meu...

25+

Mergi la inceput