Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichiutza fainute carucioarele! Azi te tii de cuv si rupi tastatura?

Ana21+

Mergi la inceput

Se vede ca e weekend!Bate vantul pe aici! Cred ca fetele stau cu burticile in sus la relaxare!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu sunt treaza de pe la 8.
Chichiuta, faine carucioarele, eu as opta pentru al doilea, pare mult mai stabil.
Ce mai faceti de mancare, fetelor? Mai dati-mi si mie idei, ca nu mai stiu... Tocmai i-am dat o lista luuunga sotului meu si l-am expediat la cumparaturi.
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata
E liniste pe aici azi; cred ca mamicile lenevesc in pat. Tot ce am reusit in dimineta asta a fost sa fac curat in baie, sa mananc, sa imi beau cafeaua si sa ma uit pe geam la cat de urat e afara. Si acum mi s-a facut somn
Lora eu nu mai gatesc nimic. Sotul meu vine acasa peste 8 zile si pana atunci fac pauza la gatit. Daca as gati as face supa de taitei, ardei copti, si...nu imi mai vine nici o idee

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana evident ca eu sunt acasa in weekend cand lumea e la plimbare sau ia pauza de la internet! As putea monologa, nu cred ca ma deranjeaza cineva!
Lora mi s-au parut ok preturile, o prietena de-a mea are prima varianta, zice ca-i super, l-au luat cu 14 mil de la un depozit din Bucuresti. De papa, noi avem chiftelute cu piure si mazare noua cu marar. Poate-si suna vreun clopotel!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata fetelor! semnez si eu condica astazi alaturi de voi!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana evident ca eu sunt acasa in weekend cand lumea e la plimbare sau ia pauza de la internet! As putea monologa, nu cred ca ma deranjeaza cineva!
Lora mi s-au parut ok preturile, o prietena de-a mea are prima varianta, zice ca-i super, l-au luat cu 14 mil de la un depozit din Bucuresti. De papa, noi avem chiftelute cu piure si mazare noua cu marar. Poate-si suna vreun clopotel!

Cristina 22+

Ha! Parca am gatit amandoua acelasi fel de mancare! Aseara am terminat mazarea si azi i-am trecut pe lista sotului carne de vita sa fac parjolute cu piure. Deci pe azi am rezolvat-o. Diseara cred ca branza cu smantana cu mamaliga...maine 'om vedea. Aaa, mai bine-l sun sa ia si-o varza.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

lora mi-ai facut si pofta si mi-ai dat si o idee super!diseara o sa fac o mamaliguta.Dupa aia pun in cratita un rand mamaligi,unul branza,unul costita si carnaciori si iar mamaligi.Mmmmm!O dau putin la cuptor,si dupa aia pun smantana si...infulec!!
Azi pt pranz fac cartofi noi prajiti,cotlet la gratar si salata(rosii,castraveti,ardei,ceapa verde).

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor burticute si nu numai
Sper sa aveti un we superb. La noi e soare si frumos afara.
Felicitari tuturor burticilor ce si-au vazut bebicii si au venit cu vesti bune!
Aseara tarziu mi-a ajuns si mie sotul din delegatie (a fost plecat o saptamana).Ce bine-mi pare....
Mami imi gateste astazi aripioare de curcan la cuptor cu un sos din ceapa si usturoi verde, supa de gaina cu fidea, pilaf de orez cu ciupercute, salata de rosii si castraveti. Lora poate te ajuta cu inspiratia pentru maine.
Mie mi-a fost cam rau ieri, m-a durut burtica,dar am si intepenit de spate, deabia megeam la baie.Dar trec toate.....Mi se pare ca trec mai repede acum saptamanile decat la inceputul sarcinii. Nu mai avem prea mult.
Tocmai mi-am convins sotul sa varuim si noi in baie si sa ne facem niste dulapuri pana nu apare bebe ca dupa aceea e mai greu.
Sa aveti o zi minunata!

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 22+

Ha! Parca am gatit amandoua acelasi fel de mancare! Aseara am terminat mazarea si azi i-am trecut pe lista sotului carne de vita sa fac parjolute cu piure. Deci pe azi am rezolvat-o. Diseara cred ca branza cu smantana cu mamaliga...maine 'om vedea. Aaa, mai bine-l sun sa ia si-o varza.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Lora branza cu smantana si mamaligaaa!

Cristina 22+

Mergi la inceput