Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Forumul asta da dependenta!!!!! Nu am rezistat sa nu intru un pic sa vad ce ati mai barfit ![]() La eco a fost super! BB nu a vrut sa ne arate fata, dar dr zice ca e f. bine, avem 908 gr ![]() ![]() ![]() ![]() - nici nu mi-a venit sa cred sincera sa fiu ca in 13 mai la morfo avea doar 500 gr. In ritmul asta....la cat ajunge BB? Ca eu am pus vreo 4-5 kg.Mi-a dat sa fac analize...o droaie, si cal-C-Vit si tardyferol. Contrindicatii pt. mare nu sunt: pot si in apa dar sa ma feresc de soare si sa dau cu crema cu factor de protectie mare. Bebestrumpf bine ai venit ![]() ![]() Daca ai RH negativ si sotul RH pozitiv adica incompatibilitate de RH atunci trebuie sa mergi in fiecare luna sa dozezi anticorpii - eu merg la centru unde se si doneaza si costa doar vreo 3 ron pe luna - la inceput e mai mult ca iti face si grupa si HIv, dar dupa aia e ok. Trebuie urmariti ca daca nu e ok trebuie tratament din cate am inteles. Pana acuma la mine a fost ok si la prima sarcina la mine BB a avut tot RH neg ca mine si nu mi-au facut nici vaccin.![]() Lora ai un super sot, sa tii bine de el daca e asa de grijuliu. ![]() Mai vroiam sa mai zic ceva, dar e suficient oricum m-am intins o gramada... Noapte buna si pupici! Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiutza, super-vesti! Felicitari pentru grasulin!

Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Zozelo, dar unde fugi, fata? Mai poti fugi de burta?
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebestrumf26 sunt si eu printre viitoarele mamici din sept-oct si ma simt f singura. |
Bun venit!
De ce sa te simti singura?!Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Puiutza pupam grasuselul! Si mamica!
Somn usor!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
office spune:
Puiutza felicitari !
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
ana_25 spune:
Buna dimineata dragi burtici! Azi va ofer cu drag micul dejun:omleta cu branzica,marar si ceapa verde,rosii,castraveti si o cafeluta cu lapte celor care beau cafa. Sper sa aveti un weekend cat mai placut! 

puiutza felicitari pt bb,sa creasca mare!
Chiar ca forumul asta da dependenta!![]()
![]()
Ana
21+
ana_25 spune:
Somnoroase gravidele!Sper sa va priasca somnicul de weekend! La mine e fix invers, in loc sa dorm mai mult sambata si duminica,ma trezesc la 7(zilnic la 8) .Sotul meu lucreaza si in weekwnd-uri si atunci se duce cu o ora mai repede decat in timpul saptamanii. Off ce plictiseala!
Ana
21+
chichiutza spune:
Pupicesc si eu burticile!
Ana saru pt micul dejun, asa de lene imi era sa-l pregatesc!
Eu dimpotriva, seara n-am somn, m-as culca la 3 si dimineata nu ma pot trezi. In jur de 9 jumate fac ochi. Chiar ca da dependenta forumul asta! :)
Aaaa am gasit un carut frumos si mai ieftin! Stati ca ma duc sa-l caut sa va pun link. E nemtesc, de la ABC design!

Cristina
22+
chichiutza spune:
http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-3-Tec---Black_329_331_337_codeABC-1-3902.aspx
Pe alte site-uri sau la depozite il gasiti cu 14-15 mil.
Cristina
22+
chichiutza spune:
Sau asa, si mai ieftin:
http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Astro-Bronze_329_332_336_codeABC-5901.aspx
Am auzit lucruri bune despre ei! Eu tot fac studi de piata!
Personal mi-as dori un maxi cosi cu 4 roti, dar numai carutul simplu e 22,5 mil, landou 9 mil si scaun de masina inca 7!
Cristina
22+