Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

alexuza ai un PM

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

speram sa ne descurcam singurei cand o sa vina bebe mai ales ca suntem la prima experienta. tare bine e sa ai o mama sau soacra care sa te ajute.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Eu nu am treaba nici cu mama nici cu soacra,sunt super.In schimb stau cu bunica lu sotul care face cat 10 soacre(poame)

Ana21+

offf.....

ca tot vorbiti de mame si soacre, de mama ce sa zic e de nota 20 si am noroc ca e langa mine, iar de soacra...hmm ce sa zic mari tangente nu avem, nu prea ne vedem si atunci cand o facem abia vorbim ca eu nu stiu greaca si ea nu stie engleza.....sotul mai traduce, este ok ea asa ca femeie dar......,

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

speram sa ne descurcam singurei cand o sa vina bebe mai ales ca suntem la prima experienta. tare bine e sa ai o mama sau soacra care sa te ajute.

Eu nu am treaba nici cu mama nici cu soacra,sunt super.In schimb stau cu bunica lu sotul care face cat 10 soacre(poame)

Ana21+

offf.....

ca tot vorbiti de mame si soacre, de mama ce sa zic e de nota 20 si am noroc ca e langa mine, iar de soacra...hmm ce sa zic mari tangente nu avem, nu prea ne vedem si atunci cand o facem abia vorbim ca eu nu stiu greaca si ea nu stie engleza.....sotul mai traduce, este ok ea asa ca femeie dar......,

23+

Ce sa spun? Fiecare avem pe cineva care sa ne frece la melodie. Eu ma enervez aproape zilnic,dar de o luna am pus in practica zicala: tacerea e de aur, si e mult mai liniste in casa.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

adevaru e ca ma bucur ca stam singuri sa nu ne streseze nimeni dar un ajutor din partea uneia tot ar fi fost binevenit. dar sa vina cateva ore si sa plece sa nu ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

fratilor eu n-am mai putut sa accesez deloc forumul de la ultima postare. Imi aparea un mesaj ca se muta!
Alexuta, Ana ma duc la soacrele voaste sa-mi gateasca si mie. Noroc cu mami meu!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Ana noi sambata aveam pranz la socrela...si luam desert si la pachet sa avem pentru duminica. Acum daca mi s-a "ordonat" repaus la pat si nu mi se da voie sa urc cele 4 etaje pana la soacra mea (am intrebat -o pe doamna doctor si a zic categoric NU)imi aduce acasa mancare data sau de doua ori pe saptamana. Azi nu stiu care e meniul...auzisem ceva de ciorba acra si pane din carne de porc.

25+

Oricum e bine,ca te scapa de statul in bucatarie.Ce fain! pt soacrele bune!

Ana21+

Hm! Vin si eu la voi! Soacra-mea vine ea la masa la mine...ce sa mai zic?!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

unde sunteti fetele v-ati bagat la nanita? mi s-a facut si mie somn cred ca ma bag la. dar chiar daca dorm numai o ora diseara stau cu ochii pe pereti pana la 1-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Stati sa fac capitol nou!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

soacramea nici nu vine la mine nici nu ma duc la ea (mai bine)

Mergi la inceput

fetele invatati-ma si pe mine sa schimb semnatura

Mergi la inceput