dr Catalin Haiduc (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Azi implinim 30 sapt

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+

Minunea noastra

Felicitari pentru noua semnatura! Sa ai o bebelina sanatoasa, sarcina la termen si nastere usoara!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Felix, felicitari pentru bb jucaus. Sa intrebi saptamana viitoare si de sex. Mie mi-a zis la 12 saptamani si nu s-a inselat . Cat despre Haiduc, asta e, o sa il gasesti intr-o alta zi. Nu e mereu aglomeratie, si nu e de garda mereu cand da si consultatii.
Lore, cred ca nu e nici o regula. Pe mine de cele mai multe ori m-a vazut la cabinetul de ginecologie. Probabil este in functie de cat de aglomerat e fiecare cabinet in clipa respectiva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lore

Fetelor, eu sunt racita bocna. Parca sunt putin mai bine ca ieri, dar ma doare gatul si am inceput sa expectorez. Ma simt vinovata ca mi-e frica sa nu sufere mititica din burtica daca eu sunt bolnava.
Caldurile astea ma termina, nu pot deloc sa ma odihnesc noaptea si dimineata cand tre` sa plec la serviciu sunt cheauna.

Oare ce sa iau de raceala? Parca totusi nu l-as deranja pe dr. H pt asta. Voi ce ziceti?

Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

beatrice75,spune-mi te rog,te-am mai gasit la un alt subiect legat de propiltiouracil?daca da,iei in continuare propiltiouracil,ce gramaj,ce a zis dr haiduc de treaba asta,mai ai pana nasti?eu mi-am facut analize preconceptionale la dr haiduc si sunt ok,mi-a zis sa iau acid folic ,numai ca eu am uitat sa-l intreb in ce gramaj sa fie,voi ati luat,de care?eu am facut aceste analize pt ca am peste 36 de ani si inainte de a-l concepe vreau sa ma asigur ca e ok-dr.mi-a dat ok-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ti-am dat pm

25+

Mergi la inceput

Ionela, rau nu ii faci lui bebe, stai linistita. Tu esti cea care suferi mai rau. Ca pe langa caldurile astea teribile care si asa dau un disconfort foarte mare mai trebuie sa suporti si raceala. Ca pentru orice raceala, nu ai ce sa iei ca sa treaca efectiv decat remedii "naturale". Multa lamaie, hidratare din belsug, mancat sanatos, comprese cu alcool sau otet pentru dureri de gat, si/sau ceai de ceapa pentru tuse, paracetamol maxim 3/zi pentru febra, apa de mare sau vibrocil pentru nas, sau chiar Olinth pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Alinusca voi intreba ce e bebe, sper sa nu ne trateze iar cu spatele ca saptamana asta... Eu am un sentiment ca ar fi baietel dar ce o fi, sanatos sa fie!

Ionela, probabil ca fiind si luni si zi de garda s-au acumulat multe pe capul lui. Data viitoare voi fi mai norocoasa, sper. Oricum, l-am sunat aseara si mi-a spus ca daca infectia urinara nu este simptomatica, sa astept pana saptamana viitoare cu antibioticul. Oricum as vrea sa repet analiza de urina sa vad daca mai e acolo infectia.

Ionela, oscillococinum poti sa iei fara nici o problema. Stiu ca nu are nici o cotraindicatie in sarcina. Eu m-am inscris pe site-ul homeopatie . ro (scoate tu spatiile libere) si cadar sorin, despre care am citit ca e un homeopat foarte bun, mi-a raspuns ce pot sa iau impotriva balaurului de e.coli pe care il posed. Tratamentul homeopat este foarte indicat la gravidute pt ca nu are efecte adverse asupra puiului din burtica. Felicitari pentru cele 30 de saptamani!

Felix 12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Alinushca, Felix, multumesc frumos

Compresele pt gat cu alcool sau otel se pun pe gat? Cat trebuie lasate?

Am luat de la farmacie "sterimar" pt nas - spray si "hexoraletten" pt gat. Nu mai curge apa din nas, se pare ca secretiile s-au mai ingrosat .
Nu o sa mai sun dr pt atat
Da, beau apa, vreo 2.5 l/zi, mananc multe fructe, pepene, lapte cu cereale in fiecare zi. Sincer, parca nici nu imi e foame de la caldura asta

Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Mergi la inceput

felix, nu contrazic ca poate or avea ceva efecte concrete homeopatele (desi studiile din strainatate arata ca sunt de fapt placebo si in general si-au pierdut de mult popularitatea), dar daca te informezi din ce anume sunt facute si cum anume sunt facute, s-ar putea sa ai ceva indoieli. bine ar fi ca oricine considera asa un tratament sa afle mai intai ce baga in el. in plus, despre oscillo stiam ca se ia preventiv si ca nu are nici un efect daca raceala s-a declansat. asta lasand la o parte din ce este facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Alinushca, la mine a avut efect oscillo combinat cu influenzinum, luate alternativ toata iarna, unul la 1 si celalalt la 15 ale lunii. Spun ca au avut efect pt ca eram una doua cu sinuzita si ma saturasem de antibiotice pana peste cap, mai ales ca ma pricopseam si cu candida de la ele.

Nu stiu cat este de placebo efectul dar stiu ca se dau foarte bine si la animalute si le ajuta foarte mult.
Oscillo poate fi luat si in starile acute ale bolii, nu numai preventiv.

Conditiile sunt ca tratamentul sa fie dat de un medic specializat in homeopatie, pentru ca in general se dau scheme, si respectarea unor anumite reguli cum ar fi neutilizarea mentolului, cafeinei sau ardeiului iute.

felix 12 fix

Mergi la inceput