dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrice75 spune:
Acum, dupa renovarea spitalului Filantropia, nu cred ca mai sunt diferente mari intre Euroclinic si Filnatropia, din cate am vazut eu, Filantropia acum concureaza cu spitalele private. Sau nu?
25+
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Acum, dupa renovarea spitalului Filantropia, nu cred ca mai sunt diferente mari intre Euroclinic si Filnatropia, din cate am vazut eu, Filantropia acum concureaza cu spitalele private. Sau nu? 25+ |
Beatrice, nu stiu ce sa zic. eu am fost internata la Filanreopia pe sectia de infertilitate. La prima vedere am fost incantata, era salon cu 3 paturi, baie propie si frigidesr. Fiind cald s-a simtit lipsa Ac-ului, si nici geamul nu putea fii deschis pt ca era un zgomot infernal. Cand m-am dus la baie nu mi-a placut pt ca in mai putin de 2 ani de la renovare, deja baia era degradata, dusul semistricat si nici curatenie nu prea era. Personalul f amabil (nu stiu dc e asa cu toata lumea), dar tot spital de stat e cu diferite lipsuri. Dar per total, da , e un spital f bun, cu conditii excelente fata de alte spitale de stat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ionela.n spune:
Buna fetelor
Am revenit si eu dupa 2 sapt de absenta.
zumzu, dupa ec de trim 2 facuta la medlife, am fost la dr. H dupa 2 zile si mi-a repetat eco, asa ca nu ai de ce sa iti pui atatea intrebari. Probabil voia sa mai vada si el inca o data.
Bebelina mea e ok, foarte jucausa si activa. pe 18 august mergem la eco de trim 3
Draguta, ai PM
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+
Minunea noastra
zumzu spune:
Sunt conditii bune la Filantropia din cate am auzit, mult mai bune decat in alte spitale de stat dar nu totusi nu egaleaza un privat.
De exemplu ar fi de mentionat lipsa a tot felul de consumbalie: tb sa ai grija sa iti cumperi anestezicul, vata spirt sau eu mai stiu ce.
Stiu pe cineva care a tb sa vina de acsa cu "vitaminele pt perfurzii"..nu stiu dc an retinut corect.
in alta ordine de idei spuneti-mi si mie va rog care este programul dl.doctor la spital, in ce zile il pot gasi acolo si intre ce ore?
Tb sa sun sa fac programare sau doar ma duc si stau la coada? Imi tb ceva adeverinta de la medicul de familie/munca? Ms frumos
(Stiu ca unele fete mai obisnuiesc sa il sune inainte, dar eu nu am telefonul dansului si as prefera sa nu deranjez)
mersi mult
18+
alinushca spune:
pai in general la spital cred ca se vine sunandu-l pe dl. dr. si intrebandu-l in ce zi si la ce ora. eu nu stiu altfel.
ionela, bine ai revenit unde ai programare pe 18 ?
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
mirela2 spune:
fata de alte spitale, filantropia e super de lux
eu m am dus cu vitaminele in geanta
pe criza asta e mai mult decat bun
si nu i de nascut la prv, parerea mea
prea multi bani, plus ca daca se invesc complicatii cu copii,
sunt trimisi la filantropia, la sectia de neono
si mami de Vlad (12.12.1999)
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca pai in general la spital cred ca se vine sunandu-l pe dl. dr. si intrebandu-l in ce zi si la ce ora. eu nu stiu altfel. ionela, bine ai revenit unde ai programare pe 18 ? Mami de (28.10.2008) si bb2 25+ |
Bine v-am regasit
Pe 18 am programare tot la Medlife, la Dr Steriu. A zis dr. H, sa merg tot la ea daca acolo am facut morfo de trim 2. Si apoi sa revin la el la spital sa vada raportul eco.
Zumzu, eu cand merg la spital, il sun inainte cu 1-2 zile si imi zice el in ce zi si la ce ora sa vin la spital. Pana acum am mers la spital doar joi si vineri, dar cred ca are program la spital si in restul zilelor.
Azi implinim 30 sapt
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+
Minunea noastra
felix76 spune:
Neata fetele,
Ieri am fost si eu la Filantropia am facut echo de 11-12 saptamani dar suntem mici si ne-a chemat iarasi saptamana viitoare. D-na. dr. Alina Veduta o femeie de nota 20, o finuta... M-am simtit fix ca in strainatate, mi-a explicat in ce consta procedura, ce poate vedea la echo la aceasta varsta si mi-a explicat exact in ce consta DT, care-s avantajele si dezavanatjele. Mi-a spus ca asa e corect, chit ca vreau sau nu sa fac DT si ca nu incearca sa-mi schimbe opinia cu care am venit acolo. L-am vazut pe bebe, avem manute, picioruse si ne-am agitam rau cand ne-a trezit din somn d-na. dr.
Trebuia sa intru si la Catalin Haiduc sa-i arat analizele alea cu e.coli dar a plecat la o urgenta, probabil ca a venit dupa 12:30 cand eu plecasem deja. A trebuit sa plec pentru ca trebuia sa ajung la hematologie.
Am vb la Medicacity si i-am trimis analizele acolo pe e-mail dar le va citi abia vineri cand are program acolo. Voi ce ziceti sa fac? Sa il sun???
E tare greu sa-l prinzi in spital, mai ales cand e de garda cum a fost ieri. Era o nebunie de femei acolo, cu sau fara bebe la purtator... Oare sunt si altfel de zile, cand nu e de garda??? Va intreb asta pt ca mi-e tare greu sa stau pe acolo pe la usi, nu-s nici bancute suficiente si ieri, pe caldurile alea am simtit ca ma scurg pe perete.
Pup,
Felix 11+
ionela.n spune:
Felix, ma bucur ca bebe e ok si jucaus.
Nu e mereu asa aglomerat la spital. S-a nimerit sa stau si 10 min si sa intru la dr. Depinde de zi, poate.
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Zumzu,
Progamul domnului doctor in spital este 8-12 in fiecare zi. Intamplator pe mine m-a chemat joia la spital. Camera de garda unde consulta dr. H de obicei (cel putin pe mine acolo m-a consultat) este cea din dreapta, cea de obstetrica (cum intri la camera de garda, in partea dreapta. Ii spui asistentei ca il cauti pe dr. H si, daca dr. nu e in cabinet, il va apela.
Daca esti pacienta dl. dr. de mai multa vreme (ai fost la el de peste 3 ori), daca ii ceri nr. ti-l va da. Eu i l-am cerut la a treia intalnire, asta pentru ca la intalnirea precedenta il intrebasem cum dau de el daca am o urgenta si mi-a zis ca de obicei da nr. de tel dupa a 3a intalnire.
Mult succes!
Bine ai revenit Ionela !
19+