dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 15
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Pai am plecat la munte si de aceea nu am mai scris mai mult. Si acum nu am timp, dar revin cu detalii cand ma intorc acasa. Pe scurt a fost super si am gasit in doamna dr. si o partenera nesperata pentru sfarsitul sarcinii (dpdv ecografic). avem in mod f f evident din nou baiat, este sanatos si abia asteptam sa se nasca. Mami de (28.10.2008) si bb2 22+ |
Felicitari pt baietelul sanatos
Sanatate multa tie si lui bebe
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
felix76 spune:
Alinushca, sa ai vreme frumoasa la munte! Felicitari pentru caruciorul albastru!
Fetele, am fost ieri la medicul de familie. M-a luat in evidenta, nu m-a cantarit ci m-a intrebat cate kg am. Tensiunea nu mi-a luat-o desi poate era nevoie pentru ca atunci cand am ajuns acasa am inceput sa vad stelute verzi... A fost si foarte cald ieri. Mi-a oprit dosarul ca sa-mi treaca analizele in fisa si mi-a dat reteta de clexane compensata. Sapt viitoare ii duc si analizele pe care mi le-a dat de facut Haiduc.
Uterul nu ma mai inteapa asa tare, n-a mai fost nevoie de no-spa.
O intrebare: Alina Veduta da pozici de la echo morfofetala?
Felix 9+
Lore1983 spune:
Felix, nici pe mine nu m-a cantarit, doar m-a intrebat cate kg am .
Despre dna. dr. veduta nu stiu daca da poze la eco, dar ar fi foarte frumos sa ne dea...
17+
Elfica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Felix, nici pe mine nu m-a cantarit, doar m-a intrebat cate kg am . Despre dna. dr. veduta nu stiu daca da poze la eco, dar ar fi foarte frumos sa ne dea... 17+ |
Da, luati-va un cd cu voi, ca va pune poze pe el! Eu nu am stiut si nu am avut, dar am avut norocul sa se indure de mine si mi-a dat unul. Oricum aveam pregatit sa ii dau o atentie la sfarsit, asa ca m-am revansat, insa ea a facut gestul frumos inca inainte sa stie ca ii dau. Toata atitudinea ei a fost super! Am spus ca voi trece sa ii dau 10 cd-uri ca recompensa, ca imi parea rau sa nu raman cu poze! E mai bine sa va luati voi cd, ca poate nu are in momentul in care mergeti voi si ramaneti fara...
24+
alinushca spune:
imhi, trebuie sa aduceti un CD de acasa ca da poze cu tot ce face. bine... depinde si cat e de dornic bebe sa se pozeze ca la mine statea si cu mainile si cu un picior peste fatza... si eu am avut stik la mine si mi-a dat ea un cd ca nu e voie cu stik si tot asa vreau sa ii duc un stack de cd-uri sa aiba pentru alte uituce. caruciorul nu e nou. alina vedutza mi-a zis de la 12 saptamani ca e baiat
Mami de (28.10.2008) si bb2 22+
felix76 spune:
Alinushca, Elfica multumesc de raspuns! Abia astept sa-l vad pe bebe. Daca mi-l da si inregistrat, e perfect!!! Voi avea la ce sa ma uit cu drag in fiecare zi!
Felix 9+
draguta_23 spune:
Pentru viitoarele mamici http://www.educatieprenatala.ro/?p=43 Sper sa va fie de folos
alinushca spune:
impresii la cald de la Filantropia. Saloanele erau de 2 paturi, foarte spatioase. Puteau incapea cu usurinta si 4 copii cu patuturile lor intr-un salon pe langa mamici. Foarte curat, foarte liniste. dar pe timp de vara... crima si pedeapsa. Salonul in care am intrat era la etajul 2. nu avea aer conditionat. Acolo era mult mai cald decat la parter si mult mult mai cald decat afara. iar copiii stateau la 3 si acolo era de-a dreptul sauna. noroc pentru cele care nu nasc vara... pentru nu stiu ce motiv fetele din camera respectiva nu primisera copiii cu ele in camera si inca se mergea pe principiul ca ele trebuie sa mearga la alaptare. cel putin cea pe care am vizitat-o ar fi vrut copilul in camera dar probabil neonatologia trebuie in continuare convinsa ca nu este necesara in excess...
per total cred ca pentru o sedere de 1-2 zile nu e deloc deloc rau acolo.
Mami de (28.10.2008) si bb2 23+
felix76 spune:
Alinushca! Sa inteleg ca suntem niste fericite cele care nastem iarna! Sper sa fie incalzire atunci! La maternitatea de la mine din oras e cald de casti din gura fie vara fie iarna. Chiar nu pricep de ce macar iarna nu dau caloriferele alea mai incet iar vara... daca prind o mamica cu geamul deschis e mare scandal.
Poate pana nastem noi se remediaza si treaba cu bebeii in camera cu mama, eu o sa insist cu tarie sa mi-l dea, sper sa nu fie nevoie sa fac circ acolo pt. puiu meu .
Pe la baie ai fost? O fi una pe camera sau pe hol pentru tot palierul?
Mai am un pic si-l vad pe bebe
Felix 10+