dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Ionela, nu stiu daca o sa nasc anul viitor sau anul asta la sfarsit. DPN este 24 decembrie 2010, dar poate nasc anul viitor, cine stie. Fiindca nasc intr-o perioada de sarbatori, ma intrebam daca vine la spital pentru nasteri daca nu e de garda. Chiar ma gandeam ca poate doctorilor nu prea le plac gravidutele cu astfel de DPN 16+ |
Nu stiu ce sa zic, Lora. Vorbeste cu el deschis despre asta si o sa vezi ce zice
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
alinushca spune:
felix, mie imi suna doar a intindere de ligamente. deci nici un motiv sa iei no-spa. ridica-te mai usor de pe scaun, fa miscari mai lente si nu o sa mai ai probleme cu intepaturile.
hop si eu de la morfo. totul bine. la dr H nu am mai fost pentru ca era prea tarziu ca sa-l mai prind. o sa il prind dupa concediu, asta e...
lore se intampla adesea ca mamicile cu astfel de DPN-uri sa fie maiastru convinse de doctori ori sa faca cezariana mai devreme ori mai tarziu ca sa nu le strice programul. si eu zic ca cel mai bine si mai bine este sa il intrebi deschis care este programul lui de sarbatori ca sigur o sa iti spuna clar ce si cum.
Mami de (28.10.2008) si bb2 22+
Lore1983 spune:
Multumesc pentru sfaturi Alinushca si Ionela! Voi aborda problema mai tarziu si voi discuta cu dl. dr. Nu prea imi plac mie generalizarile, insa nimanui nu-i place sa lucreze de sarbatori.
16+
BraveGirl spune:
Lore, din ce imi aduc eu aminte din 2008 si 2009, de Craciun era plecat cateva zile, dar eu de exemplu am mers si pe 28dec si pe 29 la control. Cel mai bine il intrebi, pt ca iti va spune sigur.
alinushca, si nu ne zici cum a fost la eco? am vazut ca la odisee n-ai mai scris...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ionela.n spune:
Alinushca, cum a fost la eco? Ce facea bebe?
Minunea noastra
felix76 spune:
Alinushca, daca ma misc mai usurel asa, nu ma mai inteapa atat de tare, ai dreptate. Plus ca daca am vezica goala, scad intepaturile in intensitate. Cum a fost la echo?
Azi ma duc la mediul de familie sa ma ia in evidenta. Ce se intampla la prima infatisare ca gravida??? Sa-i duc si analizele de mi le-a dat sa le fac Haiducu? Inca nu m-am intepat pt ele, sapt viitoare le fac sigur.
Felix 9+
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felix76 Azi ma duc la mediul de familie sa ma ia in evidenta. Ce se intampla la prima infatisare ca gravida??? Sa-i duc si analizele de mi le-a dat sa le fac Haiducu? Inca nu m-am intepat pt ele, sapt viitoare le fac sigur. Felix 9+ |
Felicia, eu cand am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta mi-a luat tensiunea, mi-a masurat talia, m-a intrebat cate kg am (asta pentru a monitorizat cate kg o sa iau in greutate pana la final) si cam atat. Si i-am mai dus eu biletelul de la dr. pe care scria: sarcina incipienta x saptamani in evolutie (eu la primul consult am fost la Medical city) si cam atat. Aveam si ecografia insa nu avea nevoie de ea.
BraveGirl, multumesc pentru informatii ! Voi aborda problema nasterii si a programului de Craciun mai tarziu, mai aproape de mult asteptata zi .
Alinushca, cum a fost la eco?
Ionela, tu cand ar trebui sa nasti?
16+
ionela.n spune:
Lore, eu ar trebui sa nasc pe 12 octombrie.
Cand m-a luat in evid medicul de fam, i-am dus ceva hartii de la dr. H. La fel, mi-a luat tensiunea si kg. Si i-am dus si niste analize pe care le facusem la recomandarea dr. H.
Eu am mai mers la dr de fam, ca am avut niste probl cu ficatul, dar in evid ca si gravida m-a luat pe la 3 luni si ceva
Minunea noastra
alinushca spune:
Pai am plecat la munte si de aceea nu am mai scris mai mult. Si acum nu am timp, dar revin cu detalii cand ma intorc acasa. Pe scurt a fost super si am gasit in doamna dr. si o partenera nesperata pentru sfarsitul sarcinii (dpdv ecografic). avem in mod f f evident din nou baiat, este sanatos si abia asteptam sa se nasca.
Mami de (28.10.2008) si bb2 22+