dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
Lore, nu e o regula ca daca ai placenta anterioara il simti dupa 20 de saptamani. Faptul ca ai placenta anterioara nu inseamna ca la un anumite moment bb nu se poate pozitiona cu spatele spre buricul tau asa incat sa ai sanse mai mari sa il simti. E drept ca eu sunt la a doua sarcina dar l-am simtit pe bebe de la 12 saptamani iar la 17 saptamani l-a putut simti si tati, chiar daca am placenta anterioara. Acum ca a mai crescut mi-e clar ca uneori sta cu spatele la coloana mea (cu nasul spre cordonul ombilical) si da doar usor cu mainile si cu picioarele iar alte ori sta invers si il simt f bine si se vede si prin piele. Si asta desi am ceva randuri de burtzi peste sarcina. Deci fii pe faza ca ti se poate intampla cu siguranta inainte de 20 de saptamani.
Mami de (28.10.2008) si bb2 22+
Alecsa_L spune:
Buna dimineata viitoare mamici!
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii despre cat se mai da la o cezariana? La medic si anestezist?
Multumesc.
Alecsa_L, 26+ ,
Lore1983 spune:
Alinushca, probabil ca o sa-l simt pe bebe mai devreme de sapt 20, nu am zis ca este o regula. Oricum eu sunt deja atenta sa vad daca prind vreo miscare.
Alecsa, ar fi interesant sa aflam cat se plateste la dr. pentru cezariana, eu habar nu am. Ar fi interesant cat se plateste si pentru nasterea normala la Filantropia...
16+
ionela.n spune:
Lore, ai PM
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
felix76 spune:
Alinushca, e super ca nu mai faci TT. Bine ca a iesit celalalt perfect!!!
Ce frumos vorbiti voi acolo de miscoteala lui bebe, abia astept sa-l simt si eu!
Am si eu o problema, probabil e normala dar zice-ti-mi parerea voastra: de cateva zile simt niste intepaturi puternice in zona uterului, mai ales cand ma ridic de pe scaun si ma aplec putin in fata. La echo pe care am facut-o ieri totul e ok dar ma gandesc ca prea au aparut brusc durerile astea...
Felix 9 fix
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
ionela.n spune:
Felix, decat sa te panichezi, mai bine suna dr si intreaba-l ce e cu intepaturile.
Ai luat no-spa si nu a trecut?
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Multumesc mult pentru PM , Ionela! Am inteles mesajul .
Oare daca dr. Haiduc nu este de garda vine sa asiste la nastere sau vorbeste cu alt doctor?
16+
felix76 spune:
Trece cu no-spa dar temporar. O sa-l sun sa-l intreb ce-i cu menifestarile astea.
Felix 9 fix
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
ionela.n spune:
Lore, in principiu vine de acasa, eu asa am auzit . Tu o sa nasti anul viitor?
Cu placere
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Ionela, nu stiu daca o sa nasc anul viitor sau anul asta la sfarsit. DPN este 24 decembrie 2010, dar poate nasc anul viitor, cine stie. Fiindca nasc intr-o perioada de sarbatori, ma intrebam daca vine la spital pentru nasteri daca nu e de garda. Chiar ma gandeam ca poate doctorilor nu prea le plac gravidutele cu astfel de DPN
16+