dr Catalin Haiduc (4)
Raspunsuri - Pagina 12
alinushca spune:
Am citit undeva pe net ca dr Alina Veduta ar fi fost si OB la Elias inainte de specializarea asta in Anglia. Oare asa o fi? Ar fi chiar mai interesant asa.
Mami de (28.10.2008) si bb2 22+
ionela.n spune:
Lore, kg nu prea se vad, dar se simt.
Deja ma misc cam greu si imi e mai dificil sa dorm noaptea din cauza burticii.
Intr-o dimineata m-am trezit cu suturi de la buburuza, ca stateam orecum pe ea si o deranja
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Lore, kg nu prea se vad, dar se simt. Deja ma misc cam greu si imi e mai dificil sa dorm noaptea din cauza burticii. Intr-o dimineata m-am trezit cu suturi de la buburuza, ca stateam orecum pe ea si o deranja -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+ Minunea noastra |
Si eu incep usor-usor sa iau in greutate. Obosesc urcand scarile (stam la et 4 fara lift) si noaptea mi-e teama sa nu ma sucesc si sa dorm pe burta (asa cum obisnuiam sa dorm inainte de sarcina). Din ce saptamana ai inceput sa-ti simti gargarita? Eu nici nu stiu inca daca este baietel sau fetita. O sa aflu pe 17 august, mai am rabdare
16+
felix76 spune:
Alinushca, e inseamna OB ca pe mine m-a dus gandul aiurea...
Lore, eu obosesc de imediat de dupa FIV, am facut hiperstimulare si de atunci gafai mereu chit ca urc doar un etaj. Chiar vorbeam cu sotul, daca ar fi fost sa batem Budapesta dupa FIV, eu n-as fi fost in stare sa tin pasul... Kg inca nu am luat, poate mai in colo se va simti ceva si la mine. Uneori ma intreb ce se intampla cu mancarea pe care o bag in mine, e mult mai multa decat inainte de FIV.
Alecsa, si mie-mi da o stare de liniste Haiducu, poate pentru ca imi dau seama ca stie ce face.
Fetele, voi cum va faceti analizele? Reusiti sa va duceti cand sunt gratuite sau le platiti cu banuti din buzunar?
Felix 8+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
ionela.n spune:
Lore, eu am inceput sa simt gargarita de pe la 4 luni, foarte usor, ca un fluturas in burtica. Sotul nu putea sa simta inca, el a simtit miscarile bebelului pe la 5 luni. Acum se simte mai mult decat bine, uneori imi da suturi de ma iau caldurile si burtica face valuri. E extraordinara senzatia
Felix, analizele nu sunt toate gratuite, chiar daca esti graviduta. Eu am avut ceva probleme cu ficatul si sunt luata in evidenta pentru asta. Dr de la spital unde merg pt ficat, e un super dragut si imi face internare de o zi cand trebuie sa imi fac analizele si asa nu le mai platesc. Pana sa ma prind eu de schema asta, am dat bani pe analize.
Eu merg la dr H cam de prin octombrie, anul trecut. Initial am mers la el ca sa vad daca sunt ok si daca sunt apta sa facem bebe . Tin minte ca atunci analizele m-au costat vreo 4-5 mil.
De platit am mai platit: lysteria, Rh-ul si inca cateva.
Daca poti si are cine te ajuta, te sfatuiesc sa mergi sa faci analizele cu internare de o zi
Gratuite sunt f putine: glicemie, urina, urocultura, TGO, TGP, calcemie, si inca vreo cateva
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+
Minunea noastra
alinushca spune:
felix, am citit la mai multi dr, si mi se pare justificat, faptul ca pana la 20 de saptamani nu e nici un motiv sa iei in greutate. la finalul sarcinii se ia mai mult in greutate dar chiar si asa, totalul castigat (bb, placenta, lichid amniotic, sange suplimentar, cresterea sanilor, etc.) e bine sa se incadreze intre 10, maxim 15 kg. Nici sens sa mananci mai mult nu este la inceputul sarcinii. E o prostie ideea ca mananci pentru 2. Nici la sfarsit de sarcina nu ajungi sa mananci pentru doi. Mananci doar mai sanatos si mai variat. OB e prescurtarea de la obstetrician.
eu maine merg la morfofetalasper sa fie bine.
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca felix, am citit la mai multi dr, si mi se pare justificat, faptul ca pana la 20 de saptamani nu e nici un motiv sa iei in greutate. la finalul sarcinii se ia mai mult in greutate dar chiar si asa, totalul castigat (bb, placenta, lichid amniotic, sange suplimentar, cresterea sanilor, etc.) e bine sa se incadreze intre 10, maxim 15 kg. Nici sens sa mananci mai mult nu este la inceputul sarcinii. E o prostie ideea ca mananci pentru 2. Nici la sfarsit de sarcina nu ajungi sa mananci pentru doi. Mananci doar mai sanatos si mai variat. OB e prescurtarea de la obstetrician. eu maine merg la morfofetalasper sa fie bine. Mami de (28.10.2008) si bb2 22+ |
BAFTA MULTA MAINE!
Sa vii cu vesti bune si eventual cu poze
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
felix76 spune:
Alinushca bafta multa la echo! La Filantropia parca te duci si tu... Astept impresii la cald! Acum ar trebui sa faci TT? Eu m-am tot vorbit cu sotul, am tot cautat pe net, vom renunta la DT si TT insa vom merge la 2 echografisti buni pentru masuratori, unul dintre ei fiind Alina Veduta.
Asa este, nu e cazul sa iau kg pana acum insa ma intreb ce se intampla cu mancarea pe care o pap... Eu nu mancam mult inainte dar acum sunt ca un rozator, pur si simplu daca nu rontai ceva, ma ia greata. Incerc sa nu mananc prostii, mai mult fructe, salate, mancare usoara.
Ionela, eu analizele, multe dintre ele le-am facut inainte de FIV, chiar si TGO, TGP, hemoleucograma. Cateva mi le-a dat Haiduc sa le repet. Ma costa undeva la 200 lei. Pentru ca la noi in oras fondurile de la casa de asigurari se epuizeaza in primele zile ale lunii si eu trebuie sa fiu pe 2 august la Bucuresti, voi plati pentru toate, ata ete...
Felix 8+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
alinushca spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care au facut cezariana cu dr H. daca stiti ce metoda de cezariana foloseste ? Cohen? Altceva?
Felix, da, la Filantropia. Nu, nu fac TT. Am facut DT si a iesit f bine deci nu mai are nici un rost sa repet.
Lore1983 spune:
Ionela, eu cred ca nu o sa-l simt pe bebe prea curand pentru ca am placenta anterioara. Nu stiam exact ce inseamna pana nu am citit pe forum si m-am lamurit. Probabil dupa saptaman 20 sa il simt si eu. Felix, oboseala in sarcina este normala si pentru ca inima trebuie sa pompeze un volum mai mare de sange. In ceea ce priveste pofta de mancare: unele gravidute au de la inceput pofta de mancare si mananca mai mult, altele mai tarziu. Cum zicea si Alinushca, ideea este sa nu mancam pentru 2, ci mai degraba sanatos.
Va pe toate si sa auzim vesti bune dupa ecografii!
16+