dr Catalin Haiduc (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

imi imaginez ce alte mentalitati mai are personalul de la maternitatea aia daca fac scandal pentru geamul deschis ... in fond e vorba de un spital sau de o adunatura de babe ?

era cate un wc pe salon. nu am intrat ca tocami era folosita.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cam asa ceva, o adunatura de babe isterice in maternitate la noi! De asta vreau eu sa vin la Bucuresti sa nasc... Ar trebui sa-mi gasesc un medic si aici dar mi-e teama de ce competenti sunt, si de controalele lor cu mana, pe masa ginecologica... Apropos, de cand pana cand se pot face controalele astea? Ca presupun ca nu baga mana pana la nastere...

Am si eu o rugaminte, imi spuneti cum sa ajung la cabinet la Alina Veduta sau ma lamureste portarul? Si inca ceva, cum ajung de la Veduta la cabinetul sau camera de garda unde il gasesc pe Haiduc???

Multumesc mult,

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu sunt o viitoare pacienta a dr Catalin Haiduc. Sper ca lucrurile sa decurga bine. M-am razgandit in privinta spitalului cand am vazut conditiile de exceptie din Filantropia.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si eu sunt o viitoare pacienta a dr Catalin Haiduc. Sper ca lucrurile sa decurga bine. M-am razgandit in privinta spitalului cand am vazut conditiile de exceptie din Filantropia.

23+

Dragutz sa te regasesc si aici! Sa imi povestesti dupa ce te duci la dansul ce parere ai, cum a fost, ce ti-a spus etc.

25+

Mergi la inceput

Uite ca si Alinushca e pe aici

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu si eu pe aici
eu tocmai i-am trantit-o ca acum as vrea cezariana dc bebe e mare, si mi-a zis ca ar fi pacat, ca data trecuta am nascut f usor. Deci cred ca o sa merg pe mana lui si tot la natural ajung

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

felix, controlul ginecologic nu se face in principiu pana la sfarsitul sarcinii, dar nici nu este un pericol pentru o sarcina normala. eu una am facut vreo 2 asemenea controale deja in sarcina asta. cabinetul de eco este in cladirea care se vede de la intrare pe care scrie "filantropia". cum intri inauntru, faci stanga, apoi din nou stanga si inca o data stanga si ai ajuns. tot de la intrarea asta, daca mergi inainte si la dreapta ai ajuns la camera de garda.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Alinushca multumesc muuuult! M-ai descurcat! Abia astept sa vina 2 august! Mi-e teama de controlul pe masa pt ca am asteptat ani de zile pe bebe si nu vreau ca o mana bagata sa-mi creeze ceva probleme, chiar si minore. Partea naspa e ca in orasul meu medicii nu au echograf sa il vada asa pe bebe si fac control pe masa...

Inca o intrebare, stiti cumva, Filantropia e departe de Fundeni? Vom merge cu masina si cu GPS si va trebui sa facem slalom Fundeni-Filantropia-Fundeni...

Bun venit Beatrice, mie mi-a placut mult Haiducu, mi-a lasat o impresie de dr. profesionist mai ales ca noi am obtinut sarcina prin FIV si sunt sub tratament cu anticoagulante. A stat de vorba cu noi aproape o ora, ne-a explicat tot ce l-am intrebat. Ce-i drept am fost la MedicalCity unde a avut timp berechet.

Felix 10+

Mergi la inceput

Felix, ai postat ceva si la capitolul "endometrioza"?Stiu ca asa mult m-a impresionat titulatura ta anul trecut!Cu barza, am zahar pe pervaz

24+

Mergi la inceput

Bea, poate ca am postat, nu mai stiu, hormonii de sarcina m-au cam imbolnavit de uituceala... Zaharul meu pe pervaz uite ca a atras barzuca unguroaica si acum sunt cu bebe la purtator.

Inca o problema uffff, mi-au venit rezultatele la anailzele de mi le-a dat Haiducu, am E.coli in urina, fir-ar mama lui de balaur. Si nici macar nu e sensibil la peniciline ci la alte chimicale care n-au fost prea testate in sarcina. Problema e ca eu sunt cam impotriva antibioticelor... Fetele care ati avut, daca ati avut balaurul asta uracios, ce v-a recomandat Haiduc? Eu as merge pe naturiste gen Urinal sau homeopate dupa ce merg la dr. homeopat, nu l-as expune pe bebe la chimicale, chit ca dr. spun ca sunt safe in sarcina...

Felix 10+

Mergi la inceput