Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanici spune:
si io am luat candva incaltari de la Deichman si mi-au placut; de la sibiu lua ta-su lu rares, da acu cum nu mai face drumuri acolo, pauza.
Raresu saracu e incaltat numa din 'tzari' straine. De fiecare data cand pleca ta-su la Sibiu il puneam sa caute incaltari si culmea ca si gasea pe placul nostru.
Acu face deplasari la bucuresti si e baietu incaltat de la capitala. Aici gasesc o gama f putin variata, nu de alta.
Tzuna, trist cu baietelul ala....
distractie placuta la mare...unde vreau sie euuuuu. Am vazut gaza la serbare; i-a crescut parul si seaman
a tot cu tati
Ela, sanatate lu' Thea;
poze cu raresu mai sunt, si-s chiar recente; am sters numa alea cu interioarele.
Vai...raresu are 22-23 la papuci....io cred ca a ramas printre prichindeii din stup. Ia, ca veni vorba, sa mai facem un bilant la bondari care cate kile are si ce inaltime poseda.
incep cu rares care n-are mai mult de 12.5 kile si 92cm, 23 la papuci, manca-l-ar mama de piticut
Rein, succes la serbare. Lasa ma mucii in pace, asta e farmecul varstei, ce vrei sa stea batz, sa zica poezia fara ezitare si sa stea cuminte pe scaunel? altfel cum am mai simti ca e prima lor serbare la 3 anisori?
Siuta, incearca stragegia pe care a zis-o Diana la un mom dat.
Ii alegi 2 toalete si ii dai sa aleaga dintre ele. Asa nu se simte constransa ca imbraca ce vrei tu si are si privilegiul de a alege ce vrea ea.
...caldura mare mon'ser; io nush cate grade is in bucuresti acum dar aici e toropeala
menuet spune:
La noi in Navodari sunt 31 de grade iar briza nu prea mai este briza ca te arde la fata
Ana detinatoare de 16 kg,96-98 cm inaltime si 25-26 la incaltari(depinde de model).
diana_jors spune:
Alex: vreo 15 kg cu bataie imbracat , vreo 103 cm, si 27-28 la incaltari...
Alex are alta problema la imbracat: intrucat cand a iesit in tricou si pantaloni scurti s-a julit in coate si in genunchi (v-am zis ca se tavaleste mult ), nu mai vrea decat bluze si pantaloni lungi. Daca reusesc sa il fentez cumva sa ii dau tricou, efectiv il rupe de pe el, ca el vrea maneca lunga. Curge sudoarea pe el, se lipesc toate hainele de el... dar nu il pot convinge. Idei?
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Siuta spune:
Pai stati sa vedeti, ca nu ati inteles: Anastasia se imbraca de obicei cu ce vrea ea, are toate rochiile si fustele in cel mai de jos dulap ca sa isi poata lua ce vrea. Dar , de dimineata i s-a propus o rochita, cu care nu a fost de acord.Si nici nu a vrut sa-si aleaga altceva, s-a pus pur si simplu pe jelit....
Dar, caci mereu exista un dar...
Cand am plecat spre serviciu mi-a spus ca o cam doare burtica, iar cand am ajuns la munca deja vomitase tot si a facut si diaree. Deci, draga de ea, cred ca avea alte motive sa fie atat de neplacuta, iar eu am pedepsit-o .Sper sa fie doar o reactie la caldura.Si uite-asa iar sunt eu baba cloanata..
Sandalute de terfeleala i-am luat din Deichmann( nu prea le poarta pentru ca nu ii plac ) iar mai de "mers in vizite" i-am gasit unele albe la Piciul ( pe astea am dat 150 de ron si nu mai iese din ele; daca ar putea sa doarma incaltata ar fi minunat ).
Aveti grija cu statul pe afara ca e sufocant de cald in Bucuresti
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
tzuna spune:
Maria are aproape 13 kg (de fapt 12,8) , 96 de cm si la picior 23-24 in functie de model. Datele sunt proaspete de acum 5 minute.
BiancaM spune:
Amalia are 103cm, 14,96kg si la papuci, 27,5 dar noi ii luam 28,5
Mami de Amalia si Andrei
anamana123 spune:
BAU!hehe! nu-i asa ca v-am speriat? nu stiti cine sunt! sic!
mariuca are ceva peste 14 kile, vreo 96 cm si cam 24-25 la picior, depinde de model (al incaltamintei. merge la gradi de la sf lui nov; a fost oribil la inceput! primele doua luni a vomitat zilnic dimineata de emotii. pana acu o luna a stat doar de la 8.30 la 11.45. acu e "mare" si sta pana la 15.30. mananca acolo o masa calda (vorba vine ca mananca), lapte cu cereale in bibe dimineata si seara (nici n-am de gand sa renunt la biberon). incerc sa-i dau cele 5 portii de fructe si legume zilnic, carnica nu prea des. ii place peshtele. de fapt, sunt multumita de cat si cum mananca - nu f mult dar ce-i place mananca cu pofta.
a inceput sa vb flamanda; in ianuarie era "cea mai cea" din clasa... acum, nu mai stiu, dar o sa aflu luni, la intalnirea cu profa.
acu cica "oau, cat ai scris, cate cuvanturi!" cred ca are dreptate, tre sa ma cam opresc
va citesc zilnic dar nu prea am ce povesti de obicei
am inceput si eu din nov scoala de limba, am fo ocupata;acu-s in vacanta
si mai sunt ocupata cu o casuta, pe care ne-am luat-o din decembrie , am daramat-o si reconstruit-o si pana acum n-am fost in stare sa ne mutam (dar o s-o facem in iulie, chiar dc nu-i gata).
eu si maria vrem sa venim in vacanta in ro la inceputul lui iulie, mergem la mare si apoi neaparat la salina in valcea (tuseste de un an cu mici intreruperi)
sanatate multa tuturor
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
gabi78 spune:
anamana bine ai revenit! Neshte poze cu ochii albastri?
www.vplay.ro/watch/uw27kv4b/" target="_blank">O idee pentru spatii mici si nevoi mari
ralualexandrei spune:
Sara buna!
Hmmm discutii grele (Ioano acu' pot sa ma bag?!)
Bilant
Edy 100cm 22kg si 27 la picior
Maria 125cm 19,7kg si 27 la picior
Robert 1.80m 70kg si 46 la picior
Tzunapt mamica si fetita.
Anamana sa stapaniti sanatosi casutza.
Rein multe "succesuri" cu sau fara muci
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Robert 1.80m 70kg si 46 la picior |
Mai creste??????