Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Sa vedeti ce problema... ca Petrisor nu are ce costumatie sa-si ia decat pe el insusi pentru ca poeziile se refera la el. So, i-am pregatit frumos camasa apretata impecabil si pantaloni noi. Dar... de azi are niste muuuuci si ii sterge pe manecute chiar daca sunt scurte. Cred ca o sa ma bag sub scaun maine cand o sa-l vad pe scena cu manecutele pline de muci. Nu vrea sa tina in mana un servetel sa se stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cu incaltarile, eu ma bucur ca de mult timp a stagnat piciorul la nr 25. Asa ca are tenisi de panza de 15 lei 3 perechi, aduna in ei nisip si pietricele si se spala la masina.

Tzuna, de mare ajutor Maria, frumoasa si delicata ca un fluturas adevarat. V-ati reparat masina? parca ati avut o problema, nu-mi mai amintesc exact, ca erai suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Nu ne-am reparat masina... am ramas fara aer conditionat pentru ca avem radiatorul de AC spart si unul nou e 800 lei plua montare, incarcare cu freon... o nebunie ce sa mai. Problema e ca s-a facut f cald si in Bucuresti fara Ac nu se poate. Dar pentru moment am cazat masina la serviciul sotului si circulam pe jos si cu metroul. In week-end insa mergem la mare la 2 mai. Ne descurcam insa ca vom pleca noaptea de aici si de intors inapoi tot asa ne intoarcem duminica spre luni. Am gasit cazare cu 70 lei/noapte cu baie in camera si ne lasa sa ramanem si un pranz in plus ca sa doarma Maria. Ar tb sa fie ok. Nu stiu apa marii cum va fi. Ca pe gaza nu o pot tine departe de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sunt asa cu fundul in sus de dimineata incat am intrat repede sa povestesc cuiva( adica voua ca sa nu explodez). Duduia Anastasia nu numai ca se schimba de 3-4 ori pe zi dar trebuie sa fie musai cu ce vrea ea. Si azi dimineata la ora 7 plangea de mama focului de a trezit garantat tot blocul , pentru ca taica-su vroia sa-i dea o rochita iar ea vroia alta. Si da-i taraboi. M-am sculat , am pedepsit-o( nu are voie sa iasa de la ea din camera decat atunci cand ii dau eu voie ), i-am dat si o palma la fund pentru ca nu pricepea si m-am dus sa-mi fac treburile prin casa. La un moment dat ma duc la ea in camera si ce credeti: taica-su ii citea povesti si dumneaei statea pe olita- cei mai buni prieteni.. Am zis ca mor de nervi: adica eu sunt bau-baul pentru ca el nu poate sa o stapaneasca , eu sunt personajul negativ iar ei doi se inteleg minunat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. M-am suparat asa de tare.....Of, ce ti-e si cu tatii astia..
Biky, cu intarziere, LA MULTI ANI!
Dna Kitty- multi ani fericiti si de-acum inainte !
Tzuna, miniconcediu placut . O sa fie vreme buna.
Rein, bafta la serbare!
Ioana, Matei e de milioane, e un dulce !
Noi inca nu am renuntat la scutecul de noapte dar sper sa se intample in vara asta.
Si ca sa imi mai revin, las' ca maine merg la Eric Clapton si imi fac de cap
stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Dulce e Bianca cu freza ei frantuzeasca!

Si noi tot sandalute de 25 de roni avem. 27 la marime. Traieste pe picior mare fie-mea. I-am luat si papucei. Astia sunt, cica, 32. Cine sa ii mai inteleaga cu marimile lor chinezo-turco-thai?

Frumos si vesel fluturas Maria harnicuta!

Pe Rares n-am apucat sa-l vad . A disparut repede.

Ioana, nu ma plang ca le rupe ca oricum nu ii iau de calitate ci de tavaleala. Si stiu ca nu o face intentionat.

Azi de dimineata s-a trezit cu febra . I-am dat Panadol si acum astept sa vad ce are de fapt. Ca pe la noi sunt tot felul de epidemii pe la locul de joaca din parc. Sa vedem catre ce ne indreptam. Sper sa nu fie grav.

Kit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ei, am uitat! Pentru fetele ce au nevoie de perdele sau covoare, va puteti uita si www.perpetuum.ro/Lichidari-perdele-draperii--cID181.html" target="_blank">pe aici. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

baaauuuuuu!

multumesc pt urari fetili....
la cei 34 de anisori ma simt inca tanara si proaspata
ceva oferte pierdute intre timp??????

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna!
multu mult ptr ofertele de incaltari. caut sandale d alea cu baretele n bot, ca se catara peste tot si mi e teama ca si juleste degetele. azi caut si pe net.

hai ma, siuta, las o ncolo de rochie. lasa fata sa si puna ce vea ea, nu te mai supara ptr atat lucru. ce crezi ca nora n are preferinte? sau alti copii? mi s a intamplat si mie ieri sa i dau o rochie, super tare, primita din stata, cu pedigree, si a plans dupa ce am imbracat o, prostovanca mica. asa ca am lasat o sa puna ce vrea ea. bine ca macar a invatat regula, se asorteaza . si acu, de la tac so', ce voiai, ca e barbat, nu prea leaga ei relatii sentimentale cu moda. of, of...

jo, taaare mateescu!!

ooo, biky, mon amour! cam laconica, doamna, v a inmoit(asa zice fiica mea)caldura limba si dejtele de nu ne ziceti/scrieti mai multe...da' cum, doamne, ca eu mi amintesc ca la varsta aia eram la apogeu, mai rar asa vitalitate ce am avut!

tzunica, mini vacanta placuta. se pare ca prindeti vreme buna de plaja. acu' sint 30 de grade.

pup stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PISIKUTA- sandale de care vrei tu i-am luat Mariei anul asta de la Deichman sau cum s-o scrie. Dar sa stii ca si in magazinele de copii din cartier au asa ceva ca eu anul trecut i-am luat unele care au costat 30 lei, piele in interior, roz cu alb. Anul asta m-am grabit si le-am luat pe alea scumpe (ca nu avea fata sandale si venise caldura) fara sa mai caut pe aici prin zona. Acum imi pare rau mai ales ca Maria nu prea vrea sa se incalte cu ele deci de banii aia luam 2 perechi si una sigur ii placea si le purta pana le rupea.

Plecatul la mare- pai se pare ca vom avea vreme buna. Maine sotul incearca sa faca si aerul conditionat. Ne-am comandat azi-noapte radiatorul care e stricat. Deci distractie garantata. Maria e in culmea fericirii.

Azi am fost la o gradinita din Berceni pe undeva mai sus de Piata Sudului apropae de linia lui 34. Gradinita frumoasa, noua, e superb inauntru. Dar asa m-a impresionat un baietel si m-am umplut de nervi.... Eu asteptam directoarea sa revedem un contract pentru anul viitor si asta mic (3 ani dupa spusele lui) era pe sala umflat de nervi. Plangea dupa mami. Era ora 11 si intru in vorba cu ingrijitoarea prima data care-mi spune ca asa e el plangacios si ca nu vrea la grupa. Era grupa mica evident. Ok. Mai stau pe acolo, ma bag in vorba cu el.... el o tinea una si buna ca sa vina mami ca nu vrea la gradi. Apare si portarul ( o dra de vreo 25 de ani) si-mi spune ca ea moare de mila lui ca de 2 luni de cand e ea acolo numai asa face zi de zi. Deci el plange d ela ora 8 la ora 16 continuu. Nu mananca, nu doarme, nu se joaca, vrea sa stea numai pe sala, nu vrea deloc la grupa.... Mie mi se pare f trist. Ok , majoritatea copiilor plang la gradinita dar nu asa. Eu nu stiu care e adevarata problema. Cica parintii stiu ca el plange toata ziua dar nu au ce face. Nu zic sa nu-l mai aduca la gradinita dar cum sa stea acolo 2 luni (sau mai mult dar dra lucra de 2 luni) si sa planga 8 ore/zi? si plange adica are ochisorii umflati, ii curge nasul si nu se gandeste la altceva decat ca vrea la mami si nu la grupa unde-l cearta dna. Mi-a parut asa rau pentru el si am plecat cu inima stransa de acolo. Cat a stat cu mine pe sala i-am dat sa mazgaleasca o foaie din agenda mea, am mai vb... i-a placut dar nimci nu-l tine ocupat mai mult de 5 minute si iar incepe plansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Siuta, la fel si la noi...unde mai pui ca ea mai primeste atentionari si pentru ca se duce la el dupa ce o cert si-i zice 'mami e rea'. Asa ca eu sunt capcaunul garantat. Cateodata ma deranjeaza f mult, ca de, eu sunt mama si vreau si eu sa o alin dc o doare ceva, dar ea fuge repede la taica-su, nici nu vrea sa auda de mine. Trag speranta ca o sa se schimbe in vootor, ca de o sa vina timpul intalnirilor si al plecatului de acasa...

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput