Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Multi ani inainte, frumosi, Kit!

Eu spal cam 1 data/ zi ca cel mic mananca si se kk imprastiat. La Petru am 2 perechi de pantaloni de gradi, unii deschisi si unii inchisi la culoare pe care ii dau o saptamana fiecare. Pe bune. Ii iau zilnic acasa tocmai sa-i studiez si nu sunt murdari. La tricouri schimb ca da ciorbita pe el si cand are muci sterge la greu cu maneca. El nu prea se aseaza pe jos, l-am obisnuit sa nu stea de acasa, i-am zis ca raceste.

Si eu am probleme cu uscatul, am un singur suport care ocupa 70% din balcon, restul fiind bicicleta si trotineta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

tocmai ma gandeam cand am scris mesajul cu spalatul sa completez: Andra tu nu intri in discutie!!

rein eu ti-am mai zis o data ca ti-l trimit pe matei la reciclat si te-ai suparat pe mine.
acum ca a mers la program scurt, POATE, ca mai mergeau pantalonii si a doua zi, dar 3 zile aceiasi pantaloni ... nici in vise. cand mergea la program lung aveam ziua si pantalonii la gradi. tricouri cate 2. il schimbau dupa masa de pranz si seara tot putin murdar il gaseam.

ela eu am fost asa un copil ca thea. prima data cand ma imbracau cu ceva sigur cadeam si le rupeam. crede-ma ca nu o faceam intentionat, mi se intampla.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Alex si la gradinita se tavaleste mult, plus ca ii scot afara in curte in fiecare zi si se tavaleste si prin nisip/pietricele... la inceput ii schimbam si pantalonii de gradinita de 2-3 ori pe saptamana, apoi am lasat-o balta, ii duc luni si ii iau doar vineri, indiferent cum arata eu nu spal decat in week-end, dar am facut de asa maniera garderoba incat sa ajunga la fix vineri ii dau pe el ultimele haine curate si am renuntat la a mai cumpara multe haine scumpe, cele de terfelit toata ziua sunt ieftinaturi...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hello!
roxis: am banuit ca asta este...din pacate, intru dupa program. adica, am timp, intru, n am timp, nu...poate data viitoare sa fiu mai norocoasa
andra, eu ar trebui sa rosesc ca ma vait in sinea mea intr una ca e prea mult. si nu fac nici sfert din ce faci tu. si nici sfertul ala nu mi iese cum iti iese tie.
jo: pai nu gasesc, giovanella...cred ca am pretentii cam mari. dar stii si tu cum e, ca ti amintesti discutiile noastre cu stefu' si cu marksu' si cu altele de ne placeau la amndoua

nora e hiperenergetica, activa si iute, indrazneata si curioasa. asa ca imbracamintea curata dureaza fix pana n secunda cand e gata imbracata. dupa, e pe jos, in 4 labe. si apoi, ca raresoiu, bagata peste tot unde poate(sau nu) intra.
asa ca schimb si eu la ea cat se poate de des.
la masa, cu bavetica inca. dar tot se pateaza.
si mai am o problema, si ma enerveaza de mor: nu vrea sa si stranga parul. nu clama, nu elastic, nu bentita!!!! nimic!!
ea nu e genul de fetita delicata si cocheta. e baietoasa, desi foarte tandra si afectuoasa. asa ca, pun in rucsac, mereu, chiloti, tricou si sosete de schimb...

o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pisi si alte mamici:
ne-a adus un prieten incaltari pt matei. marca dr. punto rosso. el i-a luat 27 cat i-am zis noi dar sunt muuuult mai mari decat 27 pe care le avem noi acum pt matei. mai mult ca sigur le va purta la anul. ideea este de fapt ca m-am indragostit de acel gen de incaltari. din pacate eu nu am vazut niciunde in bucuresti si am cautat pe internet si am vazut ca sunt din ungaria. prietenul nostru sta la oradea.
pis am fost zilele trecute la mark&s si iar m-am zgariat putin pe ochi. faza a fost ca eram si cu matei si zicea: stai sa-mi caut ceva pt mine si se uita si el la rafturile cu haine pentru copii. apoi a concluzionat: nu cred ca-mi trebuie nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Pisik nu stiu daca intra in standardul tau de calitate dar eu am luat cu 25 lei lui Ana SANDALUTE
Kit-La multi ani inainte cu fericire si realizari!
Diana-felicitari
Roxi-Si veve mai face uneori in pat cand e prea obosita.Eu o pun inainte de culcare + inca 2 treziri pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Hellooo!!
HAine murdare, avem si noi. Eu spal o data pe saptamana, ca nu imi arde sa ma plimb toata ziua cu liftul la subsol pentru rufe. In general Amalia le tine cat de cat curate, afara la nisip le murdareste bine, sau daca mergem pe la padure. Asta e, le spal, nu se curata 100% dar le poarta asa. POarta inca bavetica, mai ales la mancarurile cu sos sau supe-ciorbe. Are haine cu care o pot imbraca si de 2 -3 ori la rand pana le pun la spalat. Pe Andrei insa, il schimb zilnic, chiar si de 2 ori pe zi uneori.
Parul, nici ea nu-l vrea legat, asa ca am tuns-o iar frantuzeste(cu breton si restul pana la ureche; sunt poze la semnatura si cu tunsoarea noua).
Andrei creste, merge in 4 labe cu viteza, o urmareste pe Amalia peste tot, se ridica langa canapele, dulapuri, dar inca nu face pasi. Mananca binisor, a inceput sa manance si bucatele mai mari. Inca se trezeste nopatea de 2-3 ori. Adoarme intre 7 si 8 seara si dimineata da trezirea undeva intre 5.30 si 7.

In rest nimic nou, ne pregatim de vacanta in RO. Sper sa apuc sa ma odihnesc si eu putin.

tuturor!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

HELLO!

Am reaparut dar absenta a fost motivata- am participat cu copiii la concursul national de informatica ... copiii de la scoala nu copilul de acasa.... Iar ieri Maria a avut serbare. E drept ca nu prea am fost pe la serbari pana acum decat asa in trecere dar ieri mi s-a parut cea mai frumoasa serbare. Copiii micuti, unii plangaciosi dar au spus rolul, au avut costume foarte frumoase.... Mi-a placut mult. Maria a fost o dulce. Am gasit-o umflata de plans cand m-am dus inainte de serbare sa o imbrac. MOTIVUL: am crezut ca nu vii" (venisera o parte din parinti si ea saraca se astepta sa fiu prima). Dar dupa ce m-a vazut nu a mai avut nimic. Asa ca am imbrcat-o in fluturas.... si-a spus si strofa in engleza si rolul ei de fluturas.... Am fost tare mandra de ea si ea de noi ca a reusit si taica-su sa vina.... Doar ca a fost cald, am fost o mare de oameni in sala lor de clasa....Poate la urmatoarele serbari gasim o alta solutie.

KITTY- iti tinem pumnii sa fii bine si de acum incolo si felicitari pentru cei 13 ani de casnicie. Mare realizare!

PISIKUTA- la Leonardo ai incercat? Anul trecut i-am luat Mariei ceva dragut de la ei. Anul asta are de la Deichman , din piele, usoare super bune dar.... i s-a pus pata pe cele de anul trecut asa ca astea stau de pomana. Inca nu ma agit ca ea merge toata iarna la gradi cu sandale asa ca dc nu le vrea acum le folosim la iarna....

ROXANICI- dc a vrut cu chilotei nu cumva sa-i pui din nou scutec doar pentru un accident si nici sa nu-l certi. Eu una nu am certat-o deloc pe Maria pentru aceste scapari (dar chiar nu au fost multe). Mai bine cumpara paturici de alea absorbante sa-i pui sub cearsaf o perioada.

HAINE SCHIMBATE- un rand? Pai era super sa fie asa. Avem mai multe randuri de haine de schimbat/spalat in fiecare zi si nu ma deranjeaza. Ce ma deranjeaza e ca tb calcate. Avem asa: hainele de dimineata cu care merge la gradi (uneori se atinde de scari sau se lipeste de balustrada scarilor rulante si ciorapii si fusta se murdaresc din prima. Apoi la gradi.... pai sigur un schimb e compromis (cel putin bluza). mai rau e ca varsa pe ea sosuri si alea ies greu. Inapoi spre casa revine cu aceleasi haine cu care a mers dimineata. Dc ne oprim direct in parc e ok ramanem la 2 schimburi pe ziua respectiva. Dc ne intoarcem la pranz acasa dupa-masa ii dau altceva si de afara nu am cum sa o aduc curata. La asta se mai adauga hainele de casa (1 schimb la 2 zile cu indulgenta) pe care le murdareste f usor mancand, pictand, taraindu-se pe gresie....

RALUALEXANDREI - te inetleg perfect cu calcatul. Acum mai e si cald.... trebuie sa calc dimineata devreme.... macar sotul isi calca camasile fara sa comenteze . Asa ca eu calc cam 3-4 ore pe saptamana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut pozele lui Matei de la serbare. Foarte frumosi si gatiti toti copiii de acolo si norocosii de ei au avut si scena si spatiu sa respire. F frumos.
Aici am pus si eu poze de la serbare de fapt nu toate sunt de la serbare. Unele sunt de la 1 iunie si imediat dupa.

Astazi si Bibi a Oanei are serbare. Este ursulet. Va fi f frumos si la ea mai ales ca e in grupa mare si s-a putut lucra mai bine cu copiii fiind mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI BICKY! Sa fii sanatoasa si sa te vedem cu bondarei pe langa florile tale!

FELICITARI Mariei pentru superba rochita si coafura deoasebita de la serbare!

FELICITARI Matei! Intr-adevar s-a vazut acolo ceva efort depus si sunt convinsa ca a fost deosebit. Matei a fost foarte dragut si in rol de "lautar" si in rol de cowboy. Sa te vedem si la serbarile din Capitala dragule Patei!

LA MULTI ANI Cris! Sa impliniti 100 de ani impreuna! sunteti norocosi sa va aveti unul langa altul!

FELICITARI Fluturas-Maria! Frumusica si cu si fara aripioare!

SPALAT: 2 - 3 masini la 2 zile! Calc 2 zile pe sapatamana! Nu dezvolt subictul pentru ca ma afecteaza negativ ...

SCHIMBURI: sunt zile cand ii pot da lui Tudor panatalonii chiar si de 3-4 ori (adica 2 zile, dimineata-seara) dar sunt si zile cand ii imbraca odata si trebuie schimbat inainte de a iesi din casa. Bianca oricum e la faza criminala cand se muradresete si daca dorame. Asa ca pe ea o schimb dimineata numai in body care daca rezista dupa masa de dimineata il pastram si afara, apoi schimbat pt masa de pranz, schimbat pentru somn, iar schimbat pentru iesit afara si aici clar nu sunt lucrurile pe care le are si dimineata si ..... tot asa.
Pe Tudor am uitat sa spun ca il mai schimb si dupa ce doarme la pranz pentru ca se trezeste foarte transpirat deci are 2 randuri de haine pt stat in casa practic.

Despre mierea Ioanei nu am auzit nimic.

Pipi in pat: nu ni s-a mai intamplat de ceva vreme, dar de obicei face spre dimineata nu peste noapte. Cand isi bea laptele pe la 5-6 il pun si pe olita dar uneori nu vrea si zice ca nu face, in acest caz sigur de trezeste pe la 8.30 si faca si pipi si kk sau daca doarme mai mult face pe el.
Eu i-am pus sub cearceaf o aleza pentru ca in urma cu cateva luni facea destul de des, iar cand am inceput sa il las fara scutecel facea si dimineata si la somnul de pranz. Acum s-a reglat destul de bine.

PISIKA eu i-am luat Biancai sanadalute de la o firma care se numeste IVIA din Cluj Napoca si din cate stiu au magazin si la Constanta. Ii poti suna si intreba. Eu sunt foarte multumita de sandalute pentru ca sunt usoare, din piele, si ii tin glezna. din punct de vedere al banilor nu sunt nici scumpe nici ieftine. Pentru Bianca am dat 65 ron si pentru niste ghetute ale lui Tudor 85 ron, preturi la Kidex caci atunci le-am luat.

Succes tuturor copiilor la serbare!

Mergi la inceput