Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

anamana uelcom bac! si poze???

andra si edy e mai mic decat matei cu 2 zile??? nu cred ...

deci matei are 106 cm si 15.5 kg, 26-27 la picior, depinde de incaltari.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

CATERINA....pai are 95cm, 11,5kg, 24 la papuci....
exista copii mai plapanzi decat ea?????

Acum ne chinuim cu o stomatita aftoasa, asa ca de o saptamana nu ma intrebati ce si cat a mancat si cate kile mai are...
Nu stiu de la ce a facut-o, cauzele pot fi multiple... ne tratam cu ceai de salvie si musetel cu bicarbonat, Corsodyl, tinctura de propolis....nu va doresc sa treceti prin asa ceva, este GROAZNIC!!!!
exact ca in "Moartea captioarei"....mananc si plang, mananc...ea de durere, eu de neputinta in fata situatiei

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

ANDRA....are 1,68 m, 48 kg, 36 la papuci

tocmai am terminat cu banchetul si cursul festiv care mi-au golit ceva din visterie!
Deci...de la toamna una la liceu, una la gradi..... Doamne ce batrana si ce tanara sunt!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raportam si noi

Mihai: 12 kg, 92-93 cm si 23 la picior
Andrei: 11 kg, 92-93 cm si 23 la picior

Nu cred ca ne intrece careva (pe Andrei cel putin)

In rest nimic nou sub soare... in toamna mergem si noi la gradi...
Am fost 2 zile in vizita pe acolo, obligat-fortat... pt. ca n-aveam cu cine sa-i las cand am mers la examane... Le-a placut... sa speram ca va fi la fel si cand vor ulra 20 de copii in jurul lor...
La mancat ma itrebuie sa exersam... ca nu prea se descurca singuri... dar din vina mea, pt. din lipsa de timp si rabdare nu prea
i-am lasat sa manance singuri...
Pampersi inca mai au la somn... mai au accidente noaptea... rar, dar mai sunt... Cand ii mut in pat normal socatem si pampersii... Asa, din patut, e complicat sa se dea jos si sa se duca la olita sau sa vina sa am trezeasca... Iar daca ma striga poate nu-i aud la timp... nu dormim in aceiasi camera...

Poze mai noi... n-am mai pus nimic... cand am putin timp le triez si dau link Aici o poza cu baietii... noroc cu altii
http://picasaweb.google.com/cafelutatare/BotezRaducu#5478450331103828098

o sa incerc sa scriu mai des... sa vedem ca-mi si iese...

Edit: am reusit sa uploadez cateva poze:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Mai2010#
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2010#

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ziua buna,

Nu am mai avut timp sa intru insa asta nu inseamna ca nu mi-ati lipsit.Suntem mari.Ana e cum o stiti iar Tudor are deja primul dinte(abia la 9 luni).Suntem mai tot timpul muciosi iar mai nou am captat si-o conjunctivita.Am inceput sa ma obisnuiesc.Incep sa ma ingrijorez daca sunt sanatosi.O sa incerc sa recuprez! Pupici la tot stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Robert 1.80m 70kg si 46 la picior

Mai creste??????

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

da' chiar!!

noroc cu rox de a starnit masuratorile, ca diseara i iau marimile. doar la incaltari pot spune 24, dar ii iau sandale 25, ca pana n toamna sa ne tina.
da' pot sa vi le dau pe ale mele .

elyana, oare cum ii deosebesti? au vreun smen distinctiv, ti ai format ochiul sau din instinct? sint grozavi, in orice caz. cum mai stati cu nasurile? ca la tine, biata, tot timpul era cate unul mucoshit.
biky: ce dezmat la tine n casa! doua trufandale, tu cu a' mare, si una mica care promite.
diana: habar n am...lasa l un timp, pana i trece de la sine, nu s o imbraca toata vara asa. sau, daca l ai lua la cumparaturi, sa l pui sa si aleaga dintr un top de tricouri subtiri cu maneca scurta, si sa l incante ca e ceva luat de el, personal? sau cu un santaj, nu iesim la joaca asa cum vrei tu!
ana sa va fie cu noroc casuta, spor la lucru!
siuta: aii, mititica!! sa se faca bine repejor!

pisu de la targu m., cum te mai descurci?

o zi ca o adiere de vant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Asaaa, sa va pove: din cauza de muci si tuse am zis sa nu-l duc la gradi ieri dimineata ca sa fie copilu' relaxat la serbare. Asa ca am stat toti acasa si asa multa treaba am avut toata dimineata si cu ei care m-au incurcat incat am ajuns la serbare la 1.05 si evident incepusera sa spuna poeziile. Sala era plina de parinti, bunici, mici, asa ca Petrisor nu a vrut sa se integreze neam celor de pe scena. A stat la marginea scenei, cu mine lipita acolo, daca faceam un pas, MIORLAAAU. Deci a scapat de prima poezie in sensul ca nu a vrut sa colaboreze deloc. In a doua parte a serbarii s-a mai obisnuit, au avut o sceneta, el avea o strofa si a zis-o cumva, Iar in a treia parte au avut cantece in engleza (2-3 cuvinte rimate) si dansuri. A capatat curaj si a dansat si el. Apoi au primit bomboane si de multumit ce a fost nu mai voia sa plece de acolo.

Asa ca eu cu planurile exact cum o zis Roxi, am avut dezamagire totala. Nu mai zic ca ne-au certat doamnele ca nu am venit la timp sa se integreze, sa nu fie speriat, etc.

El mi-a zis ca o sa zica bine la anul, dar, mami, cand vine 'la anul'?

De oftica i-am lasat pe toti trei acas' si m-am dus la bookfest. Mi-am clatit creierii, am mai luat cate ceva, am fost impresionata de imensa oferta de carte pentru cei mici, poate nu am observat pana acum... cine stie. Si toti aveau reduceri, nu numai la titluri greu vandabile ci la tot.

Din ce am luat merita sa mentionez o carticica (gen pocket book) cu rime usoare in engleza si romana, jocuri de cuvinte cu notiuni de baza pentru cei foarte mici. Si cu desene pt colorat.

Daca mergeti, merita vizitat si TIB-ul in pavilionul central, sunt standuri cu bijuuri straineze, de argint sau gablonturi, mai deosebite. si esarfe si haine.

gata, asta-i cronica zilei de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna tuturor!

Am intrat foarte rar pana acum. Mai apuc sa scriu pe la "Mamici de gemeni si tripleti".
Si noi mergem de la toamna la gradi. Dar avem ceva experienta ca din septembrie 2009 merg la cresa. Am avut ceva probleme la inceput, am schimbat cresa, insa s-au adaptat bine. Acum insa a aparut o problema si anume ce am citit si in paginile anterioare cu agresivitatea unor copii. Respectiv una din fetite, Ana, s-a speriat de un baietel din grupa care a muscat-o la un moment dat si se pare ca este mai agresiv mai ales cu fetitele. Mai este o fetita care plange numai cand il vede. Dupa mult timp astazi Ana a inceput sa planga cand am lasat-o de frica lui ca o bate. Am vorbit si cu doamna si a zis ca nu prea are ce sa-i faca. Problema si in acelasi timp dilema mea este urmatoarea : nu stiu ce sa-i spun sa faca, cum sa reactioneze. Noi nu le-am permis sa se loveasca sau sa loveasca pe altcineva. Nu as vrea sa o invat sa riposteze dar nici nu vreau sa stea ca bleaga si sa le incaseze. Aveti vreo sugestie?
Merci mult pentru ajutor!
O zi buna tuturor si cat mai putin calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Motivul pentru care n-am mai scris...de la inceputul saptamanii sunt bagata in priza cu festivitatea lui Raul de sf de clasa a patra. M-am ocupat de cadou (adica parlamentat cu parintii a 26 copii, adunat bani, mers la cumparaturi), dar spun eu ca merita, avem o invatatoare care 4 ani de zile n-a primit nici un cadou, chiar si de 15 sept spunea ca nu vrea buchete, ci doar un fir de floare pentru ca stie cat de mult costa in perioada aceea un buchet de flori. Am copiat muzici, taiat filmulete cu copiii din prima zi de scoala, pregatit cadoute pt colegi...muuulta triaba am avut.
Si ca sa fie totul complet, capcaunul a venit de la un meci de fotbal accidentat rau, lovit la coloana si rinichi, noapte de groaza, a doua zi dimineata la spital, e cu tratament si cam nefunctional. Pe la amiaza, in aceeasi zi, mi-am gasit eu o capusa in picior, fuga la chirurgie, antitetanos, antibiotic. Muuuulta fericire.
Colac peste pupaza mama unui coleg de-a lui Raul e in spital, asa ca am unul si de suflet, ca e baiatul doar cu tata acasa......
Aseara dupa 10 faceam cu Raul si prietena lui, Carina diplome.. Giulia se scria pe burta cu carioci...
Avantajul e ca nu am timp sa ma gandesc la altele...dar diseara dupa festivitate si petrecerea aferenta o sa pic sigur.

Am vazut poze cu serbari si copii superbi, promit ca de maine recuperez si ii iau iar la rand.

Giulia 14,5 kg, 96 cm, 23 picior.
Raul (sa ma laud si eu) 40 kg, 150 cm, 38 picior.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Rein, sfarsitul conteaza!!! Pana la urma Petrisor s-a descurcat.Bravo.
Kitty, mai respira !!!!!
Pisikuta, multumim de adiere ...nici o sansa
Biky, te-am luat - Anastasia are 12 kg ( mai bine zis avea, ca ieri a mai dat jos cateva sute de grame...), 98 cm si 24 la picior.
Azi s-a dres domnisoara mea la burtica , e ok , deci a fost doar o indigestie .
Eu ma pregatesc sa mor de cald la Clapton .Sper sa nu mi se faca rau pe acolo.
Va urez un weekend racoros .

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput