Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
tzuna spune:
ROXANICI- noroc cu tine ca ai intrebat cat mai poarta si cat mai cantaresc copiii ca uite ce s-a animat stupul....
BIKY- imi pare f rau pentru Caterina. Dar de o saptamana nu trebuia sa existe o ameliorare?Poate nu e asa potrivit tratamentul... Nu stiu ce sa spun ca nu am avut parte de asa ceva. Multa sanatate! Iar tu nu-ti mai fa griji pentru kg ca ce slabeste acum pune repede inapoi dupa ce se face bine. Maria de fiecare data mi-a luat inapoi ce pierduse dar nimic in plus.
LORADIN- imi pare tare bine ca mai intri sa ne saluti. Am vrea si poze dc se poate...
KITTY- tu esti la inaltime cu toate ca de obicei. Pupici!
Ce week-end racoros? Visati fetelor! Vine norul de nisip din Sahara (asa am citit peste umarul unui batran azi in metrou). Noi ne-am decis, plecam la 2 Mai. Mai vine cineva? Stam pana duminica seara sau chiar luni dimineata.
ELYANNE- foarte draguti gemenii la biserica in camasute.... de tine nici nu mai spun. Unde ai tinut draga gemenii? Sigur esti mama lor? Ai burta plata. Nu se poate asa ceva!
elpower spune:
EEe! Ce bine-mi pare ca mai aud de voi, Anamana!
Andra, bine ca e Edy cam ca fie-mea ca intrasem la idei. Asa, deci Thea 102 cm, 20kg si 27 la incaltari.
Interesante idei pentru economisirea spatiului.
Diana, bafta la convins de Alex sa se imbrace mai subtire. Din pacate n-am nicio idee practica.
Thea are amigdalita pultacee asociata cu diaree. De aseara n-a mai crescut febra peste 38, dar ieri a avut si 39 cu 7. De deseara o sa incep cu antibiotic, Cedax - 5 ml la 12 ore sa mearga si pt burtica, in paralel cu smecta si calciu carbonic. Mai mila mi-e de ea ca n-o pot scoate afara si deja incepe sa se crizeze. Uff, si era vorba ca saptamana viitoare sa aducem niste copilasi frate si sora de 12 si 11 ani, cu care se joaca pe la tara la noi . Asta e, ramane pe alta data. Mi se rupe sufletul de ei ca si-au facut bagajele de cand le-am promis, dar in conditiile astea nu mai am cum. Ii iau altadata, dar sigur o sa fie tare dezamagiti.
Kitty, te admir tare mult, sa stii.
Uff, si la noi e tare cald. Alaltaieri , pe la ora 19 arata termometrul de la o farmacie 43.5 grade. Noroc cu parcul, dar si acolo s-au inmultit tantarii.
Va pup si va doresc un weekend minunat!
elpower spune:
Bicky, nu incercati cu Nistatin? Theei numai cu alea i-a trecut. Ce glicerina cu nistatin? P-aia nu reuseam sa o conving sa o puna in gurita. Asa ii zdrobeam o pastiluta si i-o dadeam cu miere. Ca nici de inghitit nu voia sa o inghita ca e tare amara. De fapt, nici nu cred ca putea sa inghita ca seintinsese si pe amigdale. Nu mai stiu dozajul exact, dar poti intreba medicul.
ioanaradu spune:
sanatate bolnaviorilor!
rein asteptam poze de la serbare. la anul sigur se va descurca mai bine.
noi de 2 ore cautam stranduri in si langa bucuresti. (noi la serviciu).
daca va intereseaza preturile sunt cam asa:
- drumul taberei - 30 lei
- titan - 15 lei
- aqua magic - 50 lei
- belciugatele - 30 lei in cursul saptamanii/50 lei in weekend
- buftea - 30 lei
- sala polivalenta - 30 lei in cursul saptamanii/50 lei in weekend
sa aveti un weekend frumos!
elpower spune:
Poate va ajuta si astea http://www.util21.ro/naturiste/stomatita-tratamente-naturiste-terapie.htm sau http://www . sfatulmedicului .ro /index-medical/stomatita+copii
elyanne spune:
Ii deosebesc... pur si simplu... in plus, Mihai are semn in frunte... acu' e aproape insesizabil... dar este acolo
Muci... am rarit-o cu virozele cam de un an... un an jumate... au racit suficient cand erau pitici... au capatat imunitate obligat-fortat Iar acu le fac mult mai usor... poate 1-2 ori pe an mai sanoale (adica trebe si antibiotic)... in rest trec fara interventii...
Ioana ai link de la belciugatele? Stiu ca e frumos, lac, padure, carciuma, casute... dar nu stiu unde-i piscina ca n-am mai fost pe acolo de vreo 3 ani
tzuna te bat ... si te invidiez ca pleci la mare... noi suntem acasa, poate dam o fuga pana la tara... dar si acolo e la fel de cad...
Kitty ... vorba cui zicea... mai respira... esti pe repede inainte. Multa sanatate si muuuulta putere
gabi78 spune:
Sanatate maxima Caterina, Theea si Anastasia!
Felicitari totusi pentru serbare lui Petrut! Vorba lui .... la anu' va fi mai bine!
Drum bun la mare Tzuna si sa va intoarceti cu bine!
Loradin ....
Cris ..... Felicitari lui Raul pentru absolvirea ciclului primar!
Eu nu sunt prea la zi cu masuratorile si nici nu l-am masurat acum dar avea pe iarna 98 cm. In privinta greutatii sunt la zi ca il urc pe el mai ceva decat pe mine la cantar .... aproape 12,1 kg, iar incaltamintea e 24-25
Bianca e in schimb luptatoare de sumo : 75 cm, 9,7 kg si 19 la picior. Masuratori de la 11 luni.
Am fost azi la Gradina Zoo de aici de la noi si ne-a fost mai bine decat in parcul din oras. E mai multa verdeata si parca ne-am simtit mai bine. Ieri nu se putea respira in oras.
Maine plecam la tara unde avem si un rau prin preajma sa ne mai racorim putin.
Edit: Stie cineva ce mai face Marta?
BiancaM spune:
Gabi, nu mai zi ca e mare Bianca. Are totusi aproape un an. Andrei al meu e cat ea la inaltime si cu vreo 200g in plus la greutate si are doar 9 luni
Mami de Amalia si Andrei
madybulancea spune:
Hello...razvi are 100 cm, 16 kg si poarta cam 26!
Noi suntem binisor sa zicem...razvi a trs-o vreo doua sapt cu o raceala care a dat in bronsita,apoi si eu am racit,si mama,am muncit mult si in perioada 1 iunie si colac peste pupaza acum 2 zile a facut sotul accident cu masina...l-a acrosat un mos si l-a impins pe contrasens unde a intrat frontal intr-o alta masina...e sanatos,il doare pieptul,niste coaste si cam atat....masina e varza,ireparabila, iar soferul din cea de pe contrasens era o femeie insarcinata in 8 luni care ciki e bine,dar acum vor sa ii provoace nasterea,nu stiu8 nimic mai mult......
Si la servici directoarea vrea sa ne puna bete in roate, am muncit mult k incep reabilitarea scolii si a treb sa mut biblioteca in 3 zile,iar acum sunt franta.....
va las o noapte buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
BiancaM spune:
Vai, Mada ce povesteti tu acolo!
Bine ca sotul nu e grav, si nici tanti cu burtica nu e rau. O sa fie bine si bebelul.
Sanatate multa!!!
Mami de Amalia si Andrei