Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Biencuta!!

Rein, bravo pt victorii. da de ce vrei sa repete Petrisor grupa mica?
asa pedeapsa ai nascocit pt ca nu o fost la serbare cooperant?

Rozi, pe aici mai sunt ateliere unde se vopsesc haine din piele, sigur acolo stiu ce tre sa ii faca. Poate gasesti si pe la voi asa ceva. Btw am vazut in pozele tale o Veve asa bronzataaaa! ii sta bine

tata lu rares e tot la spital, si ramane acolo si sapt viitoare. N-are diagnostic, are o caruta de analize care au iesit bune, si inca unele la care asteapta rezultat. E sub tratament si se simte mai bine de vo zi jumate.e banuita o infectie bacteriana puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Parcul Morarilor e misto....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza ?

locul de joaca din parcul Izvor e pentru copii peste 6 ani, scrie pe toate alea, si chiar asa si arata, nu te poti cocota sau dau pe niciun tobogan, sunt mari si abrupte. Pentru bebei, doar 2 leagane chilot amarate.
In plus tot aranjamentul in forma de castel, pe tartan, este la soare, si toate elementele sunt din tabla. Just imagine sa te dai pe tabla incinsa pe la pranz, in pantaloni scurti... geniali constructorii, merita tinuti o zi intraga fara apa la locul lor de joaca.

In parcul bordei e un loc tare fain, si acela e pt copii un pic mai mari, dar are si elemente pe care s-a descurcat chiar si radu. Totul de plastic, lemn, sfori, etc... evident tot la soare, dar noi am fost pe la 6 si era chiar ok. Totusi daca-mi amintesc bine, parca nu era chiar atat de expus, poate de la lac venea racoare, nu-mi dau seama, dar nu se compara cu izvor, loc de tortura pe camp deschis, intre betoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Bianca ,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!

Pana vine Gaby sa ne cinsteasca cu sampanie si prajituri ,va dau eu la tot stupul.
Despre parcuri nu prea stiu,sunt pe dinafara,pana acum am mers in parculetul de langa bloc,in Moghioros,Herastrau,si pe strand.In IOR a mers Raducu cu piticii(ne mai lasa si pe noi ca porumbeii) si au fost cu totii f incantati.

Roxi sanatate multa tatalui lui Rares.

Zilele astea frecventam parcul de langa bloc pt ca m-am apucat de pregatit dulceata de zmeura si cea de capsuni asa ca s-a cam comprimat timpul,norocul meu ca e innorat afara ,caci daca era soare ma zgariam pe ochi ca nu merg cu copiii pe strand.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Bianca!

Rox nu l-am pedepsit mai pentru serbare, nu aveam de ce, pana la urma eu am fost vinovata ca nu am ajuns la timp sa se adapteze. M-am amarat eu in suflet ca imi imaginasem altfel...
Despre gradi, asa a fost planul initial, indiferent de evolutia lui in astea 2 luni. Motivele sunt mai multe, cu actuala grupa ar fi ajuns prea devreme la scoala, la 6 ani si 5 luni, apoi copiii erau majoritatea cu 1 an sau mai mult mai mari decat el. Duamnele sustineau ca e f. inteligent, ca vorbeste corect, ca are vocabular si intrebari pentru 100 de variante ale problemei (cred ca le capia), etc, dar emotional inca nu era pregatit. Pe scurt cred ca e mai bine sa fie cu colegi de varsta lui, nu consider ca l-ar motiva o grupa de copii mai mari, dincontra l-ar inhiba.

ce ma enerveaza ca Antipa e inchis!
A fost cineva la Observatorul astronomic? merita? ne acorda atentie cineva pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu doar am vazut din masina locul de joaca de la izvor. multumim de cronica ada!

andra yam yam dulceaaataaa!!!

Mergi la inceput

Ioana unde e bordei? cum se ajunge? ca noi o sa experimentam ratb si metrou.

Rox cred ca e greu sa stai in incertitudine cu diagnosticul. dar eu nu inteleg cum pot da tratament daca nu se stie cauza.

Mergi la inceput

Andra eu astept raspuns de la tine, nu-ma-uita

Mergi la inceput

Diana, super alegere cu Lisabona, asta va fi si la noi urmatoarea destinatie in 2, am prospectat terenul pentru la primavara. Astept impresiile tale cu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rein la observator trebuie sa mergi seara si cand nu e inorat, ca zilele astea. sunt draguti cei de acolo.

edit: ada fusese la bordei, dar din cate stiu eu este cumva vis-a-vis de herastrau, spre ambasada chinei.

Mergi la inceput