Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Observatorul Urseanu? daca da, nu va asteptati sa vedeti mare lucru, nu e cine stie ce echipament dar vedeti luna si planetele apropiate eu am facut un an de astronomie in facultate si m-am chiorat destul de mult prin Observatorul din Cluj, mult mai puternic decat cel de aici. E totusi interesant de mers o data neaparat sa fie cer senin. (ah, sa nu va asteptati sa vedeti Mercur sau Venus, sunt in partea dinspre soare si nu se vad noaptea ). Noi avem un telescop de amatori/copii, dar momentan e imprumutat unui coleg de-al sotului O sa il luam cu noi la urmatoarea deplasare la munte, de acolo se vede cel mai bine (in orase e si prea multa lumina, dpdv al astronomilor luminarea oraselor se cheama "poluare" )

Locuri de joaca pentru pici, favoritele lui Alex: Balonul copiilor (pe bani), parcul din Herastru; apoi, inca interesante: Muzeul Militar (zona Gara de Nord), Muzeul Tehnic (parcul Carol), Muzeul Aviatiei (Pipera), porumbeii de la Universitate (Alex e in stare sa stea ore intregi pe langa ei) alte idei momentan n-am, pana una-alta Alex se multumeste cu orice jerpelitura de parc dintre blocuri, sau chiar cu simpla plimbare cu bicicleta...

Sanatate multa lui tati de Rares!

Cam atat de pe la noi...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor, cred ca am mai spus am si eu nevoie de cineva la curatenie. Vreau pe cineva recomandat, care face asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Bianca !!!
Rein, cica si Parcul Copiilor- de la palatul copiilor e fain .
Stiu ca in curand in IOR o sa puna Tandarica cort si or sa joace toata vara , dar nu stiu sa-ti zic exact de cand. Si eu astept cu interes..
In weekendul asta ma duc la maica-mea cu caise, visine si cirese negre sa dezbatem niste dulceturi, ca tot e urat afara .
stupul si va doresc un weekend linistit

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Ma ma ma ... m-ati emotionat!
Va multumesc din suflet tuturor pentru urarile de pe toate partile!
Va invit la ce vreti voi si dau si la pachet ... dar maine dupa-amiaza, caci evenimetul "ruptul turtei" se petrece maine.

Azi mancam in familie si ne rasfatam cat putem.

Am venit cu ei din parc foarte obostiti si nici nu mai erau in stare sa manace. Asa ca au servit lapte la biberon ca doi frati unul langa altul si cu hlizelile de rigoare si acum dorm ca doi ingerasi.

De dimineata i-am facut si vaccinul Biancai si are 75 cm si 10 kg. Eu consider ca e babana de tot.
Ca cadou de la copii din parc a primit o impinsatura de la un baietel de vreo 4 ani care a tintuit-o cu capul direct de ciment. Din fericire nu a patit nimic.

Va multumesc din suflet pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Gabi, LA MULTI ANI BIENCUTZEI!!!

Noi suntem bine , de azi e si Timi in vacanta, plecam la Turda la salina o sapt;
despre gradi ce sa va spun a fost frumos , a invatat lucruri bune dar si rele sau cel putin a impumutat din comportamentul altor copii tot ce a vazut mai rau, deci in loc sa preia lucruri bune le-a luat pe cele proaste, adica: a muscat o fetita de obraz de aproape a invinetit-o, a primit bulina neagra pt asta, a invatat sa impinga , sa se tranteasca pe jos , sa se prosteasca si sa nu vorbeasca cum vedea la copiii mai mici ca ea . pe langa astea au fost si fapte bune, lucruri bune dar cu care nu ma laud , am primit si toate desenele si un CD cu poze de la activitati.

la capitolul greutate stam cam asa : 13kile si 101 cm stagneaza de vreo trei luni la inaltime a crescut prea repede dupa care a luat o pauza

ma termina cu mancatul , n-are manca singura doamne fereste , asa ca ii bag in gura la greu si , si asa dureaza masa vreo ora

altceva , sanatate la toti cu mic si MARE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN- da, si eu iti recomand parcul de la Izvor (de mes 1-2 ori) desi e mai mult pentru copii mai mari(Mariei ii place mult pentru ca e altfel decat parcurile cu care e obisnuita si in plus dupa o tura pe la leagane, tobogane etc. sta si ne jucam pe iarba) si cica si Herastraul are niste locuri de joaca noi dar nu am ajuns sa le vedem. La Izvor insa e fff cald pentru ca e in plin soare si e bine de mers dimineata (e mai putin aglomerat si mai racoare) si intr-o zi mai putin calduroasa cum a fost astazi. Eu chiar vroiam sa merg la Izvor cu Maria in dimineata asta dar am lucrat si ea a ramas cu bona si copii ei in parcul din apropiere.
Noi mai mergem si in parcul din spatele Palatului Copiilor cand am eu concursuri acolo si sotul ma conduce si apoi ramane cu gaza in parc : au locuri d ejoaca noi, chiar si o locomotiva c epoate fi inspectata de astia mici, ponei.....
Dar noua cel mai mult ne place la Ferma animalelor - trebuie insa sa ajungi cu masina personala. 5 lei /de pers. , la ponei e 4,5 lei o tura.

KMI- bine ai revenit pe aici. Felicitari Timeei pentru terminarea grupei mici. Ceva poze?

Vrei sa ne intalnim luni dimineata la Izvor? daca nu se anunta canicula. Eu as ajunge pe la ora 9. E bine?

ROXANICI- imi pare tare rau pentru sotul tau ca e tot in spital. Multa sanatate lui si putere tie! Sper sa-i dea repede de hac bolii si sa vina sanatos acasa.

ABSOLUTA- nu mai stiu in ce zona spuneai ca vrei pe cineva pentru curatenie. Personal nu ti-as putea recomanda decat o ingrijitoare de gradinita care are nevoie de bani si e f harnica. Nu stiu insa ce vrei tu exact, programul etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu stau in Dobroesti (Cora Pantelimon). As vrea sa vina o zi la doua saptamani.(asa am avut si pana acum).Si vreau curatenie, sunt foarte pretentioasa....Cati ani are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Rein nu te-am uitat ,atat doar ca nu am putut lua inca legatura,insa cum stiu ceva sigur iti spun

Kmi era inevitabil sa nu invete si lucruri rele insa pana la urma tot cele bune biruie.

Gaby petrecere frumoasa maine si sa ne spui ce a ales printesa de pe tava

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput