Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaradu spune:
buna fetele!
un ceai? o cafea?
absoluta fitza de fitza timeea si tu duci fata pe la balti in loc sa o duci la 5*****.
la noi nimic nou sub soare.
imi doresc sa dorm si sa dorm si sa dorm ... oare cand?
sa aveti o zi buna!
menuet spune:
Am o intrebare....
Cum pot reconditiona o geanta care s-a ingalbenit un pic pe la incheieturi?
Stiti o solutie, sau ceva sa o revopsesc?
E de culoarea untului geanta.
Pupici!
rein spune:
Azi am avut 2 victorii: una- am obtinut ok de la directoare pentru Petrisor sa-l primeasca la toamna tot in grupa mica. Asta dupa ce am dus o luna munca de lamurire cu Duamnele care voiau sa ramana la ele adica in mijlocie.
Si alta- mi-am facut Pap si colposcopie si mi s-a vindecat de tot ruptura de col de la ultima nastere, nu am nimic-nimic si pot sa-mi pun sterilet.
Pe Calin cel mic l-am dat la mama, sa mai schimbe si el atmosfera. desi e mamos, se adapteaza. mai greu e ca Petru voia si el ca acolo e distractie, puisori, masina de tuns iarba, prajituri, etc.
Dar am de gand sa-l mai duc numai maine la gradi si de luni colindam muzeele si parcurile alea dotate si poate gasesc si ceva expozitii sa-l intereseze (auzisem de masini de epoca).
Ziceti-mi ce parcuri stiti cu locuri de joaca mai speciale, nu numai tobogane. O sa bifam IOR, mai ziceti,...
gabi78 spune:
Astazi e ziua Biancai!
A trecut deja un anisor de cand avem in casa o domnisorica durdulie, mancacioasa si cumintica.
Sa ne traiesti fata draga, sa na aduci multe bucurii si Dumnezeu sa te ajute sa reusesti in viata!
madybulancea spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA SI FERICITA!SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
diana_jors spune:
La multi ani, Bianca!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
ioanaradu spune:
La multi ani Bianca!!
felicitari rein! eu sunt fan IOR si am mai vazut si la IZVOR un loc de joaca dar nu am ajuns inca la el.
roxana cum e tata lui rares?
sa aveti o zi buna!