Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Nana chiar arata bine...

http://community.webshots.com/album/577950350YTMDIH

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

da' s o vedeti pe ma sa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce au mai Belciugatele alea in afara ca sunt aproape de Bucuresti? Deci 350 lei pentru o zi? Daca aveti la dispozitie un week-end eu zic ca nu merita sa dati atat pentru o zi. Adica cine are, da.... Dar cine nu mai ieftin iese sa mearga tot week-endul la mare. Noi am dat 70 lei cazare, 20 lei trecerea faimosului pod, motorina ... ei asta nu mai stiu dar aflu si mancare am avut de acasa si am luat doar o cina la o terasa si preturile erau ok adica 20-25 lei de persoana, fara bauturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Noi mai mergem la Baile Tusnad, e 70-100 lei camera/noapte (fara/cu mic dejun inclus), masa copioasa 20-25 lei/persoana, 4-5 ore drumul pana acolo (in functie de aglomeratie), munte, lacul Sf Ana in care se poate intra fara probleme, barci, plaja la marginea lui, oportunitate de drumetii pe munte, rafting pe Olt... niste www.hunrun.com/futas/tusnadfuerdoi-felmaraton-2010-1" target="_blank">poze aici, un www.xsalt.ro/?m=8&id=23" target="_blank">film cu lacul aici, un www.xsalt.ro/?m=8&id=17" target="_blank">film cu statiunea (eu am descoperit zona in urma unui concurs anul trecut, pana acum am foat de 3 ori acolo si mai incercam inca 2 week-enduri in iulie, tot cu ocazia unor concursuri ) Mai multe cred ca mai poate spune Anne

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Suna bine Tusnadul ala Diana .... chiar foarte interesant. Preturile sunt de la o vila anume?

Andra multumesc pentru informatii. Bianca dimineata mananca fructe la borcanel deci oricum o sa ii iau d-astea, insa la pranz e obisnuita cu ciorbita. Sper sa ne descurcam si sa ne vedem cu familia Capcaun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Poze de acum 5 minute cu Timeea
http://entertainment.webshots.com/photo/2087677380096653195BZYAmj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Absoluta zic despre Timeea cum ar zice cum ar zice Veve in astfel de pozitii "sunt supeba"!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Poze de acum 5 minute cu Timeea
http://entertainment.webshots.com/photo/2087677380096653195BZYAmj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tare draguta Timeea

Gabi, preturile nu sunt dintr-un loc anume, dar variaza cam in acele granite. Uite www.tusnadmarathon.ro/index.php?page=szallas" target="_blank">aici niste variante de cazare (noi am stat la ultimele 2, ultima e chiar in centru, penultima e la periferie, inspre lac - atentie, sunt cam 20 km pe sosea intre centrul statiunii si Lacul Sf Ana, dar este si o scurtatura marcata, de facut la pas prin padure daca vreti; eu n-am fost pe scurtatura niciodata, decat pe sosea). Alte variante de cazare mai gasesti si www.turistinfo.ro/baile_tusnad/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-baile_tusnad.html" target="_blank">aici... sau iti recomand sa vorbesti si cu Anne

In Bulgaria am fost si noi anul trecut, tot AI. Din pacate patronul hotelului in care am stat (hotel Central 4* din Nisipurile de Aur) avea o problema vizibila cu turistii romani care erau majoritari acolo... Mancarea destul de proasta - erau multe sortimente pe zi, inclusiv supe/ciorbe, dar aceleasi in fiecare zi; pe finalul sejurului sotului i-a fost foarte rau dupa una din mese, tind sa cred ca era mancare ramasa din ziua anterioara. Noi ne-am mai duce, dar la alt hotel. Daca mergeti cu masina, atentie la parcari - la hoteluri se plateste, anul trecut era parca 7 euro/zi la hotelul nostru .

Anul asta incercam sa facem un week-end break fara Alex in Lisabona doar sa vedem cum rezolvam cu casa prima data

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA- plecati cumva la Lisabona in octombrie? ca avem niste prieteni care au prins o super oferta in octombrie, ne-au anuntat si pe noi dar cum soacra nu vrea sa stea cu Maria nu am avut cam sa mergem. pentru 3 zile chiar nu merita sa o taram si pe ea cu noi plus ca as fi vrut f mult sa mergem singuri. Oricum distractie placuta!

Mergi la inceput

Multumesc frumos Diana.

Ramane o varianta de luat in seama. Noi incercam sa mergem la munte prin august si e posibil sa fie mai ieftin decat la Bran acolo unde am fi vrut sa ne cazam.

Succes cu casa!

Mergi la inceput