Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

am trimis link la poze pe mailul comun. Rein, aici apare si Nana.

esti imposibilaaaa.....adica ma fac pretena ta, acu tre sa ma bag si pe meilu comun (cine il mai stie cu tot cu parola)???
cate probe de foc tre sa mai trec ca sa vad o Nana cu un Dorel la nisip???? tztztztztz

stai usurel ca dormii si eu nitel. Ma uit acuma de ce nu vezi tu pe facebook pozele!

Mergi la inceput

asaaaa.... acu sa zici... vezi?!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Aoleuu absoluta, as da atata banet dar sa fie numai a mea scaldatoarea! si e ceva pe-acolo care face beeep! daca face vreunul pipi? sau daca intra cineva cu bube pe creier ca mine?

Si Gaia, mercic pentru poza de pe mailul comun, nu-mi ramane decat sa-mi imaginez ca Nana arata bine iar baietii tai sunt cuceriti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rein

Aoleuu absoluta, as da atata banet dar sa fie numai a mea scaldatoarea! si e ceva pe-acolo care face beeep! daca face vreunul pipi? sau daca intra cineva cu bube pe creier ca mine?

Si Gaia, mercic pentru poza de pe mailul comun, nu-mi ramane decat sa-mi imaginez ca Nana arata bine iar baietii tai sunt cuceriti.

rein

aaarrrrghhhh... nici tu nu ai acces pe mailul comun???
da-mi un PM cu o adresa de email

Mergi la inceput

Nana chiar arata bine...

http://community.webshots.com/album/577950350YTMDIH

Mergi la inceput

ada esti mortala

si de la noi cinstite poze cu minunata serbare:
http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

gata, vazut poze, declar curiozitatea satisfacuta

la noi nimic noou sub soarele arzator....

Mergi la inceput

rox, cum e sotul? ati aflat ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
Haideti la cafea!

Viespeo bortzoshicoo, parca vad o Ivana cocheta si frumusica, o vio in miniatura.

Rein ce frumos... sa aduni amintiri frumoase pentru copiii tai, pana la urma asta ramane. Dragutel Petrutu tau la serbare, imi place ca l-ai imbracat asa colorat.

Siuta eu am fost la mare graviduta si m-am aruncat in valuri ca intotdeauna, cred ca daca nu faci excese si nu stai la soare la ore nepotrivite si prea mult, nu iti face rau. Iar muntele..la fel, doar excesele iti pot face rau.

Gabi si noi cochetam cu mers in Bulgaria la inceputul lui iulie, inca nu e sigur, dar n-am mai fost asa ca nu stiu de borcanele.

Ce frumusei copiii intalniti pe plaja, pup Nana si Dorelu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza,poftiti la
Mey dar ce de copii frumosi,zise cioara

Gaby eu am fost cu ei in Bulgaria si nu am luat borcanele,nu a fost nevoie,o ciorbita o supica,piure ,mereu este ceva ce le poti da sa manance si celor mici.Asa ca bucura-te de concediu ca nu vei avea probleme.

Eu am hotarat sa inchiriez de la o cunostiinta un apartament in Mangalia si sa stau cu ei cam 2 saptamani .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput