Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am trimis link la poze pe mailul comun. Rein, aici apare si Nana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Roxano, creca panouri japoneze am facut eu la bucatarie.....creca asa se numesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Va multumesc mult pentru pareri.
Si eu asa ma gandesc, ca nu stiu ce efect are suzeta aia, mai ales ca nu e fixa. Habar n-am cat costa si cum arata, urma sa merg saptamana asta pentru detalii. Probabil ca voi merge, dar voi merge si la alt ortodont pentru inca o opinie plus un logoped.
Felicitari, Sherbi! Sa ai o sarcina usoara si ferita de riscuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

rozi e frumos la slanic. e de hodinit asa ... gasiti voi la fata locului ce sa faceti. clar o sa aveti parte de muuuuult aer!

Ioana pai hodineala si "listeneala" la creieri vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Menuet, ia-ma si pe mine la munte ! Te roggggg!
Eu plec peste 2 saptamani cu copila la mare( daca imi da voie doctorul...), iar in iulie avem programat si un munte -Retezat sau Parang, dar ceva subtire ca de femeie gravida.
Timeea si Matei . Sa mori de ras nu alta si cu balta si cu piscina.
Sherbi, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Ma tot agit cu cautatul casei . Mi-e teama sa nu ma prinda mutatul cu burta la gura. Sa speram ca nu o sa fie cazul.

stupul topit de caldura

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

am trimis link la poze pe mailul comun. Rein, aici apare si Nana.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

esti imposibilaaaa.....adica ma fac pretena ta, acu tre sa ma bag si pe meilu comun (cine il mai stie cu tot cu parola)???
cate probe de foc tre sa mai trec ca sa vad o Nana cu un Dorel la nisip???? tztztztztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

feliciari Vio! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Sanatate tata de Rares! Sper sa nu fie nimic grav!

Mady .... vorba fetelor .... vindeti masina aia!

Vazut absolvent de cursuri primare impreuna cu ingeras pazitor, smecherii Gaiei, bineinteles ca si pe Nana a carei mama nu se dezminte si a dus-o la intalnire cum altfel decat in rochita ...

Siuta sper sa poti merge la mare insa mare atentie la soarele asta muuult preaa arzator. Spor la gasit casuta!

Am vazut link-urile de la Belciugatele si de la Buftea .... arata f bine, insa eu nu imi permit sa merg cu 2 copii in conditiile in care Absoluta spune ca a cheltuit asa mult cu unul singur. Tudor nu e neintelegator daca ii spun ca nu ii pot lua ceva insa presupun ca sunt mari preturile la racoritoare si la mancare.

Va rog sa imi spuneti si mie cele care ati mers in Bulgaria cu copii daca exista meniuri de copii, daca existe ciorbite, daca are rost sa ma car de acasa cu borcanele de fructe si de legume pentru Bianca. Sotul meu a luat bilete AI si sper sa gasesc pe acolo cat de cat si pentru fata ceva de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La Belciugatele intarea din start este 125 lei. Doi adulti si un copil. Barul ce sa spun :cocteiluri de la 16 lei in sus, 8 lei berea, 6 lei cafeaua, apa 3 lei, sucuri 5 lei.
Masa de pranz in jur de 100 lei. Si mananci si inainte de a pleca ca acasa nu e nimic si se mai duc 100 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluta cand te mai duci vino la noi la cina ca ofer masa completa cu 50 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

absoluta cand te mai duci vino la noi la cina ca ofer masa completa cu 50 de lei.

Si io zic ca e cam mult ... adica sa dau un milion juma numa ca sa ma bag cu deshtele in apa .... plus doua mese ..... cu banii astia stau 2 zile la Bran.

Mergi la inceput