Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuna spune:
Felicitari Sherbi pentru sarcina! Si sa speram ca iese fetita daca asta va doriti.
ROXANICI- multa sanatate sotului. In afara de febra ce simptome mai are? A facut analize , ceva? Spre ce inclina?
Iar legat de UV sa stii ca ai mare dreptate. Inainte sa plecam la mare m-am tot uitat si eu sa vad ce se anunta si scria cam 7 dar dupa felul in care ne-am inrosit cu toata protectia cred ca a fost mai mult de 7-8. Am folosit crema cu factor de protectie 30, rezistenta la apa si ne-am dat destul de mult si tot ne-am inrosit putin. Maria a fost mai bine protejata ca am eu piticii mei si am cremuit-o la greu. In 2 zile, toti 3 am terminat un tub mare de crema. Ea a mai stat si cu un body alb si sub umbrela dar tot s-a inegrit bine. Si pe plaja am stat numai de la 8 la 11 si de la 16 la 19. Deci avertizarea ta tb luata in serios.
rein spune:
Felicitari Sherbi! frumos nume ati ales! sa fie bine!
Kit, m-ai facut sa oftez dupa trecute vremuri, acum nu-mi ramane decat sa le retraiesc prin baietii mei
.
Gaia am vazut poze frumoase cu voi, am simtit si nisipul sub talpi. Dar ai pus sau nu poza aia cu Nana ca nu mi-am dat seama?
Tzuna, poze?
Rox, zic in gluma ca i-or fi iesind caninii lui sotz. Dar nu e de gluma, ce-o fi in sufletul tau...
Intr-o seara m-am uitat la Jon&Kate+8 si mi-a placut ceva: s-au dus la un parc de distractii unde evident parintii s-au chinuit sa-i cocoate pe copii prin toate toboganele, caruselele si trenuletele.
La sfarsitul zilei mama lor a zis ca ' a mai trecut o zi in care am adunat amintiri frumoase pentru copiii nostri'
gaia.nevia spune:
apropo de bronzat, eu am reusit sa-l tin pe Teo destul de alb, desi cu crema, mai greu, am dat cat am prins ca fugeau amandoi.
Radu e bine colorat pe maini si pe picioare, dar cred ca i s-a reactivat culoarea de anul trecut, prea a aparut cum a atins nisipul. In rest tot alb ca branza.
menuet spune:
Vio-Sa fie intr-un ceas bun
Roxi-multa sanatate la sotz...speram sa nu fie nimic grav!
Madi-eu as vinde masina...imi pare rau..
Jo-asteptam perdelele![]()
M-am delectat cu poze de la mare, de la festivitati
Si cum voi tanjiti dupa mare asa tanjesc eu dupa munte![]()
Am studiat nitel am hotarat sa nu achitam niste facturi
si am luam bilet la Slanic Moldova prin sindicat evident ...impresii/sugestii ceva sa imi ofere cei/cele care au fost acolo?
Pupici
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
www.minetconf.ro/Ro/Produse/protectii-saltele-huse-pat.htm#impermeabile_bbc" target="_blank">aici huse impermeabile pt saltea
sanatate lui tata lui raresu!
rozi e frumos la slanic. e de hodinit asa ... gasiti voi la fata locului ce sa faceti. clar o sa aveti parte de muuuuult aer!
sa aveti o zi buna!
ioanaradu spune:
www.saltele-premium.ro/husa-saltea-impermeabila.html" target="_blank">de aici se poate comanda online husa
absoluta spune:
Asa cum am spus am dus-o pe Timeea vineri la Belciugatele , duminica la Whater Park, nici nu va spun cati bani am cheltuiti ca ziceti ca sunt nebuna alea doua zile.....in fine , ieri o intreaba doamnele la gradi unde a fost de s-a bronzat.....ce credeti ca spune fata mea: am fost la balta.![]()

ioanaradu spune:

absoluta asa sunt copiii astia ... niste sinceri!
sa va zic de matei care are piscinuta in curte. a lui e mai mica, dar i-au pus si vecinii fetitei lor, una mai mare. l-a invitat vecina sa se duca la ei. raspuns: de ce sa vin? am si eu piscina mea! pai da, dar a ta e mai mica. raspuns: pai da, dar si eu sunt mai mic, de asta am piscina mica.
abia dupa 3 zile s-a lasat convins sa se duca la piscina mare.
roxanici spune:
Gaio, m-am facut pretena ta pe facebook, arata pozeee ca altfel te mananca gaia!![]()
Absoluto, nu uita ca fericirea se ascunde in lucruri marunte...cum ar fi o balta
ioano, hai cu galeria aia. ti-ai facut panouri japoneze? sar'na e linku cu protectiile, acu sa ma invrednicesc sa comand.
mady, vindeti masina aia....e cu piaza rea dupa ea.
Vio, FELICITAAARI!!!! si sa faci o Ivanca la fel de dulce ca si Davidu.