Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Felicitari Sherbi pentru sarcina! Si sa speram ca iese fetita daca asta va doriti.

ROXANICI- multa sanatate sotului. In afara de febra ce simptome mai are? A facut analize , ceva? Spre ce inclina?

Iar legat de UV sa stii ca ai mare dreptate. Inainte sa plecam la mare m-am tot uitat si eu sa vad ce se anunta si scria cam 7 dar dupa felul in care ne-am inrosit cu toata protectia cred ca a fost mai mult de 7-8. Am folosit crema cu factor de protectie 30, rezistenta la apa si ne-am dat destul de mult si tot ne-am inrosit putin. Maria a fost mai bine protejata ca am eu piticii mei si am cremuit-o la greu. In 2 zile, toti 3 am terminat un tub mare de crema. Ea a mai stat si cu un body alb si sub umbrela dar tot s-a inegrit bine. Si pe plaja am stat numai de la 8 la 11 si de la 16 la 19. Deci avertizarea ta tb luata in serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Sherbi! frumos nume ati ales! sa fie bine!

Kit, m-ai facut sa oftez dupa trecute vremuri, acum nu-mi ramane decat sa le retraiesc prin baietii mei .

Gaia am vazut poze frumoase cu voi, am simtit si nisipul sub talpi. Dar ai pus sau nu poza aia cu Nana ca nu mi-am dat seama?

Tzuna, poze?

Rox, zic in gluma ca i-or fi iesind caninii lui sotz. Dar nu e de gluma, ce-o fi in sufletul tau...

Intr-o seara m-am uitat la Jon&Kate+8 si mi-a placut ceva: s-au dus la un parc de distractii unde evident parintii s-au chinuit sa-i cocoate pe copii prin toate toboganele, caruselele si trenuletele.
La sfarsitul zilei mama lor a zis ca ' a mai trecut o zi in care am adunat amintiri frumoase pentru copiii nostri'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

apropo de bronzat, eu am reusit sa-l tin pe Teo destul de alb, desi cu crema, mai greu, am dat cat am prins ca fugeau amandoi.
Radu e bine colorat pe maini si pe picioare, dar cred ca i s-a reactivat culoarea de anul trecut, prea a aparut cum a atins nisipul. In rest tot alb ca branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Vio-Sa fie intr-un ceas bun
Roxi-multa sanatate la sotz...speram sa nu fie nimic grav!
Madi-eu as vinde masina...imi pare rau..
Jo-asteptam perdelele
M-am delectat cu poze de la mare, de la festivitati
Si cum voi tanjiti dupa mare asa tanjesc eu dupa munte
Am studiat nitel am hotarat sa nu achitam niste facturi si am luam bilet la Slanic Moldova prin sindicat evident ...impresii/sugestii ceva sa imi ofere cei/cele care au fost acolo?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

www.minetconf.ro/Ro/Produse/protectii-saltele-huse-pat.htm#impermeabile_bbc" target="_blank">aici huse impermeabile pt saltea

sanatate lui tata lui raresu!

rozi e frumos la slanic. e de hodinit asa ... gasiti voi la fata locului ce sa faceti. clar o sa aveti parte de muuuuult aer!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

www.saltele-premium.ro/husa-saltea-impermeabila.html" target="_blank">de aici se poate comanda online husa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Asa cum am spus am dus-o pe Timeea vineri la Belciugatele , duminica la Whater Park, nici nu va spun cati bani am cheltuiti ca ziceti ca sunt nebuna alea doua zile.....in fine , ieri o intreaba doamnele la gradi unde a fost de s-a bronzat.....ce credeti ca spune fata mea: am fost la balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mergi la inceput

absoluta asa sunt copiii astia ... niste sinceri!
sa va zic de matei care are piscinuta in curte. a lui e mai mica, dar i-au pus si vecinii fetitei lor, una mai mare. l-a invitat vecina sa se duca la ei. raspuns: de ce sa vin? am si eu piscina mea! pai da, dar a ta e mai mica. raspuns: pai da, dar si eu sunt mai mic, de asta am piscina mica. abia dupa 3 zile s-a lasat convins sa se duca la piscina mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gaio, m-am facut pretena ta pe facebook, arata pozeee ca altfel te mananca gaia!

Absoluto, nu uita ca fericirea se ascunde in lucruri marunte...cum ar fi o balta

ioano, hai cu galeria aia. ti-ai facut panouri japoneze? sar'na e linku cu protectiile, acu sa ma invrednicesc sa comand.

mady, vindeti masina aia....e cu piaza rea dupa ea.

Vio, FELICITAAARI!!!! si sa faci o Ivanca la fel de dulce ca si Davidu.

Mergi la inceput