Albinute & bondari de mar-apr '07 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanici spune:
adica daca nu sunt pretena cu voi pe facebook nu vad poze?! sunt pe faza, nu e de ajuns????
ce v-ati mai balacit in weekend, care mai de care...atentie cu UV, io cand ma uit pe situl INMH, ma uit si la harta ultravioletelor si zilele astea au fost chiar aiurea.
Ddana, si io cred ca un aparat de ala (de o fi intr-adevar nevoie) e mai bun ca 100 de suzete.
ioano arata poze cu perdele atarnate. sau macar da link pe PM.
noi nu prea avem cu ce ne lauda. caldura mare ma enerveaza. am iesit numa pe la umbra si si asa mi se pare sufocant.
aseara o plouat bine, de fapt si noaptea si s-a mai racorit, dar acum vad ca e iar naduseala.
Ta-su lu rares s-a imbolnavit destul de rau (acu e internat la infectioase si nu se stie ce are inca; face febra f mare de 4 zile)si in we am fost plimbatoarea de serviciu pt rares si nu prea am avut chef.
De cand l-am lasat fara scutec pe rares noaptea o facut de 2 ori in pat(mai des decat ar fi facut in scutec), odata pe el la gradi si odata pe el in parc. Ma jur ca nu l-am certat niciodata, doar in parc mi-am iesit din fire ca s-a scapat pe el dupa ce l-am intrebat de 3 ori daca face ca il vedeam ca se tine si se codeste. Chiar nu inteleg care e pb. A mai avut o perioada in care facea pe el la gradi, in timpul somnului si i-o trecut. Sper si acu sa ii treaca. N-am protectie la saltea si de aia ma enervez cateodata, voi stiti unde gasesc chestii de-astea impermeabile pt saltea de o pers? am o protectie de la ikea da nush de ce ii zice protectie ca nu e impermeabila deloc...trece tot prin ea.
gaia.nevia spune:
pusese cineva un link la niste protectii super, si nu-l mai gasesc... mi-ar trebui si mie.
ioanaradu spune:
roxana ma vezi cum sunt zgariata pe ochi???? deci eu DOAR am calcat fantasticele, nemaipomenitele si mult-doritele perdele pt ca astept niste galerii de 1 luna!! cica azi ...
ioanaradu spune:
deci ... avem un test pozitiv in stup!
nu spun inca cine, sa vina viespea singura sa zica!
ioanaradu spune:
de la un magazin no papa, no mama din rahova.
dar nu va inghesuiti ... nu stiu dc voi aveti aceeasi idee de perdea ca cea pe care am avut-o eu cand le-am cumparat.
o sa vedeti voi ...
sherbi spune:
viespea a sosit!
declar azi, 14 iunie 2010, 2 liniute la testul de sarcina.
sunt fff fericita si asteptam acest moment de cateva luni.
multumesc, ioana!
tu ce bantuiai pe la aspirante?
In asteptarea micutei Ivana
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
gaia.nevia spune:
cine e pozitiv de hormonei repede sa zica ca murim aici de curiozitateeeee
aaah, intre timp a raportat!
Felicitari, Vio!!! sa fie intr-un ceas bun, si Doamne ajuta!
(Ivana? asa sperati voi ca e fata? succes!)
sherbi spune:
asa speram...ca doar baiet avem deja.
In asteptarea micutei Ivana
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
B_Zara spune:
Buna fetelor,caut o bona pentru Ilinca, incepind de la 1 septembrie, program 13.00-19.00, adica: luat de la gradi si stat cu ea pina venim noi de la serviciuzona Pantelimon-Verguluidaca stiti pe cineva mi-ar fi de mare ajutor...multzam'