Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
La pranz ii dau "primele mele cereale" de la milupa cu porumb si orez dizovate in supa (pastarnac, morcov, radacina de patrunjel si dovelec) .. iar seara ii dau de la Humana cereale cu piersica si maracuja .. Astea ultimile ii le dau de mai mult timp si oricat de satul ar fi papa 150 ml dupa baitza .. cu bibe ( 110 ml apa 3 cupe lapte si 2 cereale cu tetina L ) de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
okkkkkkkkk
vazusi
mersiiiiiiiiiiiiiiii
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
Neatza!
Bea ce-mi face ginerele?
Annaiss bafta la examene!
Decenuela ai PM.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! M-ati innebunit cu diversificarea! Dar de unde stiti ce fel de cereale sa le dati, cu ce arome, cand, cum? V-a facut pediatrul schema de diversificare sau dupa inspiratie? sau cum? Ca ma simt tare pierduta in spatiu... Planul meu de diversificare este ceva de genul: incep cu mar o saptamana, apoi morcov o saptamana (si combinate), apoi incep cu supita cate o leguma pe saptamana si, dupa aceea, sunt in aer! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
mai ratusca mica......ce atata carte????????????????
poate ca nu o sa ii placa marul, si nu o sa ii placa nici morcovul.....si atunci ce ii mai dai????????
ai si plan de rezerva.........nu????????????????
deci.....nici mie nu mi-a zis nici drq nik, vorba alecsei, daca era dupa dr de familie, la 2 luni ivan papa portocale...............
trebuie sa te lasi dusa de copilul tau, sa incerci asta aia ailalta, si apoi selectezi ce ii place.....................
el are deja totul dezvoltat dar nu poate sa iti spuna tie,,maimi nu o sa imi placa asta, sau ailalta..................o sa trebuiasca sa iti dai seama singura.................
nu emrge, incerci altceva...nu papa cu lingura, odata, de doua ori, de trei ori, a patra oara poate papa, sau nu deschide guritza, sau scuipa sau mai stiu eu ce face...............partea a doua./////////.
e bine sa stii regulule de baza de la cristies cum se face cum se da cce cum unde
in rest e fix pretentia copilului tau...................
cam asta e teoria mea..........................
nu stiu cum e a altora.................
Poze
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Din tot ce am citit pe forum si din toate informatiile adunate, cel putin la mine in cap, rezulta ca somnul de noapte fara trezire tine de consistenta mancarii se seara. Eu nu am lapte mult, dar se pare ca e consistent, ca lui ii tine de foame. Am o prietena care a inceput 'educatia' bebeului pe la 7 luni, iaurt cu cereale seara, culcat la 7.30-8 max si dormea pana la 7 dimineata. Laptele cu cereale nu ii tineau de foame seara, zicea ea. A gasit formula cu iaurt. O alta gaselnita ar fi sa il obosesc pe bebe inainte de baie si somnul de seara. Ori al meu, face ce face, si mai trage o tura de somn pe la 6 - 6.30-7, asa..cam juma de ora, paote 45 minute. Ei, tura asta de somn il tine treaz pana la 11 noaptea. Daca as putea sa il tin treaz la 6 seara, sigur ar pica la 9.30-10, dar urla atat de tare cand ii e somn, adica pe la 6, incat nu ma tin nervii, il pun la san si adoarme instantaneu. L-am scos afara in curte la 6, a adormit in scoica, de la vorbaria noastra...deci el tot vrea sa doarma nitel la 6. Nu stiu daca chiar putem sa facem un program la bebei asa mici, ei tot cum vor ei fac. Cand ii apuca somnul, atunci adorm. Oricat ne-am chinui noi cu programe. Cred ca trebuie sa mai asteptam nitel, macar pana la 6-7 luni cu programul impus. Zic si eu...cine stie ce ne mai asteapta la 6-7 luni. Apropo, si eu sunt in ceata cu diversificarea. Ce naiba ii dau dupa suc si supa? tot suc si supa pana la 1 an? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Asa e , nu ai cum sa ii faci program neam! Yannis si-a facut singur program de culcat undeva intr 8 si 10 si trezit undeva intre 7:30 si maaaxim 9 si na...parinti nebuni sa incercam sa il trezim daca adoarme la 19:30 sau 20 sa ii dam ultima masa pe la 23 sa doarma mai tarziu dimineata, de cate ori am incercat treaba asta, copilu meu care doarme toata noaptea de tragi cu tunu (da doarme f adanc, de ex merau adoarme pe canapea in sufragerie, il muti in pat nu zice nici pas sau daca adoarme p-afara, vreun restaurant ceva acasa cand vin il schimb si nici nu se trezeste!) Ma rog ideea e ca at cand l-am trezit la 23 (cu chiu cu vai, nu-ti inchipui ca a fost usor) nici nu a mancat mare lucru si apo se trezea pe la 2-3 si din nou la 5-6....so am preferat sa-l las sa-si faca singur ce program vrea el ca era bine
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza! Bea ce-mi face ginerele? Annaiss bafta la examene! Decenuela ai PM. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
mai mergeti azi in national?
la cat...
incercam sa venim si io si andre lina..sa vad cu nebunul meu ( ii zic cu dragoste) ce fac.... ( asa mama asa progenitura...ce pretentii sa am?)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Beatrice1982 spune:
miremia ginerele tau doarme
saracune asa de obosit si marait ca nu il lsa nasucu sa dorma.......................
a dormit de la 12 pana la 4.30 si apoi pana la 7.30 si a mai adormit acuma............
eu-s chiauna
vrea numai in brate........................
ooooofffffffffffff
Poze
Beatrice1982 spune:
ratusca mica, am recitit postul meu, si par cam dura.....dar eu sper din suflet sa nu te superi pe mine................pllllsssssssss
dar ideea e sa te concentrezi asupra nevoilor copilului tau, sa citesti teoria sa fii pregatita, pentru ca stii tu cum zice romanu'...teroia ca teroie, dar practica ne omoara..............
e total altfel cand pui in practica si trebuie sa ii dai lui sa papae, ca nu e sac in care poti baga ce vrei tu,, e omuletz mic si are si el papile gustative destul de pretentioase............si va trebui sa faci pe dracu-n partu dar ii satisfaci lui nevoile............................
inca odata imi cer scuze..................
Poze
Beatrice1982 spune:
iar va intalniti?????????????????????
ce frumosssssssssssssssss
sper sa prindeti vreme buna............
asa imi place cand vine cate o mamica de la intalneala, si spune..ca aia e asa, ca bebe e asa ca bebe e asa..........ciudat, dar tot mamicile cu puii lor, in posturi, tot aia nu-s cuminti, ceilalti toti is ingerasi...................
toti is cuminti si harnici si frumosi!!!!!!!!!!!!!!!
loerxnu prea stiu daca este in engleza...caut
Poze
Beatrice1982 spune:
http://www.tagabikes.com/options.asp
uite LOREX...................
Poze
mariucasara spune:
Blue-flower planul de diversificare pe care l-am urmat la Sara era cam asa:
Mar (suc 2-3 zile, apoi mar ras), morcov crud (suc amestecat cu marul ras), morcov fiert, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras (adaugate 1 cate una in supa, la distanta de 2-3 zile). Para, piersica (obligatoriu fara coaja si clatita cu apa rece dupa decojire sa nu ramana nici urma de puf). La 7 luni carne (fiarta 1.5 ore cel putin, separat de legume cate 1/2 de ling. apoi dupa 2-3 zile o ling, pana la maxim 25-30g ), pe la 8 luni galbenus de ou ( in prima zi 1/8, dupa 2-3 zile 1/4, dupa alte 2 -3 zile 1/3, si tot asa pana la un galbenus intreg). La 9 luni branzica de casa (8 pastile de calciu lactic/ litul de lapte sau zeama de la o lamaie), iaurt natural, la 9.5 luni rosie (fara coaja si fara seminte, fiarta in supa sau cruda). 10 luni banana, ficat de pui (fiert in mai multe ape). 11-12 luni mamaliga (fara sare) cereale cu gluten, orice legume mai putin mazare, varza si fasole uscata.
Am editat ca raspunsesem altcuiva.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......