Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Blue-flower planul de diversificare pe care l-am urmat la Sara era cam asa: Mar (suc 2-3 zile, apoi mar ras), morcov crud (suc amestecat cu marul ras), morcov fiert, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras (adaugate 1 cate una in supa, la distanta de 2-3 zile). Para, piersica (obligatoriu fara coaja si clatita cu apa rece dupa decojire sa nu ramana nici urma de puf). La 7 luni carne (fiarta 1.5 ore cel putin, separat de legume cate 1/2 de ling. apoi dupa 2-3 zile o ling, pana la maxim 25-30g ), pe la 8 luni galbenus de ou ( in prima zi 1/8, dupa 2-3 zile 1/4, dupa alte 2 -3 zile 1/3, si tot asa pana la un galbenus intreg). La 9 luni branzica de casa (8 pastile de calciu lactic/ litul de lapte sau zeama de la o lamaie), iaurt natural, la 9.5 luni rosie (fara coaja si fara seminte, fiarta in supa sau cruda). 10 luni banana, ficat de pui (fiert in mai multe ape). 11-12 luni mamaliga (fara sare) cereale cu gluten, orice legume mai putin mazare, varza si fasole uscata. Am editat ca raspunsesem altcuiva. Mamica de Sara si Sebi AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
multumesc frumos.
sa inteleg ca bebe mananca in fiecare zi aceeasi mancare? pt ca alimentele sunt limitate, inseamna ca in fiece zi mananca supa cu legume? ii ajunge pana seara? i se da si completare lapte praf?
ma refer la 5 luni, cand o sa incep eu diversificarea.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
mai mergeti azi in national? la cat... incercam sa venim si io si andre lina..sa vad cu nebunul meu ( ii zic cu dragoste) ce fac.... ( asa mama asa progenitura...ce pretentii sa am?) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Da, da...la ora 4. Am aflat intre timp ca ati vb cu alexutza.
Cine mai vine?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
danyelana spune:
Salutari de la Buzau,
Ne mai tineti minte?
A trecut deja o saptamana de candsuntem la bunici si ne este tare bine. Zborul a fost fara probleme, Arthurash nu prea a plans, a dormit putin iar in aeroport a adormit si pana acasa nu s-a trezit.
Suntem rasfatati de bunica cu papa bun, tataia ne plimba prin parc iar eu am putut sa ma fac in sfarsit bella (epilat, pensat, tuns, vopsit). Ce mai, ca in vremurile bune.
In week-end am fost la casa de la tara casa scapam de caldurile de la bloc si a fost super cu gratarelesi stat in curte la umbra.
Ne-am vazut cu nasii si am stabilit botezul pe 12 si acum ne pregatim. In rest petrec mult timp cu Picul meu, ne plimbam in parc, ne jucam, mergem in oras. Deja s-a schimbat de cand am venit aici (se intoarce pe burta si apoi iar pe spate, vorbeste si rade mai mult, e mai interesat de jucarii...) Sa inteleg ca e fericit si nu-i lipseste casuta noastra (mie imi era frica sa nu sufere prea tare ) Singurul lucru care nu s-a schimbat e tzatzi de noapte, tot mufati suntem toata noaptea )
Le urez tuturor pufuletilor care s-au sarbatorit cand nu am mai intrat noi iar pt azi LML Alexandru de Roco si Simon de Amiss si sot de Bubu
Si transmitem multi catre toti pufuletii si multe mamicilor.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miremia spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 miremia ginerele tau doarme saracune asa de obosit si marait ca nu il lsa nasucu sa dorma....................... a dormit de la 12 pana la 4.30 si apoi pana la 7.30 si a mai adormit acuma............ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Off mititelul. Sa-l din partea Marei si a mea.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Off mititelul. Sa-l din partea Marei si a mea. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
okkkkkkk
pupam si noi nora plimbareata
speram sa nu isi gaseasca alt partener.............................ca deh, sunt asa departe unul de celalat.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
vai ce frumosi pufuleti am vazuuuuuuttttttttttttttttttt
sa va traiasca si sa ne traiasca....................
frumosi copii avem........................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
okkkkkkk pupam si noi nora plimbareata speram sa nu isi gaseasca alt partener.............................ca deh, sunt asa departe unul de celalat............. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
mmm cam periculos cu o fata asa dragutza ca Mara io i-am aratat lu tati grec de Yannis grec poza cu MARA, l-am intrebat daca ii da voie lu Yannis sa iasa in parc cu donsoara si a zis ca DAAA! cum sa nu cu such a pretty lady! Yannis! be polite! Behave! LOL!
Si a vazut si patriotu' o poza cu Mara , am auzit de la o vrabiutza ca e gata sa lupte cu Ivan so...se impune vizita la Bucuresti sa puneti lucrurile la punct
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Andre_lina spune:
hello! ieri ne-am trezit la 12... rusinos, s-a dus ziua repede, nu am avut timp nici sa respir... sunt in bagaje, in nebunie mare... dar vin in parc la 4.
am luat borcanase hipp.
mandruta spune:
Fetele cu Nationalul, vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Adica noi.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mandruta Fetele cu Nationalul, vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Adica noi. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Stim, stim
:) te asteptam cu drag
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure