Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
Beatrice1982 spune:
hm.................
cam greu de facut atat drum.......................eventual or sa povesteasca pe web...................pana se intalnesc............
intalneala placuta............
si zic si eu, sa nu dati cu mere pere si alune....................
nu se poate face un album pe contul secret, unde sa puneti poze de la intalneli??????????????????????????????
intreb si eu.....................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina hello! ieri ne-am trezit la 12... rusinos, s-a dus ziua repede, nu am avut timp nici sa respir... sunt in bagaje, in nebunie mare... dar vin in parc la 4. am luat borcanase hipp. Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
1222222222222222222222????????????????????????
ce frumossssssssssssssssssssssssssss
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
distractie placuta!!!!!!!!!!!!!
p.s.poate-si gaseste orece nora patriotu' prin germania si o lasa pe mara in pace.......
Poze
danasor spune:
citat din mesajul lui blue_flower Din tot ce am citit pe forum si din toate informatiile adunate, cel putin la mine in cap, rezulta ca somnul de noapte fara trezire tine de consistenta mancarii se seara. Eu nu am lapte mult, dar se pare ca e consistent, ca lui ii tine de foame. Am o prietena care a inceput 'educatia' bebeului pe la 7 luni, iaurt cu cereale seara, culcat la 7.30-8 max si dormea pana la 7 dimineata. Laptele cu cereale nu ii tineau de foame seara, zicea ea. A gasit formula cu iaurt. O alta gaselnita ar fi sa il obosesc pe bebe inainte de baie si somnul de seara. Ori al meu, face ce face, si mai trage o tura de somn pe la 6 - 6.30-7, asa..cam juma de ora, paote 45 minute. Ei, tura asta de somn il tine treaz pana la 11 noaptea. Daca as putea sa il tin treaz la 6 seara, sigur ar pica la 9.30-10, dar urla atat de tare cand ii e somn, adica pe la 6, incat nu ma tin nervii, il pun la san si adoarme instantaneu. L-am scos afara in curte la 6, a adormit in scoica, de la vorbaria noastra...deci el tot vrea sa doarma nitel la 6. Nu stiu daca chiar putem sa facem un program la bebei asa mici, ei tot cum vor ei fac. Cand ii apuca somnul, atunci adorm. Oricat ne-am chinui noi cu programe. Cred ca trebuie sa mai asteptam nitel, macar pana la 6-7 luni cu programul impus. Zic si eu...cine stie ce ne mai asteapta la 6-7 luni. Apropo, si eu sunt in ceata cu diversificarea. Ce naiba ii dau dupa suc si supa? tot suc si supa pana la 1 an? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
ai incercat sa-l trezesti mai devreme dimineata? de ex pe la 7, la noi merge cu conditia sa ma trezesc si io
Anastasia obligatoriu tb sa doarma un picutz pe la 7 sau 8 (PM), nu mult maxim o jum de ora sa-si incarce bateriile, apoi la 10 ne bagam la somnul cel mare, cu trezirile pt papa pe care sincer habar n-am la ce ora si cate pe noapte , pot sa fie una, doua, trei... se intampla sa nu se trezeasca deloc, oricum cand cere primeste, dar nu ma deranjeaza caci o tin in pat cu mine si adorm imediat.
dupa suc si supa vine carnitza, branzica si outzul
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
multumesc frumos. sa inteleg ca bebe mananca in fiecare zi aceeasi mancare? pt ca alimentele sunt limitate, inseamna ca in fiece zi mananca supa cu legume? ii ajunge pana seara? i se da si completare lapte praf? ma refer la 5 luni, cand o sa incep eu diversificarea. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Eu i-am dat supa in fiecare zi. Meniul poate fii 7-7:30 lapte, 10-11 mar(eventual cu cereale), 13-14 supa + lapte in completare, 17-17:30 lapte, 20-20:30 lapte+ cereale.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
bubu_bu spune:
multumim pentru urarile lui tati!am sa-i arat si lui cand vine acasa de la lucru cate dame bine i-au transmis urari de binegata am fost am luat si cadou am plimbat si copchilul asa ca de acum oana se pune pe treaba ca avem azi musafiri.
ce fain ca va intalniti iar vb lui beatrice nu s-ar putea pune un album de la intalneli pe contul secret macar asa sa participam si noi virtual la intalnire
fetele din vest nord-vest noi nimic nimic ne lasam asa pagubase....poate ne intalnim cand da caldura bine il iau pe sot in luna de miere prin tara si poate gasim un punct la mijloc sa ne vedem si noi...ce ziceti?
eu am luat cereale humana si daca ai dau seara in bibe tot se trezeste noaptea si nu ai mai dau ca raul are 8 kg jumate si gata pe regim morcovel,marut,para asa cate o lingurita doua ca nu prea ai plac dar asa de gust e ok
va las cate o limonada asa ca sa nu stai pe sec ca azi ne chefuim
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
okkkkkkk pupam si noi nora plimbareata speram sa nu isi gaseasca alt partener.............................ca deh, sunt asa departe unul de celalat............. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
draga mea....nu stiu ce sa zic in legatura cu nora...
ies cu jiji in lume...pardon..cu briliantul:)))).....si daca se vor placea...doar n-o sa ne opunem, nu?
aoleu;;vine soi patriotul...concurentza mare..gata ma duc sa-l pun sa faca 10 flotari...sa arate fresh
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
danasor spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutari de la Buzau, Ne mai tineti minte? A trecut deja o saptamana de candsuntem la bunici si ne este tare bine. Zborul a fost fara probleme, Arthurash nu prea a plans, a dormit putin iar in aeroport a adormit si pana acasa nu s-a trezit. Suntem rasfatati de bunica cu papa bun, tataia ne plimba prin parc iar eu am putut sa ma fac in sfarsit bella (epilat, pensat, tuns, vopsit). Ce mai, ca in vremurile bune. In week-end am fost la casa de la tara casa scapam de caldurile de la bloc si a fost super cu gratarelesi stat in curte la umbra. Ne-am vazut cu nasii si am stabilit botezul pe 12 si acum ne pregatim. In rest petrec mult timp cu Picul meu, ne plimbam in parc, ne jucam, mergem in oras. Deja s-a schimbat de cand am venit aici (se intoarce pe burta si apoi iar pe spate, vorbeste si rade mai mult, e mai interesat de jucarii...) Sa inteleg ca e fericit si nu-i lipseste casuta noastra (mie imi era frica sa nu sufere prea tare ) Singurul lucru care nu s-a schimbat e tzatzi de noapte, tot mufati suntem toata noaptea ) Le urez tuturor pufuletilor care s-au sarbatorit cand nu am mai intrat noi iar pt azi LML Alexandru de Roco si Simon de Amiss si sot de Bubu Si transmitem multi catre toti pufuletii si multe mamicilor. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ce frumos!!! Ma bucur ca sunteti fericiti si va este atat de bine , tineti-o tot asa
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui decenuela
draga mea....nu stiu ce sa zic in legatura cu nora... ies cu jiji in lume...pardon..cu briliantul:)))).....si daca se vor placea...doar n-o sa ne opunem, nu? aoleu;;vine soi patriotul...concurentza mare..gata ma duc sa-l pun sa faca 10 flotari...sa arate fresh Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
nu, nu nu ne opunem.......doamne fereste
dragoste cu forta nu se poate.,.............
Poze
Beatrice1982 spune:
na. ca pleca toata lumea....................................
bantui numa yo pe aici..............
Poze
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ratusca mica, am recitit postul meu, si par cam dura.....dar eu sper din suflet sa nu te superi pe mine................pllllsssssssss dar ideea e sa te concentrezi asupra nevoilor copilului tau, sa citesti teoria sa fii pregatita, pentru ca stii tu cum zice romanu'...teroia ca teroie, dar practica ne omoara.............. e total altfel cand pui in practica si trebuie sa ii dai lui sa papae, ca nu e sac in care poti baga ce vrei tu,, e omuletz mic si are si el papile gustative destul de pretentioase............si va trebui sa faci pe dracu-n partu dar ii satisfaci lui nevoile............................ inca odata imi cer scuze.................. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
A, da, noroc ca ai revenit, ca tocmai imi strangeam jucariile sa plec! Stai linistita ca nu ma supar eu de la atata lucru, mercic ca mi-ai atras atentia, intr-adevar la asta nu ma gandisem ca poate nu o sa ii placa, eu sunt tipul de om care merge tare bine dupa "retete", in orice situatie, insa aici nu e cazul Azi vreau sa ii dau pe limbuta juma de cireasa bio, e voie?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!