Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Blue-flower planul de diversificare pe care l-am urmat la Sara era cam asa: Mar (suc 2-3 zile, apoi mar ras), morcov crud (suc amestecat cu marul ras), morcov fiert, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, cartof, ardei gras (adaugate 1 cate una in supa, la distanta de 2-3 zile). Para, piersica (obligatoriu fara coaja si clatita cu apa rece dupa decojire sa nu ramana nici urma de puf). La 7 luni carne (fiarta 1.5 ore cel putin, separat de legume cate 1/2 de ling. apoi dupa 2-3 zile o ling, pana la maxim 25-30g ), pe la 8 luni galbenus de ou ( in prima zi 1/8, dupa 2-3 zile 1/4, dupa alte 2 -3 zile 1/3, si tot asa pana la un galbenus intreg). La 9 luni branzica de casa (8 pastile de calciu lactic/ litul de lapte sau zeama de la o lamaie), iaurt natural, la 9.5 luni rosie (fara coaja si fara seminte, fiarta in supa sau cruda). 10 luni banana, ficat de pui (fiert in mai multe ape). 11-12 luni mamaliga (fara sare) cereale cu gluten, orice legume mai putin mazare, varza si fasole uscata. Am editat ca raspunsesem altcuiva. Mamica de Sara si Sebi AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Beeeton! De asa ceva am nevoie! Si unde intra in ecuatia asta cerealele?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
revin cu precizarea, ca tin eu cireasa, nu i-o las Doamne Feri in gurita sa se-nece!
danasor spune:
Lorex am vazut pozele dar nr39 pur si simplu m-a topit , ce fatzuca avea mititica. Am fost ieri la miniblu si sa stii ca palarioara e cu fp, era o eticheta rotunda pe care scria, toate palariutzele de la firma asta sunt asa. Mi-a placut foarte tare jacheta tricotata a Iuriei, de unde e?
Ayana felicitari pentru coditze , si la noi va trebui ori tuns ori coditze ca ne cam vine parul in ochi.
Cris.M ce dulce esti ca citesti din urma si raspunzi
Nikole sa-ti traiasca fotomodela e tare frumushica, si ce vrei tu acum s-o ingrasi ca sa se chinuie ea apoi sa slabeasca? (glumesc)
Miremia ador pantofiorii si bonetzica Marei, e asa de scumpa
Cata Irina e o adevarata domnisoara in rochitze
Si Alexandra de Lia e o domnisoara frumoasa cu margele intre doi iepurashi
Haircut sunteti minunate in poze
Am vazut si bolfoshica de Diana de Roxy, s-o mananci
Carmita, Lorena iti seamana perfect, sunteti foarte frumoase
Yasmine te admir pentru cei trei copii superbi
Annais e o dulceatza Arya
E
ratusca_mica spune:
M-a lovit cheful sa ii fac lui Andrei un set de poze profesionale, ca noi nu prea avem talent la poze... stiti pe cineva care se pricepe la aranjatul in pagina, lumini, umbre, OZN-uri din astea?
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Lorex am vazut pozele dar nr39 pur si simplu m-a topit , ce fatzuca avea mititica. Am fost ieri la miniblu si sa stii ca palarioara e cu fp, era o eticheta rotunda pe care scria, toate palariutzele de la firma asta sunt asa. Mi-a placut foarte tare jacheta tricotata a Iuriei, de unde e? Ayana felicitari pentru coditze , si la noi va trebui ori tuns ori coditze ca ne cam vine parul in ochi. Cris.M ce dulce esti ca citesti din urma si raspunzi Nikole sa-ti traiasca fotomodela e tare frumushica, si ce vrei tu acum s-o ingrasi ca sa se chinuie ea apoi sa slabeasca? (glumesc) Miremia ador pantofiorii si bonetzica Marei, e asa de scumpa Cata Irina e o adevarata domnisoara in rochitze Si Alexandra de Lia e o domnisoara frumoasa cu margele intre doi iepurashi Haircut sunteti minunate in poze Am vazut si bolfoshica de Diana de Roxy, s-o mananci Carmita, Lorena iti seamana perfect, sunteti foarte frumoase Yasmine te admir pentru cei trei copii superbi Annais e o dulceatza Arya E pui mic |
Si la sepci tot asa, cu FP, insa FP de 40 RON? si eu nu as baga mana-n foc ca-i adevarat, sepcuta aia alba e aproape transparenta, de unde atata FP? Oi vedea la vara cat FP are...
rox_y spune:
neatza asa mai pe dupa-masa
miremia..colacelul de baie?
LML tuturor pufuletilor de miercuri si joi
LML Alexandru si Simion
LMA sot de bubu_bu
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
care doua tipuri???????????? si la supica ii bagi numai apa de la supa????????????ce fierbi????? ai mai zis, dar am uitat Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Am pus morcov pastarnac radacina de patrunjel si dovlecel. Da ii pun doar apa. Iar cerealele sunt de la Milupa cu porumb si orez
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ratusca_mica spune:
Na, ca am pus si eu trei poze pe cont sa ne vedeti cum am crescut (prima e cea mai recenta, sunt in ordine inversa)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
A, da, noroc ca ai revenit, ca tocmai imi strangeam jucariile sa plec! Stai linistita ca nu ma supar eu de la atata lucru, mercic ca mi-ai atras atentia, intr-adevar la asta nu ma gandisem ca poate nu o sa ii placa, eu sunt tipul de om care merge tare bine dupa "retete", in orice situatie, insa aici nu e cazul Azi vreau sa ii dau pe limbuta juma de cireasa bio, e voie? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
asta nu mai stiu......................daca e voie sau nu.....
mersi ca nu te-ai suparat,.................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
al3csa spune:
Buna ziua fetelor ..
Azi sunt tare fericita ca sunt sg acasa .. adica sunt fara baba aia uracioasa pe care o vad in fiecare zi .. Si nici la noapte nu vine abia maine pe la praz .. A murit soacra'sa de la tara si s-a dus acolo la priveghi si inmormantare .. am zis ca poate isi ia si ea masuri pt cosciug (da stiu sunt f rea dar numai rezist psihic .. m-a terminat) .. Si e si soacr'mea plecata si sotul .. el vine disera .. In sf prima noastra noapte singuri ... Mini a papat la fel de bn ca ieri numai ca surpriza .. ieri dupa masa de cereale a stat 4 ore jumate fara sa pape .. acum dupa 2 ore s-a trezit urland de foame .. Oare de ce???
Deci pana la urma in we nu aveti chef de intalneala nu?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis