Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Na, ca am pus si eu trei poze pe cont sa ne vedeti cum am crescut (prima e cea mai recenta, sunt in ordine inversa) Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
sa nu imi spui k papa singur din bibe ca lesin......................
dealtfel e frumos si mareeeeeeeeeeee
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ratusca_mica spune:
Mda, imi raspund singura... ciresele nu se dau la sugari pentru ca au risc de alergie, la fel ca si capsunile. Deci, le voi manca eu!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
sa nu imi spui k papa singur din bibe ca lesin...................... dealtfel e frumos si mareeeeeeeeeeee Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
A, nu, dar bine biberonul mic sta singur intre gingii cand trage viguros si, mai nou, isi pune mainile pe el sa il controleze, il scoate din gura, il baga la loc etc si l-am prins intr-un moment din acela. Dar nu mananca sigur, clar!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Mda, imi raspund singura... ciresele nu se dau la sugari pentru ca au risc de alergie, la fel ca si capsunile. Deci, le voi manca eu! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
deci, banuiam eu ceva de genu, dar nu eram sigura si nu am av nici timp sa caut, so, bine ca ai gasit, k nu am vrut sa zic prostii........................
deci, pofta buna!!!!!!!!!!!!!
Poze
ratusca_mica spune:
Fetele, sa nu va suparati pe mine , insa am o sugestie: vad ca unele poze sunt cu pufuletii goi goluti... stiu ca e cont secret, ca albumele sunt private etc., insa netul este net. Nu va mai puneti copiii goi pe net... parerea mea!
mariucasara spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica
Beeeton! De asa ceva am nevoie! Si unde intra in ecuatia asta cerealele? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Pai cerealele la noi au fost primele inainte de mar pentru ca niciunul din copiii mei nu a mai luat in greutate cum trebuie dupa 3 luni. Cerealele pot fi introduse fie primele ca in cazul nostru, fie intre mar si supa, fie imediat dupa supa.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
Sa nu mai editez...In cazul bebelusilor grasunei cerealele pot fi introduse si pe la 8-9 luni fara probleme.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Beatrice1982 spune:
http://retetebebelusi.ro/alimente-interzise/
ui aici...............sa nu te plictiiiiiiiiiii
Poze
rox_y spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://retetebebelusi.ro/alimente-interzise/ ui aici...............sa nu te plictiiiiiiiiiii Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
foarte interesant site-ul
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui rox_y
foarte interesant site-ul 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
spor la puricat..............