**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 6
bely spune:
Buna tufa
cornelia ce frumoasa familie sunteti, 3 copilasi felicitari! Cat despre dieta mea nu merit felicitarile ca m-am cam lasat sapt. asta, am avut de sarbatorit asa ca s-a cam lasat cu tortulete si inghetata, asta e de maine iar la dieta, de azi nu pot ca trebuie sa termin ce mai am prin frigider
pooh ma bucur ca ati scapat repede de febra si raceala. Tot am vrut sa te intreb mai ai lapte?
uliiasi ce slabuta esti, felicitari iar David e un ingeras frumos
giova am citit prin ce ati trecut, imi pare tare rau de Marco, sanatate multa ii doresc
Ce grea e prima zi de lucru dupa 4 zile de leneveala si e asa de cald la noi, buna vremea de mers la plaja pacat ca n-am cu cine iar singura mi-e cumva sa merg fara nici un ajutor.
Giova spune:
Cornelia superbe pozele. asta e familia ideala, cu 3 copilasi. daca mai e si ajutor pe langa...cu atat mai bine.
Blanca pai voi le mai folositi la bb2, dar eu chiar plang dupa fiecare lucru pe care-l dau. Noi si daca avem trici, tot mai folosim caruciorul. ala e baza. Tricileta e pt. plimbari scurte, de max. 2-3 ore.
Cornelia eu tin dieta Rina, dar de azi m-am bagat si pe cea cu lamai. caci nu prea mai am timp sa-mi fac si mie de mancare...
Noce uite aici reteta de polonezi:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20717/Polonezi-cu-nuca-si-miere/
eu i-am facut fara nuca, nu am avut si nici timp sa iau.
Uliiasi super aratati amandoi...doamne ce slaba esti, iar david o minune de baiat.
DariaioanaXX deci nu sunt singura in aceeasi situatie.
eu bagam mana in foc de la inceput ca e ceva entero....dar na...nu ma pot pune cu dr. Insa instictul de mama e mai presus de orice.
Galarina nu eram eu acasa de era operat. Slava domnului ca am scapat, nu-l lasam eu asa.
Bely spor sa ai la munca.
asa e...greu dupa atatea zile libere.
fug sa-i dau lui praslea sa pape, tocmai s-a trezit.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
micaalsa spune:
Giova, sanatate multa la Marco. Si Iulia a avut saptamana trecuta o enteroviroza, cu febra mare, 40.8 ... dar ei ii scadea urgent dupa ce-i dadeam Nurofen. I-a trecut repejor, doar cu o zi de Furazolidon. In schimb a pescuit-o si Teodora si inca nu e reglata cu burtica Ba scaune moi, ba tari ... cand crezi ca e gata, am terminat cu regimul, cand o ia de la capat. E aiurea perioada asta de primavara ...
si sa va treaca repejor, fara alte peripetii pe la spital.
uliasi, mor de rusine, ce slaba eeeesti
Pe mine ma omoara colaceii de pe mijloc si burtica. Nu stiu ce sa fac, ma bate gandul la o centura de vibromasaj. Ca de slabit nu e mare nevoie, sunt oricum sub greutatea dinainte de a ramane insarcinata ... dar mi-a ramas burtica
Dupa cum am promis, cateva poze cu noi incepand de AICI
zmeuricile
pooh spune:
Giova,off,prin ce ati trecut....cum se simte acum Marco?Belly,nu mai am lapticTu?mai ai ceva-ceva?Ulliasi,ma alatur si eu admiratoarelor....tu slabuta si fara burta,nici nu zici ca ai nascut....iar David e un dulcePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
anemona27 spune:
Hello si de la noi
Doarme Alex,asa ca citesc si scriu si eu un pic.
Cornelia ce bine ca ai mai pus poze cu voi,ai niste copii superbi.
Giova prin ce ai trecut,sanatate multa lui Marco.
Uliasi,ce grasunel dragut ai,iar tu fotomodela.
Noi iesim in fiecare dimineata si seara afara,a inceput sa mearga si el sustinut,ca nu vroia sa faca pasi,vb cu toata lumea pe limba lui si abea asteptam vacanta.
mami fericita cu Alex
bely spune:
pooh eu mai am lapte, special in sanul drept, stangul e aproape gol dar Patri n-a mai mancat lm de atunci(2 sapt.) si cam greu se usca singur, seara la dush masez si scot asa cu maini putin, daca bag pompa imi stimuleaza lapte si asa in veci nu se mai usca
Giova spune:
Micaalsa de ce colacei vorbesti draga? lasa ca te-am vazut eu si arati super bine, nu mai zi ca ai grasimi. eu ce sa mai zic?
super pozele...ce seamana amandoua...blonde cu ochi albastri. faina pozitie de somn are teodora in carucior.
ati terminat de amenajat curtea? vad ca v-ati pus masa cu umbrela in bucatarie.
Pooh marco e ok...dupa ce mi-a vomat de dimineata. I-am dat metroclopramid, a mancat paine prajita si a luat antibioticul. Nu-l mai doare nimic...e vioi, de atunci a mai mancat 4 feli de paine prajita si orez fiert. acum doarme si dupa ce se trezeste vrea in parc. sa vedem...
bely inca mai ai laptic?
Anemona mersi.
fug sa mai adun si eu...daca ma lasa teroristul mic, caci nu a vrut sa doarmas odata cu frate-su'.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Si eu tot mai rar pe net ca ... asta este...stiti si voi...
Mancare le-am mai facut: supa de taitei cu pui, supa de fasole verde supa de ardei umplut cu carne d evita. Succes deplin la mancarurile gatite.
Ma concentrez pe concediu. Suntem in tratative cu agentia de turism pt Riu Helios Sunny Beach in Bulgaria din 25 iunie.
Giova, vreau lista ta de bagaje de bebelus. Cred ca imi voi duce toata casa.
Vreau sa le iau si scaunele auto ca inca suntem cu scoicile si daca facem asa drum lung (~ 800 km). Am inteles ca Britax-ul ar fi cel mai bun, sau gresesc? Eu vreau neaparat cu isofix. Asta inseamna ca se pun doar cu directia la fata de mers, si nu asa ca si scoicile cu spatele cum ar fi recomandat inca. Voi ce variante aveti?
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
A, si pana la urma ce crema de soare ati luat? Dar dupa soare?
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
uliiasi spune:
Ufff, abia am reusit sa-l adorm, tare greu a adormit, cred ca incepe sa-l chinuie caldura. Sper sa rezistam cu bine pana sambata cand plecam. Deja nu se mai poate iesi in timpul zilei, ca e foarte cald, voi iesi pe seara in parc.
Fetele, nu ma mai laudati atata, mie nu-mi place ca am slabit asa tare, dar ce sa-i fac...tin dieta David de cand am nascut. Adica...nu prea am timp sa mananc. Azi de ex am apucat sa mananc serios la 3 dupa-amiaza, iar dimineata am bagat un colt de paine. Si cam asa patesc in fiecare zi, motiv pentru care ma bucur ca ma duc si eu la Piatra, o sa pot manca ca omu'. Nu-nteleg cum unele fete au timp sa faca de mancare si pentru casa, si pt copii, si curatenie, oare cum se face? Eu ori fac curatenie ori mananc. Azi am dat cu aspiratorul in toata casa, pus rufe la spalat, la uscat, etc, intre timp se trezeste David si gata, pa treaba pa mancare. Nu pot sa ma ocup de altceva cu el pe langa mine pentru ca trebuie sa-l pun ori in carucior ori in scaunelul de masa ori in patut si il apuca tipatul dupa putin timp.
Giova, vai ce v-ati mai chinuit. Ce bine ca nu v-a internat si ca Marco e mai bine acum si are chef de joaca. Ce bine ca ti-ai ascultat instinctul de mama.
Mica, ai doua papusi grozave. Ce frumos se joaca ele impreuna...si stau la un suc la terasa sub umbreluta in bucatarie...
Moniland, eu am cumparat crema de la Avene cu SPF 50. Ce-i aia crema de dupa soare?
Ma duc sa transfer juniorul in patut si sa-mi fac un shake cu banane si capsuni ca ma gandesc la el de 2 ore si salivez.....
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David