**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Doamne,Cornelia,ce familie frumoasa ai!Valdimir e un dulce....ce i-a crescut parul....si seamana din ce in ce mai bine cu tatiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Matcha-Oana!
La multi ani, Missy!
Sa fiti fericite, mamicilor!
Poate intrati sa ne povestiti cum ati sarbatorit!

Mqqm, ce vreme buna avei voi acolo! Si imi place ca aveti animale de vazut in parc. Noi aici avem doar niste pasarele, care canta frumos ce-i drept si pisici.

Motana, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos! Te cred ca e mare bucurie la voi in familie zilele astea. Ce zici, vine primul dintisor? Ramanem noi stirbii tufei?

Giova, cum arata polonezi tai ... Da-ne si noua reteta, pls!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neataa..se pare ca tot eu dau ..haideti ca e fierbinte.

giova-cum a mai fost Marco...sper ca l-a mai lasat febra

cornelia-sunteti minunati..o familie perfecta

blanca-ma bucur ca sunteti mai bine..si eu am acelasi sentiment...noi majoritatea lucrurilor le dam nepotelei..dar am avut cateva lucrusoare de care pur si simplu nu m-am putut desparti.

noce-am citit pe blog...si Ania tot doar in pat are curraj sa stea singurica in piciorushe...

Ieri ne-a ametit Ania..pentru ca nu am iesit afara din cauza de curatenie si-a facut norma prin casa..dar nu mai vrea decat in cazuri exceptionale sa mearga de-a busilea..in rest cauta ca milogul un deget liber la mine sau la tati..si apoi ne plimba pe unde vrea ea.

O saptamana frumoasa va doresc

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare
Cred ca m-ati si uitat de cat de des intru

Reusesc sa intru dimineata, cand doarme piti, sa ma rasfoiesc ce scrieti, si pe cand sa scriu si eu doua randulete, se trezeste gagica si tre' s-o luam la pas. Fie afara in curte, fie la plimbare prin parc. Si zboara ziua ...

Noi suntem bine, am avut cateva reprize usoare de raceli dar am trecut cu bine, fara prea multe medicamente. Am incheiat si cu gradinita lui Iulia ca ma saturasem de atatea boli ... reluam la toamna in speranta ca vor fi mai putine.

Va , iesim afara, dar promit ca revin cu pozici de-ale noastre.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata la tufa!
David fost matinal tare azi, la 7 fara 20 era in picioare in patut (a doua noapte din viata lui in care se trezeste in patutul lui si nu in patul meu).

Motana, felicitari pentru nepotel! Sa fie sanatos si papacios si cuminte si sa-i bucure pe mami si tati! Cred si eu ca e mare mare emotie...la toamna o sa fiu si eu matusica si-s emotionata de pe-acum!

Giova, imi pare rau ca Marco e bolnavior.V-ati dat seama de la ce e febra? Multa sanatate!

Mica, ce bine ca ai mai intrat! Ma bucur ca sunteti bine. Pozici mai proaspete cu printesele ai?

Blanca, nu mai fi trista, asta e firea lucrurilor, ai domnisoara in toata regula acum. Poate ca e timpul pentru bb2? Eu am pus deoparte tot pentru sora mea, asa ca n-o sa apuce "sa se aseze praful" pe nimic.

Noi am reusit sa ajungem la mare, a fost scurt si frumos, David s-a comportat bine, i-a placut la nisip, cred ca mai mult ne-am bucurat noi pentru el, poate de la anul o sa priceapa si el mai multe. De-acum ne apucam sa facem bagajele pentru Piatra, in cateva zile plecam.
Am pus cateva pozici aici:
http://picasaweb.google.com/puicika/DavidLunaADoisprezecea#
Gata, ma duc la treaba ca a adormit juniorul.
Sa aveti o zi insorita!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Salut fetele,

N-am mai reusit sa mai scriu de mult.
delia e o nazdravana , nu sta locului 1 minut. Nu mai vrea nici in patut, nici in brate, nici in premergator ci numai pe jos. Face deja 4-5 pasi singura si daca nu are de ce sa sse apuce se aseaza in fund.

Fetelor am si eu o intrebare: am fost la ginecolog, la un control si mi-a recomandat anticonceptionale Cerazette, avand in vedere ca eu inca mai alaptez. A luat careva asa ceva???

Va pup.

http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si de la noi!
azi si maine sunt cu amandoi acasa, asa ca nu voi avea timp nici sa respir.
am scris pe blog ce s-a intamplat ieri:
http://ioanapurdea.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

sper sa reusesc mai tarziu sa va citesc. pupici

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Giova- imi pare rau pt. febra lui Marco, la fel pateam si eu pe cand Andrei era mic, febra inexplicabila fara nici un alt simptom, apoi cam la o zi aparea si enterocolita sau cateodata aparea durere de burtica si constipatie si dr. ziceau ca are apendicita; in caz de apendicita inflamata la copii am inteles ca trebuie sa fie nr. de globule albe f. mare si nici atunci nu este un diag. clar daca nu are si alte dureri specifice; si sanatate

Cornelia- frumoasa familie, ti am mai zis !

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Noce, sa va fie de bine plecarea! Adaptare usoara! dupa asa experienta nu stiu daca mai reusiti sa va readaptati in minunata noastra tara...
Felicitari pentru primii pasi!

Iulia, David este un frumos! parca am citit ca si doarme mai bine de la o vreme! Pupam puiul!

Cornelia, Vladi e un dulce...mie mi se pare ca seamana f bine cu Maria.
Pe Stefan l-ati sarbatorit la locul de joaca de pe Hasdeu? Spider Man-ul ala a participat si la o petrecere la care am fost si noi, mi s-a parut cam horror, copiilor in schimb le-a placut la nebunie
Maria e o adevarata domnisoara, unde va merge la scoala?

Giova, am citit ce ati patit ieri! Pana am ajuns la finalul post-ului, am fost convinsa ca l-ati operat!
Va tin pumnii sa-si revina!

Pupici tuturor! O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vad ca mai multe mamici sunt la dieta. Spor la slabit!

Uliiasi, ce slaba esti! Mie imi e rusine sa merg la plaja . In schimb, David este un grasunel, cam ca Vladimir .

Galarina, da la Nemo a avut Stefan petrecerea. Spiderman-ul a avut pe departe cel mai mare succes dintre toti animatorii intalniti de noi, inclusiv la fetite . Si cat am incercat sa il deviez pe Stefan spre alt personaj, dar nu a fost chip . Maria va merge la Scoala 7.

Multumim pentru aprecieri. Pooh, pai si voua v-ar sta tare bine in 5 (cred ca ti-am mai spus).

Mergi la inceput