**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
marco e cu febra de aseara. Nu a scazut nici la Nurofen, dupa 4 ore i-am pus supozitor paracetamol...dupa alte 4 ore i-am pus novocalmin. sincer nu stiu de la ce e febra asa mare...aproape 40! Nu-l doare nimic...e si sub antibiotic ca a avut maseluta umflata.
e a 2-a oara cand imi face febra asa mare, asa ca sunt in psana de idei....nu prea sunt obisnuita cu asa ceva.
Dupa novocalmin a scazut, acum dim. i-am dat Nurofen, doarme, dar arde....nu asa tare ca aseara.
am fost si noi ieri in parc, a venit caldura si aici...cand ne-am intors...Marco ardea de mama focului.

la pranz am fost cu vara-mea la Sex and the City2, bestial....plin de gagici glamour...doar nu se poate sa rateze ele asa ceva.

Pooh ma bucur ca esti mai bine. citisem despre tine la dieta ta....
eu am dat jos vreo 32 kg cred...ieri am cam fentat ziua de fructe...am mancat nachos la film.
seara ii mai dau ori iaurt cu fructe, ori cereale, ori macaroane cu branzica, mamaliga cu branza. cam astea sunt.....
Anemona voi scoate si eu florile...acum ca a venit vreme buna, afara, dar balcoanele noastre sunt deschise, asa ca nu le pot tine tot anul acolo. fac ele fatza invadatorului mic.
Anielas nu stiam de site-ul asta. si eu tot la pretul asta am luat-o de pe amazon.
Motana felicitari pt. nepotel! refacere rapida surorii tale.

s-a trezit Marco si mergem la spital.
pe mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Aniela,poze cu casa proaspat renovata?? Giova,imi pare rau de Marco,tot nu i=-a scazut febra?Vreau si eu la sex and the CityCat ai slabit?32 kg?La mine s-au topit 3Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh 2...acum am vazut ce am scris. super ca ai dat 3 jos! eu deja sunt satula de dieta...se vad la mine cele 2 kg date jos...dar mai trebuie.
Tanimi credeam ca are mai multe kg printesita. gradina aia ma omoara ce faina este.
Cornelia of...poate ajunge pe luni pachetul. eu foarte repede am primit de la ei. sper sa nu dispara la posta romana.
M_i_s_s_y si Matcha-Oana! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Marco e tot cu febra...ii creste, ii scade. si se plange de durere de genunchi. dar numai la unul si numai cand doarme...iar o fi in crestere?
la urgente era full, doctorita de garda una singura, era la terapie intensiva la intubat un copil pe moarte. cand am auzit una ca asta, am luat copilul si am plecat plangand. doamne fereste, numai acolo sa nu ajungi!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Giova- cum mai e Marco? nu e cumva de la gatut..mama m-a avertizat ca in ultimul timp au fost ff multe amigdalite pultacee foarte urate...multa sanatate puiului

pooh-dupa ce terminam promit ca fac poze..acum astept sa ne apucam de colantat o usa....
ce cura de slabire tineti voi? mai am si eu vreo 4-5 kg in plus..ar fi bine sa scap de ele pana la vacanta...asa ca poate ma alatur voua.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

giova-cred ca am scris in acelasi timp...uff..imi pare rau ca tot aveti febra..sper sa treaca cat mai repede

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hello si de la noi,

nu stiu cum va simtit voi dar eu cand renunt la cate un articol de bebelus mi se rupe inima..azi am adus la mama la curte cadita, de ceva vreme facem baie in cada mare pe un presulet antiderapant si nu mai avem nevoie de ea, asa ca...o depozitam..la fel si scoica, nu mai avem nevoie de ea..si cand ma gandesc cum in ea am aduso pe bebe de la spital in ziua aceea calduroasa de vara, ea mica mica acolo intr-o salopetica roz..si noi tremurand pe langa ea ca 2 fraieri , nu mai zic cum mi sa rupt inima cand am renuntat la landou...si tot asa....acum ma uit si eu de triciclete insa la caut nu vreau sa renunt..
..daca la asa ceva ma comport ca o plangacioasa va dati seama cum ma simt cand ma gandesc la intarcat...frateeeeee..sunt o slaba de inger

Eva mi-a tot facuta fitze la mancare pana cand, ieri, am zis "las' ca iti fac eu mancarica" si am tras o supa de pui cu galuste (cu albus) si un piculet de sare si a halit Evita ca sparta...ptiu ptiu..azi am facut o ciorbica de vacuta tot asa cu un varf de sare..iar a fost buna..nu pun mult, un varf..insa schimba gustul..asta sa fie?

Giova..am luat si eu Parmalat sa incerc, ca lapte praf nu vrea nene..insa am vazut ca scrie pe cutie taurina si m-am dezumflat toata...si e pt copii de 1-3 ani...

Va pup ca sunt la ai mei la curte si tata a dat TV la maxim..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cu raceala suntem pe trecute sper..insa suntem in stadiul ala cand mucii raman in nas intariti si blocheaza aerul..si la mine si la ea..nici BB, nici tati pe post de aspirator, nimic nu functioneza...ufff..eu a trebuit sa imi fac o radiografie la sinusuri sapt asta as ama simteam de incarcata si raceala nu se lasa deloc dusa...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna seara
giova ce rau imi pare pt Marco, insanatosire grabnica, iar cand am citit faza de la urgenta mi-au dat lacrimile Doamne fereste.
motana La multi ani si felicitari pt nepotel, sa fie sanatos si sa aibe parte de tot binele din lume.
Multe am citit dar numai stiu ce am vrut sa comentez. Eu de joi am fost libera si tare bine a mai fost sa-mi petrec zilele astea cu zmeurica 100% doar noi doua joi a fost si tati acasa iar in rest a fost a mea
pooh voi cum mai stati cu febra?
toata tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Missy si Matcha-Oana!

Giova, multa sanatate lui Marco!

Felicitari Pooh, Bely si Giova pentru dieta! Mi-am bagat nasul si eu in SB, dar m-am lasat si de studiat , ca trebuie sa imi gatesc special si sa imi iau si la serviciu . E prea complicat .

Motana, felicitari pentur nepotel! Sa fie sanatos si sa aduca multe bucurii parintilor!

Am reusit sa mai incarc si eu ceva poze. Apare si Vladimir pe ici, pe colo, dar sunt in principal de la petrecerea lui Stefan si petrecerea ”Adio gradinita” a Mariei. Pe aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010Mai# si http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010Iunie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,felicitari pt. nepotel!!!Cand s-a nascut?Giova,cum mai e Marco?Nu o fi o infectie urinara,ceva?Anielas,eu tin dieta South Beach,mai sunt mamici din tufa tot la aceasta dietaDeocamdata eu ma declar multumita cu acest regimBlanca,asa simt si eu cand renunt la lucrurile lui Balazs....Cu Timea nu a fost chiar asa de nasol,pt. ca stiam ca mai vrem un bbsi o sa foloseasca multe lucrusoare.....acum insa e jale mareBely,febra a avut doar 1 zi....acum suntem cu muci....si aia,uratii sunt pe duca.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput