**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de-afara.
cand sa iesim in parc constat ca nu avem carucior...a ramas la sot in masina. asa ca am plecat cu masina la parc, acolo Edi a stat pe jos sau pe leagan.
la intoarcere Marco scapa o jumate de sticla de apa pe bancheta, iar Edi intoarce punga de pufuleti invers....doamne cum arata masina.
am mai stat in fata blocului, edi in masinutza lui, Marco desena pe asfalt.

Moniland nu am o lista sa-ti dau....am pus haine cam 2 ture pe zi, sepci de soare, halat de baie, prosop, creme, scutece, scutece de apa, jucarii, colac, borcanase, cereale, papucei si cam atat.
eu nu am mai luat crema de dupa plaja, ci lotiunea lui de corp.
Uliiasi eu nu pot daca nu mananc, nu rezist, ma ia durerea de cap...ameteli, nu mai sunt buna de nimic. cum mai ai lapte daca nu bagi nimic in gura?
Marco a fost copilul atomic si tot nu am reusit sa slabesc.
Cornelia a venit rochita?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Cornelia a venit rochita?

Of, a venit rochita azi, e foarte frumoasa, dar nu ne-amputut bucura de ea. Maria a cazut la bara, s-a lovit rau, si-a ciobit un dinte, e umflata toata . Am tras o sperietura (eu doar la telefon, ca era Doru cu ea), am crezut ca si-a rupt dintele de tot. A dus-o la ortodont si ia- spus ca nu isi pierde dintele, probabil va face un tratament si o sigilare, dar dupa ce ii trec ranile si i se vindeca gingia. E vorba de un incisiv central de sus, dinte permanent.

Scuzati off-topicul, dar sunt foarte suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Moni, noi am vrut Britax, dar nu aveau decat roz, iar tati avea o jena sa-i ia baiatului roz. Eu i-as fi luat, mai ales ca se pot folosi si in avion. Asa ca am cumparat un Jane, care se poate pune ca scoica, dar n-are isofix si dupa o saptamana i-a sarit un surubel. Nici nu-ti pot spune ca rau ne pare ca nu i-am luat Britaxul roz, mai ales ca la pret erau cam la fel (Jane cam 1200 lei, Britax cam 1400 lei). Astia aici nu vor sa-l schimbe, protectia consumatorului ioc, asa ca am ramas cu Jane deocamdata.
In Romania se gasesc si scaune Kiddy, care mi se par super sigure, dar aici nu se gasesc.

Noi dupa soare ne dam cu ulei de masline. Oricum la factor 50 ii ocoleste soarele cu totul.

Giova, multumesc pentru reteta!

moaaama, am vazut si eu silueta de Uli! Vreau si euuuu...!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna simpaticutelor,

Mai intram si noi sa mai scriem una alta.
In primul rind trebuie sa va spun cit sunt de suparata cind am citit un articol scris aici pe DC cu privire la "protectia solara" si in care se spune: " Medicii sunt unanimi in a spune ca in primul an de viata - copilul nu trebuie expus la soare nici o secunda." Bai nene, da' cum vine aia " copilul nu trebuie expus la soare nici o secunda"?? Da' sunt dusi cu capu'? Pai, bietele oase ale copilului mai tirziu maturului ce au sa se faca? Daca ai grija si-l protejezi cu o crema solara, un costumas de baie si o palariuta, bebelul e bine mersi la soare. Eu il tin pe Bryce la soare de la 11 pina la 3-4 dupa amiaza si ne balacim in piscina sau jucam pe iarba verde si e cel mai fericit bebelus din tot Universul.
Ma rog, foarte ciudata abordare.
Asa, sa trecem la lucruri mai serioase.:)

Giova - micuta de tine prin cite ati trecut!!! Multa sanatate lui Marco!!!!

ULIASI - sunteti niste frumosi!!! iar tu mamicuto, esti o silueta, toata!!! Bravo!!! La mine, suncutele curg riuri, riuri...da' acum n-am nici o sansa de slabire cu doi bucatari in casa.:) Numai cit ma uit si ma ingras.:)

MONILAND - ma repet: "Britax is the best". Al nostru e montat cu spatele la sensul de mers.

Am mai incarcat si noi niste pozici:

http://family.webshots.com/photo/2144453170104756238jAKubl

Pupam cu mare drag,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uliasi, n-am apucat sa-ti vad silueta, dar o sa o caut.
Giova, bine ca mi-ai amintit de scutece de apa si colac.
Cornelia, of Doamne ce patanie, bine ca nu a fost mai rau, nu ca acum nu ar fi.
Noce, mersi mult.
Clara, voi ce model de britax aveti?. Si mie mi-ar place cu spatele la directia de mers dar si cu isofix, nu prea cred ca exista. Oscilez intre www.britax.co.uk/car-seats/duo-plus" target="_blank">duo plus si www.britax.co.uk/car-seats/safefix-plus" target="_blank">safefix

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Multumesc, fetelor, pentru urari la adresa nepotelului. Of, e asa de emotionant si eu cum is departe vorbesc mai mult cu mama si ii transmit si surorii una alta.

Is un pic cu teama ca acolo in spital ii dau si lapte praf, "completare", cum e obiceiul, nici nu prea are o moasa ceva sa o ajute mereu pe sora cu alaptatul... eu ma tin tare de ea.
A avut si cezariana si o doare capul raaaaaaaaaaaaau de tot, voi care ati nascut tot cu cezariana, ati patit asa? Parca Elena, tu ziceai ca aveai dureri de cap, sau gresesc? Astea cum trec?

Apoi, de 3 zile mananca numa iaurt si branza de vaci, m-am infuriat, i-am zis mamei sa ii dea klumea de mancare, ii duce maine dimineata si poate spre seara ii da drumul acasa. Asa e peste tot la noi, tine proaspetele mamici flamande? Uof!

In rest e totul ok, bb suge cu putere, sora mea e o fire foarte luptatoare si optimista, dar deh, stim noi cum e cu bb mai ales in primele zile Eu nu vreau sa imi amintesc de inceputuri, nu inca.

noce, inca nu se vede dintisorul dar se simte. Filip e mai micut cu juma de luna, hehe! Unora cica le-a iesit primul dinte si la 1 an si 4 luni, ca intrebam eu aici pe DC... deci relax.

Uliiasi, duper frumusel Davidutu, as avea si eu nevoie de dieta, heh. Io desi ocupata non stop pun pe mine, ca mananc in viteza exact ce gasesc si nu ce trebuie. Uof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Intru un pic sa va salut si sa zic doo vb
Ma bucur ca au aparut mamici absenteisteGalerina, Mica, Meleea,Darioanax,Anielas..
Cuscra, Alinutza unu pt tine si unu pt ginerimeu
Motana !!!La Multi Aaaaaaaaaaani!!!sanatosi, veseli si cu impliniri de care vrea inima ta!Sa-ti traiasca si nepotelu!Legat de sora:capu o doare de la amnestezie, dc a facut rahie si nu epidurala si dc l-a miscat dupa operatie...tre sa aive grija dc sta prost si cu tensiunea, dc o are mica de fel.E suparator, dar in cele din urma va trece. Legat de ceea ce papa ea acum imdeciat dupa op, e bine asa, pt ca e operata si trebuie sa-si revina tranzitul la normal. Mai ales dc o doare si capu' sa pape ce-i pica bine, sa nu de-a in ratoieli la toileta. Si spune-i sa puna banuiti in buzunarul tantilor care ii aduc bebelinul la pat, alea care se ocupa de ei in salonul bbicilor, sa o invete cum sa puna la san si mai ales sa fie sigura ca are canalele desfundate si nu face ragade.Dc pleaca cu lectia invatata de acolo si cu sanii in regula e super.
Moniland uite aici ce am gasit Britax...si noi spre asta ne orientam ca suntem fara Ma uit si la cel despre care a spus acum Noce :http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Scaune-auto-copii/produs/Britax---Romer--Scaun-auto-Evolva/2,17,275,detalii.bebe
Giova am vazut poici cu Edisor ranit, offfffff saracu'
Cornelia un pt fetita ta, sa-i treaca repede si un pt tine ca esti necajita
Noce felicitari pt decizia luata! Sa va ajute DD sa gasiti ceea ce v-ati dorit!
Anielas cred ca tu ai pus situl cu triciclete din tara. Multam! Luam si noi ca nu stiam pe ce sa cheltuim si dc facem in curand 10 lunite, e exact pe masura ghindei
Noi suntem bine, imi scoate peri albi cu mancatul si somnul...asta e, ma adaptez ca de obicei, dar jur ca ma lasa balamalele si visez deja la mare la soare
nu mai dau pe aici ca vbiti de cure de slabire si eu manc ca porca.Mi-e si frica sa deshchid linkul de pozici cu Uliasii la cum ati descris-o si va stiu paroliste
NB tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ciao!
Sa va zic ceva de fii-mea
Ieri pe seara a vomat, nu i-a priit ceva la stomac. Apoi toata noaptea m-a foit, sugea tzitzi si tot plangea. Mai pe dimineata la 4-5 m-am mai dezmeticit si eu si am zis sa incerc cu un borcan de pireu de fructe, ce aveam la indemana. A papat vreo 120 grame pe nerasuflate, era rupta de foame! Apoi a dormit si ea mai bine.
Acum ma chinui sa ii dau lapte supliment [cumparat gata preparat], da'nu vrea, nenicule, si pace! Am incercat cu 2 feluri de biberoane [gat larg si normal], "n" feluri de tetine, diferite canite cu cioc, cu si fara supapa anti-curgere. NU VREA SA BEA LAPTE DECAT DE LA MINE! Dar noaptea laptele meu nu ii ajunge si plange de foame. Nush ce ma fac cu dra...

Am pus poze noi aici iar aici cu Venezia
La Venezia a fost f frumos, dar m-au omorat zecile de poduri care le-am trecut, si , cum "rucsacelul" de purtat bebele inca nu l-am primit, am purtat fata in carucior. A fost jale sa urcam si sa coboram atatea poduri carand carutul. Bianca toata calatoria a fost doar un zambet; doar pe drumul de intoarcere in tren pe la 10 seara a cedat, dar a adormit pe final. La un moment dat ne-a prins si ploaia, o ploaie din aia de vara care te uda leoarca si care tine muuuult. Noroc ca aveam umbrele. Pe final am ajuns si la Piata San Marco, care e f frumoasa, dar in poze nu am prins toata frumusetea. Timp prea mult nu mai aveam, trebuia sa mergem la tren, dar nici nu am mai fi putut sta mult, caci batea un vant de te ajungea frigul la oase. Acum daca as mai vizita inca o data Venezia, as merge dar fara carut .

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

acu sa scriu repede ce mai tin minte din ce am citit

motana felicitari, matusico!!!!! sa iti creasca mare si sanatos nepotelul

noce felicitari pt mutare si sa fie de bun augur!

giova uf, prin ce ati trecut cu spitalul!

moniland eu am luat avene pt copii spf 50. o dau si cand iesim in oras numai, ca plaja nu am facut inca vara asta.

tanimi multam! am bagat la carnetel! pfiii, ce pufoasa e Iarina!!!! e o dulce!

corina medicul ala era cumva mai in varsta? pe un dr in varsta il vad cu asa mentalitate sadica fata de copii. nici medic nu merita sa i se zica!

uliiasi ce frumos e David!!! si tu arati de nota 100. auzi la ea, tine dieta David
as vrea si eu silueta ta

clara frumosi ca de obicei

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza!!! Va invit la o cafea !
Bebe meu e marait, ieri mi-a tras niste concerte ca niciodata, pun ori pe seama caldurii, ori a dintelui nr 8 care ar trebui sa iasa in curand. Numar pe degete zilele pana plecam acasa...vom merge noaptea, sper sa doarma pe drum.

Cornelia, imi pare rau de patania cu Maria, draga de ea. Sper sa se vindece repede si sa poate dr sa-i faca dintisorul asa cum era.

Clara, pai Bryce chiar ca pare cel mai fericit bebelus din univers, mai ales in piscina...Imi place poza in care musca rata de cioc. Dar chestia asta ce este? http://family.webshots.com/photo/2271258750104756238Zyaytv
Ce zice mami tau de America? Ii mai vine sa plece acasa?

Giova, ce mai face Marco? Si-a revenit de tot? (apropo de mancare, si eu la fel patesc, ametesc si ma doare capul, moment in care imi dau seama ca am uitat sa mananc si atunci ma duc sa pap). Lapte nu prea mai am, oricum eu alaptam numai noaptea, dar oricum nu mai am sa-i tina de foame o masa. Dar mi-am dat seama ca David nu se mai trezeste noaptea de foame, are nopti in care ii dau doar apa, se intoarce si se culca la loc.

Inutsa, super pozele, ce super vacanta lunga aveti voi. Mi-au placut la nebunie pozitiile pe care le adopta Bia...In legatura cu biberonul, cand am avut mastita aia nenorocita de trebuia David sa bea la biberon, am facut trucul cu cerealele. I-am dat pt inceput cereale de la Milupa cu lapte praf si fructe, din alea de la 4 luni si i-au placut la nebunie de am ramas masca si eu si mama cum suge el la biberon, bibern pe care-l scuipa cu atata scarba inainte....Si uite-asa am scazut cantitatea de cereale si am inlocuit cu lapte praf progresiv pana a ramas doar laptele praf.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, revin, ca maraie David in patut.
Pup la toata tufa, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput