**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi si va invitam la o . Noi suntem bine , a venit pediatra sambata si am scapat de tratament . Ne da un incisiv lateral si sunetm mataita rau , dar asta este ...
Fetele va rog sa scrieti si voi dieta Rina , eu am citit ceva despre ea pe net, dar scria ca trebuie sa cumperi cartea .
Pupici la toata tufa
Va aratam si noi cateva pozici cu Laura Maria
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria1LuniteJumatate
P.S. Scuze am scris din greseala in loc de 10 lunite , 1 lunite
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

As vrea sa multumesc fetelor care in fiecare 4 ale lunii ne.au felicitat.acum in iunie am facut 10 lunite.suntem cei mai fericiti parinti.imi pare rau ca nu reusesc sa va scriu mai des,oricum va citesc aproape zilnic insa de scris nu prea reusesc din cauza timpului scurt.

am pus cateva poze cu minunea noastra scumpa

http://www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=4679143299#photo4679143299

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Icmanu, eu stiu , dar nu iau, ca cezarette sunt ok in alaptare. Sunt micropilule progesteronice. Si mai e un fel...excluton sau ceva de genul. Dar tre sa scrie si pe prospect, nu?
Uliasii mi-am facut curaj sa te vadFELICITARI-fara nici o urma de invidie(doar ceva depresie ) David e un dulce si un grasumel frumos
Andreea sunteti doua frumoase!
Am mai vazut pozici de Cornelia cu toata fam ei frumoasa-ohhhhh, e superb ca sunteti cu 3 pitici, asta mi-as fi dorit si eu, dar, dar , dar..., cu Inutsa si floricica ei mica si roz cu okisori mari si albastri? si pozici de Michelle cu un zmeurel de 10 luni, dulcel focsi si si Bryce de Clara, mama ce in forta circula pe acolo!Au crescut zmeuricile. si era sa uit: Raduc de Pony am mai vizionat acum cateva zile
Cornelia si mie mi-e rusine sa-mi arat burta, nu doar pe plaja si nu doar burta(am niste bratoace ), dar ma tratez. Am stabilit cu al meu sa-mi faca poze doar cu fatza, pana la gat in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup zmeuricile!

Multumesc pentru incurajari. Nu am chef de nimic si am biroul plin de hartii de rezolvat.

Am intrat doar sa va salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Marco s-a trezit de la ora 7. Normal ca si edi dupa el...doamne ce as mai fi dormit. astia sunt plini de energiei si eu moarta de somn si fara cafea in casa. Sotul la sala...pana vine sa-mi aduca de la birou....ma scurg pe canapea.

Azi dim. aveam cu 400 gr mai putin decat ieri. Ce cura de slabire imi trebuie? sa stau cu amandoi acasa o sapt. e de ajuns. manechin ma fac.

of Cornelia ce rau imi pare de maria! ma bucur ca il poate face, ca era pacat sa piarda dintele definitiv. sper sa fie ok azi, fara buza umflata la serbare.
Clara ce semeni cu mama ta. super pozicile!
Noce scaunul e luat din Quatar? nasol ca nu-l schimba. marco are Kiddy si ne place tare, cica e numarul 1 in Europa pt. siguranta. Imi pare rau ca nu a aparut mai repede....Edi are Key 1-ul ramas de la marco.
Motana ma bucur ca e ok...refacere rapida. Mai, nu in toate maternitatile le da lapte praf...ar trebui sa zica ca nu vrea. eu ma mulgeam si peste noapte ii dadeam sticluta cu lapte de-al meu...daca are mama lapte, nu sar cu formula. cel putin la noi la maternitate, s-au mai descuiat la minte.
Lucialu ma bucur ca ai mai dat si tu un semn. spor la cumparat trici...a mea inca nu a sosit.
caldura mare domnule pe noi!
Inutsa nici lui Edi nu-i mai ajunge lapticul. de cand ii dau seara Parmalat, lapte de crestere doarme toata noaptea. e bun laptele de la nestle, gata preparat. marco il bea cu placere.
ati avut ce car la carut in Venetia. vai...tin minte ca unul a picat cu caruciorul pe trepte...doamne, am crezut ca si-a ranit copilul, dar cand au ajus jos erau amandoi ok.
super pozele. va prieste la munte!
Uliiasi marco e ca nou, trezit de la ora 7 imi sare si urla prin casa, de ma iau toti . mai bine il duceam la gradi, dar am zis sa-l tin macar cateva zile pe regim alimentar.
Nici lui Edi nu-i mai ajunge laptele meu...e asa nervos ca nu curge mult...asa ca ii dau seara sa bea lapte de crestere si am pace peste noapte.
Andreea_79 dieta rina e in mail-ul comun. vezi ca e si un subiect pe forum, la femina intim despre ea.
ma bucur ca e ok pitica. sa iasa dintisorul cat mai repede.
Michelle bine ai revenit. Lukas e un dulce, si ce par cret are.
Lucialu esti mortala. asdar doar fata ti-o vedem prin vacanta. unde mergeti?

scriu la mesajul asta de vreo ora. Intre timp a venit sotul, am baut si cafeaua, s-a trezit si Edi...a 2-a tura de dim.

si e o caldura aici.....asa ca am tot plans dupa ea.
si o zi buna sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna...va mai amintiti de noi ??? Sper sa ne reprimiti in gasca..ne-a fost dor de voi si v-am urmarit din umbra cum crestetimari si frumosi cu gangureli ,zambete, dintisori..cu bune si rele.
Noi ..sau mai bine zis eu m-am ascund cred datorita unui complex de superioritate fata de voi supermamicile care le reusiti mai pe toate .
Luca este bine,creste frumos desi am avut destule probleme..care speram ca s-au terminat ..vom vedea,perseveram.Avem 3 dinti,mergem pelanga pereti scaune mese si asa mai departe si unde nu mai tine ne punem de-a busilea.A reusit sa faca si primii pasi singurel ..asa cam 3-4 ..ca sa ajunga la mami.
Va multumim tuturor de urarile facute in fiecare luna pe 2.
Pozici o sa punem de la petrecerea de un an.
pentru fiecare dintre voi si speram sa ne reprimiti cu drag dupa o asa absenta!!

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ylla ma bucur ca ai mai scrisuelcome bec si lasa complexele, ca esti mami de doi si eu sunt varza cu una
Giova crec ca la cruati, sincer si Pischia sau ce vrei tu..u name it mi-ar prinde bine, numa sa plec de acasa.Sunt candidata perfecta la camasa de forta Mda, asa poze o sa vedeti doar cu fatza si aia fotosopata ca-i ca o biladaaaaaa e cald in puii mei, acum stam in casa ca-i prea cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Motana, si Felicitari pt nepotel! Spuni mamei tale sa-i duca supica de pui cu taitei, zarzavat sau galuste. Poate de asemenea lapte de pasare si chestii fainoase: cornuri, piscoturi, prajitura gen chec. Astea le stiu de la o neonatoloaga din spital.
Lucialu,modelul ales de tine nu e cu isofix. Iti trimit un pm.
inutsa, esti a 2-a persoana ce-mi zice de avene 50. Inseamna ca e ok .

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Micaalsa de ce colacei vorbesti draga? lasa ca te-am vazut eu si arati super bine, nu mai zi ca ai grasimi. eu ce sa mai zic?
super pozele...ce seamana amandoua...blonde cu ochi albastri. faina pozitie de somn are teodora in carucior.
ati terminat de amenajat curtea? vad ca v-ati pus masa cu umbrela in bucatarie.

Erau ascunsi colaceii cand ai venit tu

Am terminat curtea, am scapat de noroaie Ca Doamne groaznic a mai fost atunci, ne-au prins si ploile alea nesfarsite ...
Am scos si masuta si scaunelele din bucatarie, am aranjat pe-acolo ... e frumos acum. Ne lipseste topoganul ... dar vine si el, curand. Si apoi deschidem parc de joaca cu plata
Am pus cateva poze incepand de aici
Cand veniti la Alba, va asteptam pe la noi, cu mic cu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uliasi, esti exagerat de slaba
Micaalsa, superba curte aveti, "echipata" pt distractia celor doua printese. Noi inca suntem la faza de proiect si hartogarii, dar sper ca la anul sa fie gata.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput