**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am uitat ieri... aveti careva vre-un pont de cantecele romanesti? Ca eu sunt corigenta la astea si toata ziua ii cant in engleza, da-i vorbesc in romaneste, mi-e ca-l bag in ceatza de tot.

O sa pun poze, are una, sta ca marlin monroe cu picioarele alea grase. Inca n-a reusit sa poo in blue. :))

O dau si eu in mintea babelor :D, am zis ca eu never n-o sa zic de muzica tinerilor astora, si frate, de 4 ore cica compune :)) al mare in basement... muzica techno, ori de club, naiba stie, ma doare tartacutza, cum pot tinerii astia asculta asa ceva???

Un weekend frumos!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara fetelor si zmeuricilor,
Sa aveti un week-end placut si frumos.
Buburuza Raducu meu e fan suzeta.Am vreo sase, 4 mici de la 0 luni si 2 mai mari de la 3 luni.Am vazut ca ii plac mai mult alea mici.Ale mele sunt marca avent.Eu chiar as vrea sa il fac sa renunte la ele dar nu am putut, sau pur si simplu nu am avut rabdare sa ascult maraielile lui mai multe zile din pricina suzetei.Al meu nu mai stie sa suga din biberon dar in schimb trage din suzeta.
siacob si raducu e iritat la fundulet.De vreo saptamana il spal cu apa dupa fiecare schimbat de pampers, il sterg bine, il creia o pauzasc si vad ca e mai bine.E rosu, dar nu mai are brobonele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Ieri m-a chinuit talentul si am postat povestea nasterii lui Raducu aici.Au trecut de atunci 11 luni si stau si ma gandesc cat de important este comportamentul oamenilor din spital( ma refer la personalul medical)vizavi de o viitoare mamica.Eu la momentul respectiv am trecut printr-o depresie,care mi-a afectat alaptatul, pe care slava domnului ca am depasit-o.Cu parere de rau, intotdeauna nasterea lui Raducu, pentru mine va fi umbrita de trairile mai putin placute.
Facand comparatia intre comportamentul doctorilor inainte de a le da spaga, si comportamentul lor dupa, ma intreb si nu inteleg cum aceleasi persoane se pot purta altfel cu aceeasi pacienti.Oare nu se simt prost fata de acestia?
Spaga inaintea nasterii nu am dat-o nu pentru ca nu am avut banii, ci pur si simplu sotul pe care-l insarcinasem cu treaba asta nu a putut intra in contact du doctorul( care l-a respins). Si s-a vazut cum m-a tratat.La fel si cu neonatoloaga.
Haideti ca m-a apucat melancolia.Asta e Romania si astia sunt oamenii.Atat sper, ca la a doua nastere, daca o mai fi vreuna, si eu sper din toata inima, sa nu am parte de acelasi tratament si sa nasc cu doctorul meu.Dar cine stie ce imi mai va rezerva viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

De bine ce m-am linistit cu Maria s-a imbolnavit Stefan A facut trei zile febra mare (39-40), dupa care a inceput sa il doara gatull. Acum e mai bine. Sa vedem cand apar semne la ceilalti .

Vladimir a devenit un neastamparici. Nu mai vrea sa se joace deloc singur, sta tot timpul agatat de picioarele mele. Doar cand rascoleste in dulapuri ma slabeste (pe mine sau pe buni, ca buni e dragostea lui pe timpul zieli)

mQQm, super scutecel. De reclama nu mai zic . Cutiutele muzicala le poti ”pirata” de pe net. Eu am toate partile in format mp3, cam trei ore de cantecele.

Buburuza, si Vladimir e indragostit de suzete. Am trecut la cele de peste 6 luni aucm ceva timp. Avem ortodontice de la nuk. Am impresia ca nu va renunta asa usor la ele .

Pony, nu am citit povestea nasterii, dar imi pare rau ca ai avut probleme de genul asta . Macar medicul meu nu a primit nimic inainte, nici nu a vrut sa discute. Dupa nastere nu a mai avut retineri . IAsta la primii doi copii. Pe Vladimir l-am nascut fara stresuri din astea, in clinica privata. Si ce bine a fost. Nu am dat nimic, am dus o cutie de bomboane la sfarsit, pe care am lasat-o la receptie.

Bely, in Faro a facut sora mea scoala, un semestru. Ea e indragostita de Portugalia si de portugheza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

inutsa, nu vrea cu canita cu cioc, sau cu paharul sau cu paiul? incearca toate metodele.

ylla vai prin ce emotii ati trecut, pai mai fa toate rmn-urile si ce e posibil daca mai e ceva si apoi stai linistita, asa nu are rost mereu sa ai o piatra pe inima. Cu Dumnezeu inainte. Pupam copilasii amandoi.

mQ io crek Haghiz o fi zis ca deja aia cu cloth diapers scot modele si fitze faine, s-au bagat si ei pe lux, de parca nu ar avea oricum preturile cele mai mari de pe piata scutecelor. Astia cat is?
Is faini si o sa prinda... macar nu mai pui pantalon peste!

Alina, alinutza ce mai faceti voi?

Am o chestie noua, nush de unde de ce si daca e de bine sau rau. Imi pare ca Dari nu mai umple scutecele asa de bine. La 5 ore daca schimb e aproape uscat, light asa, si cel de noapte nu mai e greu de spargi capul cuiva. De baut bea suficient, lapte, apa. Sper sa nu fie vorba de asta. Sau poate retine mai mult timp pipi acuma, ca se maturizeaza vezica, help! Mai pateste cineva asa? Acusi o arunc pe oala? haha.. nici n-am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din alba.
era cat pe-aici sa nu mai plecam. i-am dat banana si a inceput sa planga,rau nu asa. am sunat la cabinet si dupa vreo ora de asteptat...inceput de otita, putin congestionata urechea dreapta.
Luam belladonna si sapt. viitoare mergem sa ne vaccinam pt. streptococ. tocmai primise vaccin homeopatic, doamne ajuta sa scapam de el. sa vedem acum cate fiole trebuiesc facute, cam la 2 zile una si costa 2 euro/fiola. subti nu? prevenarul m-ar costa 9 mil., cica 3 doze trebuie sa-i fac si mai contine si o groaza de subst. nocive.

Mi-a mai zis dr. ca sa nu-l intarc, ca-l facem noi mai independent...macar pana la 2 ani sa-l alaptez. am crezut ca prostesc cand am auzit...nu mai zic de sot...ce fetze a facut.

Cornelia ai grija, e viroza asta pacatoasa, incepe cu gat rosu, diaree, varsaturi si febra. a patit-o si marco, vad ca edi a scapat, slava domnului.

mai revin maine, acum nu mai sunt in stare sa scriu, mor de somn.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI ANI MICUTZA EVELINA!! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA ,SANATOASA SI FERICITA!!
buna
MQQM SUPER tari blue pampersii.!!
M-a asat memoria..dar si eu am patit cu Luca cu iritatul la funduletz, la mine singura metoda care a mers a fost BAITZA LA FUNDIC DE FIECARE DATA SI PUDRA BANEOCIN.
CORNELIA ufff saracutza de tine ca si GIOVA dati dint-un in alta .Sanatate multa si pupici la pitici!!!
Scuze am uitat ce mai voiam sa scriu..mai revin io
SOMN USOR SI WEEKEND PLACUT TUTUROR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

azi cica m-am gandit sa nu ii dau tzitzi si nici alta papa pana nu accepta bibe. da'de unde! am stat asa vreo 2-3 ore, cu somn agitat dimineata, apoi cu bocete "mam-maaaaaa, mam-maaaaaaaaa" si bineinteles ca nu am mai rezistat. i-am dat si tzitzi si papa. mama denaturata ce sunt, am flamanzit copchilu. acu sa vad ce facem la noapte

pony vai, ce ai indurat!!!!! nesimtire crasa au unii medici,e de jale.

uliiasi incercat lapte cu cereale la bibe, nu a vrut. are caracter asta mica, nu gluma! din cana normala tot nu a vrut, pur si simplu se ingretoseaza toata cand simte laptele. dar cand ii fac lapte cu cereale seara si dau cu lingurita, il vrea

mqqm ce tari sunt! sa ni-l arati pe pepitzel cat e de cooool cu ei

giova nu-s dintii de vina. intr-o dimineata dupa bocetele ei i-am dat un borcanas de fructe, a papat tot dintr-o rasuflare si a adormit dusa. nu ii mai ajunge laptele meu, clar. la cat ma tzocaie noaptea, ce lapte sa mai fie?
eu am vazut povestea Doinei in revista "mami"
2 ani a alaptat si sora mea, chiar peste 2 ani ca nu putea dezvata fata. eu am zis ca ii dau cat am.
iar cu otita sunteti? saracii de voi, tare va mai chinuiti

siacob lapte cu cereale ii dau de obicei la masa de seara si ii plac. dar in bibe, ioc

motana cate cani i-am luat deja, ma doare capul [cu cioc moale, cu cioc tare, cu cioc mai lung etc etc]. doar cana sport cu pai nu am luat. ea nu vrea lapte decat de la mine , cam asta e concluzia. azi de exemplu a baut cu maaare sete apa din canita, si inca ce a mai baut. dar lapte, cah
noi de multa vreme nu mai avem scutecele asa pline, iar ala de noapte uneori e chiar aproape curat. iar zmeurica e bine merci, hidratata. nu cred ca tre sa iti faci griji

aaaaaaa sa va impartasesc bucuria mea: cumnata [sotia fratelui] e insarcintata in 2 luni!!!!!!!!!!!! ma apuc de cautat hainute pt bebe, din alea unisex ca nu aflam sexul pana plecam noi de aici

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

aici cititi despre cum luati carti, muzici etc toot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani fericiti, Ingrid, Tudor si Evelina!

hello, mamici!
Am si eu in sfarsit net dupa cateva zile de pauza. Acum citeam din urma, nu stiu unde ati ajuns, dar am zis sa bag niste raspunsuri.

Lucialu, incaltaminte asa scumpa deja? Eu i-am luat din ro cu vreo 20 de lei niste sandalute usoare, flexibile, moi perfecte pentru pre-mers. E drept ca le-am gasit greu si pe-alea iar acum sunt deja rupte, dar la varsta asta inca n-au nevoie de incaltaminte solida, au nevoie sa simta pamantul iar piciorul sa se dezvolte natural, nu incorsetat, asa ca ar trebui doar vreo 2 baretele subtiri si atat. Noi acum cautam de zor aici, am gasit exact acelasi model ca sansalutele din ro la mothercare, pret mic, picior mare. Asa ca mai cautam.

Clara, chiar am vazut zilele astea jucarie de-aia de impins fisherprice cu aprox 100$ si ma gandeam daca merita sau o s-o uite Filip instant prin casa. Cred ca ar trebui sa incerc sa iau de pe amazon.

Giova, da, noi am luat scaunul de masina de aici si acum ne gandim sa comandam un Kiddy sau un Britax pe net si apo sa-l vindem p-asta la juma' de pret, daca om gasi amatori. In Ro am avut scoica Kiddy si am fost foarte multumiti de ea. Si am luat doar cu vreo 600 de lei.

Mqqm, draguta treaba cu tanarul cel mare! Cred ca in 10 ani o sa se intrebe si el la fel vis-a-vis de noi tineri. Ti-am citit la un moment dat pe blog o dilema referitor la cel mare si m-a pus pe ganduri cateva zile. Mi-am dat seama ca mi s-a schimbat mentalitatea si nu mai aprob asa usor tot ce fac tinerii.

Motana, sper ca e mai bine sora ta. Eu am ramas cu o amintire atat de frumoasa a primei luni cu Filip, ca am uitat toate detaliile neplacute. Dar stiu ca statea mult de tot la tzitzi si ca mancam cu el la piept aproape mereu.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput