**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 15
uliiasi spune:
Neatza la zmeurici!
Multam de cafea, e binevenita!
Inutsa, imi pare rau ca Bia nu accepta in niciun fel biberonul. Ai incerca cu cerealein loc de lapte pentru inceput? Ce-i drept, eu cand am incercat cu David asta, avea in jur de 6-7 luni, era inca micut, poate de aia l-am fraierit. Bia e deja marisoara, stie ce si cum, nu mai e asa usor fraieribila. Dar trebuie sa reusesti cumva, ca de alaptat n-o sa alaptezi forever si laptic o sa trebuiasca sa bea intr-un fel sau altul. Asa ca-ti tin pumnii sa reusesti! Ai incercat sa-i dai intr-o cana normala, sa bea ca oamenii mari?
Giova, cum a fost Edisor azi noapte, a mai facut febra?
David a fost mai bine azi noapte, tot mucisori, dar nu asa mult ca in noptile trecute, nu-i mai curg pana-n barba...in schimb s-a foit toata noaptea de cald, la noi deja e sera, Doamne ca abia astept sa plec. Ma apuc acum de facut bagaje, mai fac una alta, cica aici o sa fie 36 de grade azi, bbrrrr. Deseara pe la 8-9 plecam, iar maine mergem la Durau pentru 3 zile, la munte, sper ca David sa se comporte bine.
Gata, va huguiesc, sa aveti o zi racoroasa!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
CriPOD spune:
inutsa, mersi da io nu pot, ca trebe sa merg la culcare, dar mai asteapta, sigur apar doritoare. :))
meleea, foarte traumatizant si degradant. Sper sa fie totul bine de acum.
giova, ce le mai trageti si voi... Sanatate multa.
cornelia, imi pare rau de dintele Mariei. Vai, vai. Lasa ca poate intr-o zi veti rade de ghidusiile ei.
Am o mare varza in cap de tot ce am citit. Dar m-am uitat la toate pozele si sunt foarte frumoase toate zmeurelele, de la primul la ultima.
Si pepitzolea are niste muci, dar eu am aflat ca mucii clari si lichizi nu se aspira pt ca se irita mucoasa chiar mai mult, se sterge numai ce curge afara. Asa ca stau cu servetelul (pe care btw il mananca, daca nu sunt atenta, geez). Dar ii are de vreo 3 zile, asa, cand si cand cate o lumanarica, nu are altceva. La noi in casa praful e de groaza ca lucram la baia de la dormitorul nostru (finally) si cred ca e iritatie mai mult.
Despre papuci, mie pediatrul mi-a spus sa nu-i iau cu gaurele si decoltati, ca la varsta lor, dupa ce merg, rolul papucilor e sa protejeze piciorul. I-am luat ceva, dar nu-i prea poarta decat uneori pe-afara, e cu picioarele goale aproape tot timpul.
Ce sa va zic, ne-am ales cu scutece de "jeans". Dar cum am putut sa rezistam cand aia doi mari m-au zapacit ca musai sa-i luam si noi "the coolest thing he poops into". Sa vedeti si voi reclama, daca inca n-ati, am votat si io pentru consumerism :
Altfel merg si eu la culcare, iata ca s-a terminat de copt si painea, ca asteptam dupa ea...
See ya.
pepit
Giova spune:
neatza!
Edi nu a mai facut febra azi noapte. la ora 21 i-am pus supozitor, i-a scazut febra si pa...nu mai are nimic.
azi vroiam sa merg cu el la dr. aia buna, ma bagam in fata, ziceam ca e urgenta...dar daca nu mai are febra, nu pot.
Ieri nu a prea papat, mai mult ceai si laptic.
sa vedem azi cum stam.
In schimb ma doare pe mine capul si gatul de mor.
Azi mergem la alba, deseara imi erau si mie gata dintii, asa numai luni m-i pune. asta e.
La noi e tare cald...cica azi e canicula...
mQQm bestiali pampersi. si eu as cumpara daca ar veni si la noi. va fi total pepitzelul in ei.
Mucii transparenti sunt inofensivi, da-le pace. si noi papam hartie, servetel...daca nu sunt pe faza.
Inutsa imi pare rau ca e Biutza mofturici si suparici...poate ies dintisorii.
am tot uitat sa va zic...m-am intalnit intr-o zi in parc cu Doina si Darius. noroc ca a intrat ea in vorba cu mine, ca eu....
este un frumos creolin cu ochisori mari.
Nici nu stiam ca stam asa aproape una de alta si frecventam acelasi parc.
revin dupa ce culc copchilul, e treaz de la 7:30.
mai am si bagaje de facut.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Giova, ziceau astia la TV in legatura cu copilasii ca suporta mai greu caldurile astea si ca pot face si febra. E o reactie a organismului la caldura asa mare si dintr-o data. Nu am auzit eu personal, dar mi s-a spus. Poate au fost fete ce au vazut ele reportajul.
Mq, super reclama cu scutecelul, dar de fapt ingenios scutec, chiar modern. Sa-i faci poze Pepitelului cu scutelul de jeans.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
Moniland bine=ar fi sa fie asa. mie sincer mi-e groaza de virusul asta pacatos cu rosu in gat, varsaturi, scaun moale. cum a avut Marco si Alex al meleei.
doar ca edi nu a avut scaun moale si nici nu a varsat.
Buburuza eu zic ca sa iei pe varsta suzeta. stiu astia ce stiu de le-a facut asa. Sunt mari e drept...dar...
de care avea? pt. 6 luni?
Inutsa trebuie sa gasesti o modalitate sa o faci sa bea laptic, nu mai e la tine cat ar trebui?
eu am noroc ca a acceptat bine cel de la parmalat, ieri i-am luat si Nestle Junior si ii mai dau seara dintr-asta, inainte de culcare, rade 200 ml si mai trage si din san.
Uliiasi drum bun sa aveti si voi.
Edi doarme doar in body si descoperit. cum trag ceva pe el, cum isi arunca picioarele peste....asa il las...stie el mai bine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
buburuza1979 spune:
hielou si de la noi!
faine scutecele din blug
Giova avem din aia 0+... avem 2 de cand s-a nascut si nu le-am schimbat pana acum...
fete cu copii suzetosi, voi ce suzete le-ati luat?
edit: alea ortodontice nu ii plac ca ii scapa din gurita
_
mami de pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont
siacob spune:
Salutare
Am culcat copilu', mi-am facut un frape cu muuulta inghetata si m-am postat la calculator
In primul rand sanatate multa puisorilor febriciosi.
Saptamana asta i-am tot dat lui Beatrice sa manance din fructele de sezon, ba capsuni, cirese, caise, piersici si mititica a ajuns sa faca kk de 4-5 ori pe zi, este iritata rau la fundulet, bepanthenul nu prea mai are efect.
Inutsa i-ai dat lapte cu cereale la lingurita si n-a vrut? Noi asa am inceput, jumate lapte, jumate cereale, cu cereale din cele cu fructe, era ok la gust. Voi incerca si eu crema recomandata de tine.
Vorbeati de incaltamine...eu am cumparat din magazinul Victoria. Au foarte multe modele, am gasit incaltari din piele exterior/interior la preturi intre 85-100 ron. Nu se compara cu Miniprix la pret dar nici cu mall-ul. Au si Primigi in Victoria, Meleea m-a indrumat .
Bely urmaresc si eu prognoza pentru Lisabona. Sper doar sa nu fie atat de cald ca la noi. Noi plecam vinerea viitoare si vom sta o saptamana. Vrem sa inchiriem o masina si sa ne plimbam de-a lungul coastei, sotul vrea sa ajungem si in Porto, eu vrea sa fac plaja...vedem pana la urma ce reusim sa facem. Tu locuiesti in Lisabona? imi poti da cateva tips&tricks depre oras
bely spune:
buna ziua tufa
ce frumos e scutecul de blug, pepitelul va fi
siacob in Lisabona nu-i chiar asa de cald, si nu prea pot sa-ti dau piste despre oras pt ca nu locuiesc acolo, noi locuim in sud in Faro, in capitala am fost doar de cateva ori si asta cu treburi nu la plimbare. Daca inchiriati masina si vreti sa mergeti in Porto sa va opriti si in Fatima, acolo e manastirea ce-a mai mare de aici, e super frumos si se merita vizitat. Din Porto e sotul si am fost de vreo 4 ori acolo, e super frumos dar prea aglomerat pe gustul meu deci tot sud-ul pt mine e in suflet, in nord e mai rece si are tendentia de a ploua des(asta iti spun sa va pregatiti si cu bluze cu maneca lunag)nu-i frig dar dimineata si seara e racoare. Roata de Lisabona puteti vizita Cascais,Sintra,Cabo de Roca, sunt locuri foarte frumoase si toate se invart roata capitalei..bine v-ar prinde un gps, altfel Lisabona e mare si enervanta la condus mai ales pt cine n-o cunoaste. Nu stiu ce sa-ti mai spun despre locuri, in sud nu veniti? Portimão,Albufeira,Vilamoura,Vale de Lobo,Quinta de Lago sunt zone turistice cu multa plaja(toti din Lisabona vin in sud, si spun ca de parca ar merge in alta tara e asa de diferit). Vila Real de Santo Antonio iar e un orasel foarte turistic si e aproape de Spania la vreo 10-15 km, ca si aeroport aveti Faro aici in sud, e foarte fregventat. Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag, asa de capul meu nu stiu ce sa-ti mai scriu.. aaa mai este coasta de Caparica aproape de Lisabona am auzit ca e super frumos(eu n-am vizitat-o) in rest ce ti-am descris am vizitat si merita vazut fiecare loc. Vacanta placuta
siacob spune:
Bely iti multumesc tare mult pentru info. In weekend o sa studiez cu sotul harta si trimit PM cu intrebari.
Moniland spune:
LA MULTI ANI!!! ZIGGY
LA MULTI ANI!!! ALEXUTZA 1181
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)