**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_1979 spune:
http://andreealaurita.blogspot.com/2010/05/povestea-nasterii-papusii-mele-laura.html
http://andreealaurita.blogspot.com/2010/05/povestea-nasterii-papusii-mele-laura.html
Giova spune:
ba uite ca iar a crescut febra.
la ora 13 avea 38, i-am dat Nurofen, supozitorul de paracetamol i l-am pus dim. la 8. e si marait...dar nu are alte simptome. sper sa nu faca la fel ca marco si Alex al meleei, ca ma impusc.
vom vedea ce va urma.....
revin dupa ce reusesc sa-l culcv, caci tare plangacios mai este.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
desprecopii spune:
dragi mamici cu bebelusi DC de pana la 12 luni, va asteptam cu poza bebelusului drag la acest concurs
Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
anemona27 spune:
Urez si eu cu intarzaiere LA MULTI ANISORI sarbatoritilor de ieri Ingrid Cristiana si Tudor Mihai sa fiti sanatosi sa va bucurati parintii!!
Vad ca inca sunt copilasi bolnavi,si Alex cred ca are ceva,il supara iar vreun dinte,caldura, vroiam sa-l duc la doctor azi dar am amanat,azi e doctora de la 1 la 6 si nu mi s-a parut ok sa-l scot afara pe caldura asta, o sa-l duc maine dimineata la control,facem si 11 luni, vreau sa stabilesc cu medicul ce medicamente sa iau cu mine in vacanta.
Ati vazut ce temperaturi se anunta in weekend,pana acum o saptamana nu puteam iesi de ploi si vant si acum de cald.
Voi ce mai dati la pranz la copii sa manace,Alex nu mai manaca legume fierte,ii dau ce mancam noi cand poate manca si el,daca nu borcanele de la hipp,alea sunt preferate.
mami fericita cu Alex
buburuza1979 spune:
profit si eu de cele 5 minute libere. Picu' e "prins" de o masinuta
imi pare rau sa aud de zmeurele bolnavioare.
fete am si eu o nelamurire... trebuie sa ii schimb suzeta la asta mic ca s-a rablagit de tot de atata ros si ieri in farmacie am descoperit ca e pe varste...
acum alea de 1 an mi se par mari si cam hidoase... sa ii iau tot din asta maica? ma gandesc ca alea daca sunt asa mari sansele sa ii strice dintii sunt si ele mai mari... plus ca ma gandesc ca daca e micuta o sa inceapa curand sa o scape din gurita si poate asta ne va ajuta incet incet sa scapam de "urata"...
in rest noi suntem ok... de vreo 2 saptamani e cam in greva foamei la pranz si ne-am cam intors la varianta de la inceputul diversificarii... adica lapta, lapte si iar lapte cu cereale seara.
greu reusesc sa ii bag si altceva in gurtia si e tare frustrant.
suntem in plina eruptie dentara si e cu chiuieli mari. acum o luna a iesit primul "lopatar" si abia acum 2 zile a spart gingia si al doilea. tare greu au iesit astia si l-au chinuit foarte rau...
acum se vad in gingie si incisivii laterali de sus si un canin de sus dreapta care se vede clar clar... oare nu o fi prea devreme sa iasa si ala?
gata... masinuta nu mai e interesanta ca m-a vazut tastand...
ies pana nu incepe circul si sper sa dau mai des pe la voi
_
mami de pic
Being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in my field, since the payment is pure love. ~ Mildred B. Vermont
nusy spune:
Buburuza,Ylla,Giova,Rallu,alinutza78,tanimi,Dienuta79,meleea,theea,mQQm,micaalsa,pogos,andreea1979,anemona: multumim pentru urari!!!
meleea: imi pare tare rau ca Alexandru a avut asa de tras cu spitalul si acum mai e si speriat...sanatate multa!
Giova:sper sa nu patiti la fel ca meleea,sanatate multa si voua!!Multumim pentru urari,sper sa fie reusita petrecerea sambata..poze pun cu siguranta!!!
buburuza: intr-adevar,e frustrant sa nu manace,stiu cum e..nici a mea nu prea se omoara cu papica...lapte da..dar in rest nu cine stie ce...
toate zmeuricile,sa fie sanatoase si mancacioase!
nusy spune:
Andreea: am citit povestea nasterii Laurei,emotionanta....felicitari inca o data ca ati reusit sa va vedeti visul indeplinit!
bely spune:
Ingrid La multi ani sanatosi si cu mult noroc in viata
siacob vacanta in Lisabona?, frumoasa locatie, sapt. asta cam avem ploi si frig dar cica de duminica in colo va fi frumos..
am vazut poze frumoase, am citit tot dar numai stiu ce am vrut sa comentez ca mi s-a trezit maraici, fug la ea
inutsa spune:
LA MULTI ANI PRIMILOR ZMEURICI DIN TUFA INGRID CRISTIANA SI TUDOR MIHAI!!!!!!!!!! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI TOT NOROCUL DIN LUME!!!!
ufff, fii-mea tot tipa de foame noaptea, iar daca simte altceva in gura decat tzitzi urla si mai tare si adio somn! ma mai si inghionteste de nervi asa ca ma trezesc cu niste dureri... in seara asta incerc sa ii dau cu lingurita sau poate chiar lapte cu cereale. uffff
uliiasi sanatate lui David!
lucialu te inteleg perfect la faza cu sandalele! prosteala, bre, prosteala!!! ma rog, nu numai la sandale e asta, ci la cam toate articolele de bebe.
vezi poate gasesti niste prewalkers, mai ziceau fetele pe aici de ei, sunt ca niste papucei, din piele, dar nu au talpa tare etc etc, ci se muleaza pe picior. i-am luat fetei si nu imi venea sa cred ce faini sunt si comozi, ca niste... sosetele din piele, ca ne-am chinuit o per de timp cu sandalele, cu care tot aiurea calca chiar daca is asa cum trebuie
pony si noi cu iritatie la purtator, dar de la alte prostii. ne trece f bine cu nou-descoperitul de mine chicco pasta lenitive, asa scrie pe ambalaj. intreaba de lotiune pt iritatie de scutec la chicco, sigur stiu tantele de acolo. poate scapati de iritatie!
aniela fetita super incantata!
melleaa saracii de voi! bine ca ati scapat de spital, ca tare naspa mai e.... f frumoase pozele! verisoara o fi mai bronzata din cancun
giova orvea zici? nici nu am auzit de el. sa il caut. sanatate puiutilor!
nu mai stiu ce voiam sa zic... merg la
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
inutsa spune:
haideti la o . eu sunt varza, fii-mea nu a vrut lapte nici cu lingurita si iar m-a bocit toata noaptea
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)