**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Ingrid Cristiana!

De azi dimineata am scris atat, am vrut de fapt sa zic mai multe, dar te mai miri ca nu mai stiu ce?!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cum adica papucei cu talon? Cine imi povesteste si mie ce inseamna asta? Eu ma gandeam la unii de piele cu totu si talpa si tot, asa moale, bine ca mi-ati zis sa ii tina glezna, ca voiam unii asa mai decupati.

meleea vai, saracul Alex. Bine ca sunteti acasa acum! Frumusel tare Alex, si printesa maya la fel :)

lucilau, lasa tata ca are cine cumpara papuci de mol, lasa, ca pupa "nu merita orice" ! haha... stii, mottoul parintilor snobi. io tot de 10 usd cumpar, vezi de treaba.
Merci de support pt sora, sa vad daca o tin balamalele, azi nu a mai dat formula, dar a dat cu bibe lapte muls.
Acum imi dau seama ca e greeeeu tare frate cu alaptatul asta.
Azi imi povestea o pretena canadeza ca ea nu cunoaste nici o fatuca in Ca care sa nu fi alaptat (exclusiv), ca in spital chiar daca nu vrei, te fac aia si te zapacesc pana vrei, te fac sa te simti vinovat daca nu D-aia ii elogiaza atata mQ. Si ma gandesc de ce oare in unele parti nici nu au lapte praf in spital, iar in altele nici nu baga in seama laptele de mama?! Serios!
La mine a fost intre, si aici dau combinat majoritatea mamelor, dar se si duc la munca la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

LA MULTI ANI INGRID CRISTINA si TUDOR MIHAI!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa va ofere viata tot ce e mai bun.

Nu-mi vine sa cred ca deja incepem sa ne aniversam
Ieri mi-a adus un vecin o ladita de cirese si mi-am amintit cum anul trecut, pe vremea asta, balotam la greu Si o asteptam pe printesa
meleea, groaznica experienta prin spital. Sper sa nu mai am parte, cu Iulia am tot fost internata. Sper asta mica sa fie mai rezistenta. Numai acolo sa nu ajungi.
Am vazut si pozele. Ce bine seamana amandoi, parca sunt frate si sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri am fost la un party...Marco era tot dupa un baietel mai mare, care numai pe banda de alergat a gazdei era. I-am spus sa nu se apropie de banda si sa se urce pe ea...ok...noi eram la grar in curte si vine urland...nu stiu ce naiba a facut si si-a prins mana la banda. asa ca i-a luat bine pielea de pe manutza. of...doamne.
de dim. Edi e cu febra, 38...nu e mare...o fi luat de la frate-su? ori fi dintisorii? nu stiu...dar eu deja sunt terminata...numai bolnavi sa nu fie...asta ma doare si ma termina cel mai mult.

merg sa pun cafeaua la facut si vin la citit, sunt in urma rau.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Meleea, imi pare aru pentru ce ati tras cu Alex! Sanatate si sa nu mai ajungeti acolo nicioadata! Frumusel foc Alex! Si verisoara asemenea! Inca mai seamana cu MC de Ungaras.

Giova, asa e! Sanatosi sa fie ca in rest le ducem pe toate. Imi pare rau ca o tii asa cand cu unul, cand cu altul. si sanatate la baieti si tie multa rabdare!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

aoleu...am scris la greu, am raspuns la fiecare...m-am uitat la poze si din greseala am inchis pagina cu mesajul
s-a dus tot pe apa sambetei.

meleea tare rau imi pare....si marco a avut aceleasi simtome, eu am refuzat internarea...el e si mai marisor.
pozele sunt superbe....maria o printesa, dar si Alex e mortal, un cavaler, nu alta.
Nusy petrecere frumoasa sambata la mot. asteptam poze.
Anielas super trici si ce s-a bucurat zmeurica la vederea cadoului. si mai e si asortata cu smartul.
Motana bine ca au ajuns acasa. de acum totul e mai bine.
Clara faina scula are Bryce, si eu am ochit una, insa nu stiu daca nu pica edi in cap cu ea, caci el nu merge singurel.
Patricia si marco are sandale de la miniprix, cu 13 lei piele interior, exterior. chiar am fost la hala lor, cand am mers in egipt...pacat ca nu am avut timpul necesar sa caut.
mergi ca in fiecare joi primesc marfa si pe site nu au asa multa ca la magazin. e vis-a-vis de Henri Coanda.
Lucialu si eu sunt in cautare de sandalute. are o pereche de la marco, dar ii sunt fixe. cred ca tot de peste granita luam si noi.
ciorapi faini i-am luat din Euro, la 3-4 lei perechea.

s-a trezit picul, asa ca nu mai pot relua...si nici chef nu am.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Siacob concediu frumos in 2, poate veniti in 3.
super Beatrice, oricum, ea mergea bine de la primele filmulete puse.
patricia, Elenada sa aveti parte de concedii frumoase, si relaxante.
Ayda nu te-ai relaxat, dar macar nu ai stat in poluaRE, CI LA AER curat.
Inutsa eu la supermercatul Orvea am gasit lapte Nestle deja preparat, simplu si cu cereale.

acum mai bine il trimit si pe urma cum imi amintesc il editez:
Uliiasi cum mai e David?
Ylla doamne prin ce ati trecut. bine ca suntei ok.
te astepam mai des pe aici, fara resentimente.
Pony nu a venit inca trici...o astept. chiar le-am scris celor de la DHL, nu mai stiu nimic de pachet din 7 iunie.
Streptococul tau nu e asa periculos ca a lui Edi. Raducu nu-l are? nasa lui Marco il are de-o viata si si fiul ei. l-a descoperit numai la rezonanta magnetica.

gata, nu mai sta fiu-mio.
Febra nu mai are, dar a papat putin piureu de fructe cu biscuite si iaurt.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la zmuerici!
Am reusit sa adorm bebe (pot sa mai zic asa inca vreo 3 saptamani...) dupa ce mi-a dat trezirea la 7 fara 20. A dormit mai bine azi noapte, dar tot greu a adormit, cu urlete, pe la 11. L-am chinuit si cu BB, am zis sa fac tot ce pot sa-l ajut sa respire mai bine, mai rau am facut, dupa ce l-am chinuit o gramada si-a urlat cat l-a tinut gura, tot era plin de muci. Am traumatizat bietul copil . Asa ca l-am culcat in carut, sa stea putin inclinat, sa i se scurga mucii. Si a dormit asa cateva ore, dupa cre l-am mutat in pat cu mine si a fos tmai bine totusi. Febra n-a mai facut, da Doamne sa ramana doar cu mucii.

Meleea, vai imi pare rau ca ati trecut prin atatea belele. E ingrozitor sa stai cu bebe in spital, cred si eu ca a fost marcat. Bine ca ati depasit greutatile cu bine. In poze arata bestial, mai ales in camasa rosie cu manecile suflecate, e un adevarat barbatel.

Giova, draga de tine, cand nu-i una e alta, cate mai tragi si tu. Poate o fi febra de la un dintisor ceva, totusi nu e mare, si poate nici nu mai creste, Doamne ajuta. O cafea mare si multa rabdare! Pupacim micul Edisor cu febra.

Ylla, mama, cate peripetii, bine ca sunteti bine acum, multa sanatate!

Alinutza, gata proiectele? Ce mai face Ericutzul?

Gata, ma duc sa spal niste biberoane, iac!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Intru si eu cu intarziere sa urez La multi ani la primele zmeurici care implinesc un anisor!. Sa cresteti frumosi si sanatosi si sa aveti parte de noroc in viata!

Nu am mai intrat de un car de vreme. V-am tot citit dar nu am apucat sa mai scriu. Incepeam mesajul si asa ramanea.

Imi pare rau fetelor ca ati avut probleme cu piticii vostri. Va doresc multa sanatate tuturor!

Tudor este din ce in ce mai nazdravan. In parc vrea dor de o manuta sa mearga, se tine dupa copii, fuge dupa sora-sa, agata fetele si face niste fetisoare de-ti vine sa-l mananci.

Cu mancarea e mult mai bine. Tot e suparat cand vede ca il asez la masa insa reusesc sa-i dau sa manance destul de repede in jur de 120 gr de piure, fructe cam 120-150gr, pe la 5-6 ii dau iaurt cu banana sau ce fructe ii mai pun si seara ii mai dau ceva cereale cu lapte. Si tzitzi cand pofteste. Oricum, inca este mare fan tzitzi, slava Domnului ca inca mai am.

Astazi are si Ana prima serbare la gradinita. De-abia astept sa-mi vad fluturasul in actiune

De-abia astept sa vina vremea sa mergem si noi la mare. Deja se anunta canicula in Bucuresti.

Moniland intrebai de crema cu protectie solara pentru bebei. Eu am luat de la DM cu factor 50. Pana acum la Ana am folosit de la Nivea, insa am auzit ca asta de la DM este buna si am zis sa o incerc.

Sper sa reusesc sa scriu mai des. Va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Am intrat si noi putin sa uram La multi anisori Ingrid Cristiana si Tudor Mihai sa cresteti mari si tot ceea ce este mai de pret in viata sa vi se indeplineasca !
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
povestea nasterii papusii mele Laura Maria

Mergi la inceput