**LMA Dinu Maximilian**Iulie-august 2009 (41)**
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Salutare!
Evelina, sa cresti mare si sanatoasa, numai bucurii sa aduci parintilor!
Noi suntem ok...copiii cu bunicii, parintii si-au facut de cap. dupa amiaza gratare si baie in piscina si asa trecu ziua.
Edi e umflat tot in guritza...cred ca ne bombardeaza dintii.
azi noapte a cam urlat...uite si motivul...la unul cred ca i-a pocnit gingia, dar nu stim inca singur, nu ne prea lasa sa ne uitam la el in guritza.
DE CITIT nu am stare si chef sa o fac de aici....recuperez eu de acasa.
acum fug sa vad finalul filmului.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Neatza!
azi trezita devreme din cauza lui Edi....a plecat in inspectie si tare mi-e frica pe aici la cumnata...etaj...multe scari...asa ca va ofer eu in dim. asta de duminica.
Profit de linistea din casa, sotul cu edi in curte, Marco doarme...si citesc din urma...cat pot.
Siacob sa aveti o vacanta frumoasa cu vreme buna si sa te relaxezi.
sper ca Beatrice sa-si revina cu fundicul si sa nu va simta lipsa prea mult.
ZIGGY, Alexzuta1181! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
mQQm asa deci...ai un compozitor in casa. nici eu nu suport muzica asta de cluburi tehno, house si altele in genul asta. dar la cat iesim noi....
Pony draga mea, m-ai facut sa plang de dimineata. Nu stiu cum pot fii asa unii doctori...bine ca e totul ok si frumusetea de Raducu sanatos.
Motana ciudat...nu stiu ce sa zic. Nici Edi nu mai umple asa scutecele pe timpul zilei, noapte e insa plin rau.
poate o fi timpul sa-i punem pe olitza, sau sa-i lasam fara pampers.
Inutsa of doamne....lapte nu mai ai suficient si smecheria nu vrea sa bea din bibe...nasol de tot. sper sa gasesti o modalitate, caci poate asa renunta la lapte si e pacat.
Noce ma bucur ca ai scris. Nu am intrat pe blog sapt. asta, sper sa reusesc luni, tare sunt curioasa sa vad ce mai faceti.
merg si eu jos in curte...e asa clad aici la mansarda.
si duminica placuta sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Hello tufa
siacob poti sa-ti faci listuta cu intrebari, din ce voi sti iti voi raspunde cu mare drag, sunt sigura ca o sa va placa pe aici e o tara frumoasa
cornelia am auzit mai multe fete care au facut scoala pe aici in Faro, si chiar pe nimeni n-am auzit sa nu le placa, numai mie nu mi-a placut primii 2 ani iar acuma e ca si cum ar fi tara mea
intusa ce nasol ca Bia nu vrea si laptic, a mea tare bine a baut primele 2 sapt. lp iar de 3 zile face fitze cand e vorba de lp, asa ca am inceput sa-i pun o cupa de cereale in lapte si il bea cu pofta, i s-o fi luat de gustul asta si a vrut sa schimbe?! Felicitari cumnatei tale pt sarcina si tie la fel ca vei fi matusa
pony spune:
Buna zmeurici,
caldura mare, abia o suportam si eu si raducu.Plange mai tot timpul, vrea numai sa mearga tinut de manute, de mancat nu prea papa.In schimb bea apa la greu.Eu incerc sa tin pasul cu el dar tare ma mai cocosez! aici am mai pus niste pozici noi.
Cornelia sper ca e mai bine Stefan.Eu cred ca e si de la caldura asta mare.Si Raducu meu are niste mucisori curgatori;
Giova, Inutsa nu stiu daca am facut bine scriind povestea, cer e ca nu vreau sa va intristez....
Inutsa, tu erai cu dizertatia? sau nu mai tin eu minte.Eu sapatamana asta o am, fir-ar abia astept sa scap.
Cornelia spune:
LA MULTI ANI Evelina Maria!
In momentul asta suntem bine, adica toti cat de cat sanatosi. Stefan e bine, nu a mai facut febra, e doar alintat acum . Dintele Mariei nu imi place cum arata, e mai lasat decat cel de langa el, parca e si un pic stramb (sper sa mi se para pentru ca e ciobit), gingia e vanata in continuare. O duc maine (sper ) sa mai cer o parere.
Vladimir e bine, tot atarnacios de hainele mele . Are in continuare doar doi dinti... De mult vroiam sa va spun ce problema am cu el cu lichidele. Nu bea decat lapte , dar nici asta in cantitati prea mari ( aprox. 350-400 ml zi). APa nu bea mai deloc. Adica, din cand in cand (insemnand o data la cateva zile ) se joaca cu biberonul si gusta un pic, dar neinsemnat cantitativ. De obicei, zici ca il otravesc, asa imi arunca biberon, canita etc. (am incercat diverse recipiente). A baut intr-un timp suc de portocale, cam 30-50 ml pe zi, dar acum nici pe asta nu il mai vrea. Ceai sa nu vada... Nu mi-m facut mari probleme, dar acum pe caldurile astea mi se pare tare putin. Scutecelele le uda, dar nu cine stie ce.
A, si mananca nisip : chiar mananca, nu doar gusta sau ii intra din greseala in gurita. Ia cu pumnul si mai si plescaie, de zici ca e o delicatesa.
theea spune:
Fetelor cred ca galusca mea are varsat de vant.Nu stiu de unde l-a luat dar ieri i-au aparut vreo 2 semne si azi e capsorul plin si pe corp mai multe.Ce pot face ca sa nu o mai manance ,ce complicatii pot aparea ?????Cat tine toata nebunia? A si eu nu am avut cand eram copil deci probabil ca voi face acum .Oare am voie sa alaptez daca fac si eu?????
tufa si o noapte linistita
cezara
inutsa spune:
theea sunt total pe dinafara despre ce intrebi tu. sa scapati repede!
bely, giova m-am lasat pagubasa cu laptele. acum cand se trezeste pe la 24 ii dau papica [iaurt, pireu de fructe], nu mananca mult, dar nu mai face asa taraboi noaptea. asa am si ceva tzitzi sa ii cand se trezeste pe la 4-5. ar trebui si in timpul noptii sa ii dau papa dar nu ma trezesc bine, is chiauna de somn si ii baga tzitzi din reflex . in timp sper sa o invat cu papa pe la 12 noaptea si apoi sa faca nani pana dimineata
pony eu am dat dizertatia in februarie. monitza era cu dizertatia! bafta!
giova faina relaxare!
daca la inceput dra mea sugea apa din canita, fara supapa, si ii curgea mai toata apa din gura, acum suge bine de tot din ea, suge ca din tzitzi, nu ii scapa nici o picatura . azi ii era sete si i-am bagat lapte in canita, a supt fara intrerupere vreo 5 secunde iar cand a dat de gustul laptelui s-a strambat si nici nu a mai vrut canita
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Motana spune:
Am pus poze pe contul comun cu o Daris de 10 luni
cornelia of, cum mai poti tu impartita in 3, ca sa nu il mai mentionez si pe sot daca ii mai vine si lui randul, saracul. Sper sa rezolvati cu Maria, mai bine ceri 2 pareri. Sa stii ca ma gandesc de multe ori la tine cand ziceai ca nu ai mai dormit o noapte cap coada de nush cati ani, ca Stefan se trezeste mereu. Cupila asta a mea are si ea o problema cu somnul de noapte!
inutsa de ce zici ca nu mai ai lapte? plange de foame Bia?
Va
ClaraJ spune:
Buna ziuaaaaaaaaa,
Salutari de la codasa tufei, adica moi.:) Ei, chiar daca scriu cu intirziere tot as vrea sa transmit un mare "La Multi Ani" primelor zmeurici ce au implinit frumoasa virsta de un anisor. Sa le fie viata plina de zimbete si bucurii.
Noi ne tot plimbam cu buni Rica si marea aventura de pina acum a fost vizita pe care am facut-o la Disneyland. Asa a inceput si fiu-meu lungul sir de peripetii pe care le va petrece in acest loc. A fost super!!! Iar Bryce pur si simplu in al noulea cer. I-a placut foarte, foarte mult!!! Nu s-a plictisit deloc si mai ca nu-i venea sa inchida ochii sa traga un pui de somn. A adormit pina la urma in calatoria cu vaporasul din "Piratii din Caraibe".:))
Va las citeva pozici:
http://family.webshots.com/photo/2065079430104756238ditYwy
Va pupam dulce si revenim,
Clara si Bryce