Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga ...sa eliberati hormonii... |
tu hormonii, eu cu endorfinele.
![](radtare.gif)
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 plus ca io ma simt si cam asa o balenuta grasa si 'frumoasa' si s-a cam dus tot romantismu... |
Aoleu! Nu vezi partea frumoasa! Are mai mult din tine de iubit!
![](icon_smile_big.gif)
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui dankutza Aoleu! Nu vezi partea frumoasa! Are mai mult din tine de iubit! ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
iote aici filmu, vezi ca pe primul torent am descarcat eu dar nu e calitativa imaginea, incearca alt torent
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Salutare,
Lumi tare ma bucur pentru voi, ca mai is cateva ore si se reintregeste familia!
Eu sunt blue de tot. Nu mai numar nici un AMR, ca am avut o dicutie aeara cu sotul, de cred ca in curand o sa ma cititi la "in unul sau in doi mergem mai departe"
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
miany75 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare, Lumi tare ma bucur pentru voi, ca mai is cateva ore si se reintregeste familia! ![]() Eu sunt blue de tot. Nu mai numar nici un AMR, ca am avut o dicutie aeara cu sotul, de cred ca in curand o sa ma cititi la "in unul sau in doi mergem mai departe" ![]() ![]() ![]() Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
of,mai ramo..ce s-a intamplat si-a amanat intoarcerea?!
p.s scz daca sunt prea curioasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Lumidupa zisele doctoritei cred ca ne ies si cei de sus peste 3 sapt. + cel de jos al II-lea. Deci o distractie continua obosita rau ca nu imi ajunge o luna de odihna.
Laurairina nu esti singura si eu sunt tot asa in aceasi situatie. Sotul de cand am ramas de fapt gravida de pe la mijloc nu a mai dormit cu mine de frica sa nu ma loveasca, apoi dupa ce am nascut a zis ca nu poate dormi din cauza bebelui ca scoate sunete prin somn si plange si el trebuie sa mearga la lucru iar de sex ce sa iti spun nu stiu daca a fost de 5 ori in 7 luni. Motivul eu obosita cu bebe si el obosit de la lucru ca merge foarte mult in delegatii. Si mai cred ca e si raceala asta din cauza bebeilor aparuti in viata de familie, dar cu calm si rabdare se revine la normal. (asa cred eu ).
Va
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Nu...o sa vina acasa in 18 iulie, aia e data de sign off, dar in acelasi timp mi-a comunicat si data de sign in. Eu nu vreau sa mai stam departiti, sa duc tot greul eu cu copilul si mai ales cu masa si pe deasupra sa nu am nici o multumire materiala, pana acum. A mers fff prost contractul lui si nu ma gandeam(de fapt eu nu vroiam) ca o sa se mai gandeasca la o posibila plecare. Pentru mine, faptul ca stam atata timp despartiti si ne "auzim" 1 data pe sapt(daca e ssi aia) pe mess nu e casnicie. Dracu sa ii ia de bani si lipsa lor, ca mai bine mor saraca decat asa.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
miany75 spune:
Ali imi pare rau ca va chinuie dintii...cat despre oboseala ,cred ca multe dintre noi suntem in aceeasi situatie...e greu al naibii uneori,dar ..e incomparabila viata dinainte si dupa bebe...parerea mea
Ramo sunt de acord cu tine:poti sa ai tot ce vrei (in cazul de fata ,bani),daca nu ai cu cine sa imparti bucurii ,necazuri iti vine sa bati campii la un moment dat...cine stie,poate se razgandeste,daca discutati serios la venirea acasa... si iti doresc numai bine...
Andre,pe unde esti? da-ne un semn!! sper din suflet ca nu a fost cazul sa faceti o vizita la spital..
lili_a spune:
Salut, ha ha ha ha are fie-mea o carticica muzicala si cind apesi pe buton asa face
Iar am citit din urma si nu mai stiu ce vroiam sa raspund, cel mai mult vroiam sa bag nasucul pe aici sa ma intilnesc cu voi
Eu am retinut in principal lucrurile bune, adica progresele lui Vladut, dimensiunile super ale mucosilor, aniversarile fericite ale Ancutzei, faptul ca Lavi s-a mutat la casa ei si apropiata revenire a lui R
Eh, am vazut eu si unele mai putin bune - ca Andre a busit masina si principessa nu vrea sa faca pipi dar eu am incredere ca o sa se faca sanatoasa repede , ca Dozz si marianadreai nu sint multumite de masuratorile pe care le fac doctorii, ca licuriciu, ali si RamoC intimpina greutati in relatia cu sotiorii, si ca strumfy e tare blue. Va pupacesc pe toate si sper sa gasiti o rezolvare inteleapta pt toate problemele astea
Eu sint tare obosita si chinuita, traiesc ca pe front dar sper sa-mi revin repede
Acum sint pusa pe ginduri ca am vazut la TV ca dr Peltecu (care a fost dr meu) a intr-un proces pe motiv de malpraxis...
Trimit ca ma cheama o pisicuta miorlaitoare...