Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 10
miany75 spune:
intrebare-intrebatoare: fetele care dati branzica la bb-i ,de cate ori pe saptamana o dati? si in ziua respectiva ,ce mai papa?
ali762000 spune:
Miany branza de vaci eu o dau numai de 2 ori/sapt. combinata cu fructe, desi si in restul zilelor ii dau fructe dar cu biscuite, asa si in ziua respectiva ii mai dau pireu de legume cu carnita sau peste.
Soper ca ti-am fost de folos.
laviniablaga spune:
miany, eu ii dsau branzica zilnic...inainte ii dadeam seara...dar acum ii dau la masa de dupa amiaza, in combinatie cu para sau citrice...nu am avut probleme...pana acum....branza o prepa dupa reteta data de mihamora...in ziua respectiva papa o masa de cereale, una de fructe si una de legume si tzitzi...
cu privire la cereale...ii dau din alea fara lapte!
citesc rasp si revin!
laviniablaga spune:
am scris ca o agramata dar sunt cu maraila in brate....care ma trage de cap si striga tata
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75Andre,pe unde esti? da-ne un semn!! sper din suflet ca nu a fost cazul sa faceti o vizita la spital.. |
mami.ilinca spune:
Miany:eu ii dau branzica zilnic,amestecata cu cartof sau dovlecel.Ieri i-am pus putina conopida pe langa dovlecel si i-a placut.Ideea e ca-i fac branzica zilnic (din lapte 3,5% si iaurt)si i=o amestec cu legume,nu cu fructe. La inceput i-am amestecat cu fructe si nu prea ii placea si in plus fructele sunt mai ok singurele ,neamestecate cu altceva. La noi asta e masa de la ora 5. La pranz are carnita cu legume,altele decat cele enumerate.
Pana la urma depinde de bebe cum ii place.
Andre:sanatate multa drei!
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
miany75 spune:
fetele,ali,lavi,mami.ilinca ms de raspunsuri...eu abia ce am inceput sa-i dau si voiam sa-mi fac o idee...golutza nu prea i-a placut (probabil,consistenta e de vina),asa ca i-am dat-o cu iaurt...asa o papa
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj [quote]citat din mesajul lui miany75 Esti o scumpa. Deocamdata cantarim scutece si ne rugam la ea sa faca pipi. Ceva ceva face, nu ca de obicei, dar baga cate o tura mica. E miorlaita dar nu urla ca ieri, am sunat pediatra sa dau raportul si mai trebuie sa o sun maine cu scutecele cantarite. Maine aveam un drum tare lung de facut, dar uite ca DD are grija de noi, cum mi-am busit masina nu pot pleca, asa ca pleaca tati si buni cu juma de picior, ala bun. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
tinem pumnii ptr.voi (ma gandesc ca daca nu papa mult laptic ,nici nu are de unde sa faca atata pishu')....ai dreptate,DD are un fel anume de aranja lucrurile...exact cum trebuie...
multa sanatate si lui buni( sa nu fie vreun pui de tromboflebita pe acolo)!!! si o noapte cat mai linistita!!
mami.ilinca spune:
Miany: inca ceva ce functioneaza la noi: ii blenduiesc branzica impreuna cu legumele,sa iasa ca un piureut fin. Si eu i-am dat goala o data si nu i-a placut cred ca tot din cauza consistentei,cum ai zis si tu.
mami.ilinca spune:
Ramona C: ce situatie grea pentru amandoi! Totusi intr-un fel se dicuta pe mess/la telefon si altfel direct. Sigur sunt f multe lucruri de care trebuie sa tineti seama cand o sa luati hotarari importante pe toti 3.Doamne ajuta sa fie bine si sa va cresteti puiul impreuna,nu la distanta unul de altul!
pt toate si noapte buna!