Prietene la bine si la greu - 21
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
miany75 spune:
salutare tuturor!!
dupa ce deunazi ma laudam de una singura p-aci ca ma tin ca scaiul ,iar nu am putut sa mai intru...desi m-am gandit la dragele de voi ,mai ales la Andre si micuta Chiara ,care vad ca au scapat si nu prea de probleme...ma sa nu fie nevoie de spital,va imbratisam cu mare drag de la Cluj
...
ne inscriem si noi in categoria "maraitilor",cu scanceli si treziri din somn...se cere mai mult in brate si e necajit daca nu ma vede prin preajma,a inceput sa faca mofturele la papica....gingia pare inflamata ,dar nu stiu zau ..ce sa cred..apar ,nu apar dintii astia ca de vreo doua luni cica tot ne pregatim....in fine, sper sa nu dureze mult...
am recuperat si eu ,asa ca ii dau bataie la creatie
ANCUTZA FELICITARI PT. CELE 2 EVENIMENTE FRUMOASE ALE FAMILIEI VOASTRE!! sa fiti fericiti toata viata!!
LAVI bine ai revenit!! I missed you!!( bine ca ati reusit sa va mutati la casuta voastra si ati scapat de un stres)
many e delicios vladutzu!!! spor la treaba!!!
Alexa felicitari ptr. samburica miscacioasa!!!
Ramo C. ce vesti bune ne-ai dat!!! ai inceput numaratoare inversa?!
Ionela ai o familie tare reusita!!! sa-ti traiasca baietii si cele 73 zile sa treaca la fel de repede ca ploile de vara (alea din copilaria noastra,ca astea ...)
Alinus ma bucur sa te "vad"... sa stii ca nici david nu exceleaza la capitolul intoarceri ,rostogoliri si alte chestii acrobatice ,dar in schimb da din gura "ca o lelita"...bine ca ati scapat de vaccin!!
Lumi ma bucur ca vine tati si sper ca norica mea sa-i faca o demonstrtie de dans la fel de frumoasa cum ne-a facut-o noua!! e minunata!!!
Si daca tot am jurat pe rosu ...marturisesc ca am reusit sa incarc niste poze mai noi...
Rgagapie bine ai revenit!! chiar a crescut printesa ta si e frumusica foc!!!
strumphy iti daruim un buchet mare de si multa inghetata sa treaca stare de blue!!
btw, pana la urma voi cum dati cerealele ?!!
va fara exceptie!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laviniablaga spune:
Licurix, acum sunt si eu indiscreta cu intrebarea, dar e musa sa o pun...e slaba miscarea cu siecsu fiindca nu te simti tu in stare...fizic vorbind, sau psihic...poate ar trebui sa sari si tu pe sot...sa eliberati hormonii...si sa readuceti armonia...sa invingeti monotonia...zic si eu...sa nu te superi pe mine
laviniablaga spune:
Miany, te pupacesc!
Eu ii dau acum dimineata cerealele...i-am luat de la Milupa, cereale de la 6 luni, speciale pentru dat dimineata...e foarte multumit!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Miany, te pupacesc! Eu ii dau acum dimineata cerealele...i-am luat de la Milupa, cereale de la 6 luni, speciale pentru dat dimineata...e foarte multumit! ![]() ![]() Lavinia, cea mai fericita ![]() ![]() ![]() Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
![](pupic.gif)
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
deocamdata simple!
![](pupic.gif)
laurairina13 spune:
Lavi, amandoi suntem fara chef..daca iti vine sa crezi...plus ca io ma simt si cam asa o balenuta grasa si 'frumoasa' si s-a cam dus tot romantismu..De cand sunt toata ziua cu tatzili pe afara sa alaptez, parca nu mai prezint nici un interes, sunt doar mama si atat pt el..in fine..nu prea imi vine sa discut..
Doamne fere' sa vaza ce scriu aici
, ca are motiv de divort
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
miany75 spune:
lavi,scuza-ma ....zici ca is batutta in cap azi...deci fara lapte?
p.s mi-a iesit din prima incercarea...yupiiii!!!(sunt ca un copil prost)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
a venit si oaia ratacita.nu ma certati ca absentez.am maine 6 examene si inca mai am de invatat.sper sa le iau si pe astea.pe 28 am licenta si termin(pentru moment iau o pauza.masterul la anul il fac).am citit tot dar nu am reusit sa retin mare lucru.
vazut un bubu scump,un pui de monis care inoata pe uscat ca fi-miu.
pe zi ce trece imi place mai mult de vlad care parca vrea sa fie primul in tot ce fac fulgusorii.
am citit si de laura(eu dorm cu sotul pana la 02.00 cand se trezeste geo,apoi dorm cu baiatul in camera.la noi e action.tati nu a vrut sa fie doar geo in centrul atentiei mele.daca vrei sa faci si bebe2 eu zic sa incepi cu romantismele.
nu mai pot sa scriu ca tre sa ma duc la pici.
o pe micuta chiara sa isi revina repede.
am admirat-o pe ionela.ai o familie frumoasa.am vazut si noile poze de pe picassa.
geo e bine,papa ok,mai nou papa tzitzi dupa masa,pana acum nu prea vroia.se rostogoleste pe burta si inoata toata ziua.prin pat misuna.in funduletz sta sprijinit.mai putin singur.cam atat.
va pe toate si sper sa revin dupa examene.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Laura ma bucur ca ii este buna Sudocrem. Eu am avut o mostra de 15g, pe care am terminat-o. Mi-a placut mult si curuletul arata foarte bine. Acum, am crema de curulet de la Topfer. Bleah! Nu-mi place. ZIce ca nu contine apa. De ce oare? Se intinde greu si asta ma enerveaza. Eu folosesc crema cu oxid de zinc numai seara, pt ca sta mai mult cu pampersul, peste noapte. Asta de la Topfer are 20 % oxid de zinc. Acum am niste mostre de crema de curulet de la Mustela. Mi-au dat aia la Babyexpo. Crema are 10% oxid de zinc. Neonatoloaga mi-a zis sa nu o dau prea des cu crema cu oxid de zinc.
De unde ai tras Printul Persiei? Vreau si eu sa ma delectez cu ceva bicepsi si tricepsi bine lucrati.
Si al meu a avut tendinta sa doarma in sufragerie si l-am luat la 3 pazeste, pt ca trebuie sa doarma cu mine. Daca m-a luat de nevasta, sa ma suporte. Asta e!
Nici eu nu stau prea bine cu . O data de doua ori pe saptamana ca pesionarii
De fapt in week-end ce ne mai dezlantuim.
Aoleu, e weekend!
Vai, ce bine! O sa-mi eliberez si eu endorfinele!
pupici Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet