FIV Europa (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Brunadria, din cate imi amintesc si la noi in vreo 3 sapt am primit rezultatul. Analiza am facut-o la Cj.

Fetelor, am 10 seringi cu fraxiparine 0,3 ml valabile pana a in 04.2011 si pen-ul puregon. Le ofer cu mult drag.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Eu am facut cariotipul la medlife, si uitandu-ma pe analize vad ca a durat 3 saptamani pana mi-au dat rezultatul.
- stii ca trebuie facut de amandoi, nu doar de tine

ralu stiu ca trebuie sa l facem amandoi pt ca ni l a prescris pt amandoi..
multumesc mult pt raspuns..
moniland multumesc..
ce ti fac printesele?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Raluca sa stii ca au fost fete care au ramas natural dupa ce au fost in vizita la Wunschbaby asa ca iti doresc sa vii cu vestea cea mai cat mai repede.

Bruni asa cum ti-au spus si fetele la cariotip dureaza cam trei saptamani.

Bafta multa fetelor si sa auzim numai vesti bune

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc Elenada, nu am apucat sa iti scriu ce am facut, ca inca sunt bulversata :)
Sper si eu in continuare, dar tare mi-e teama ca sunt dereglata rau.. la creier adica :)) ( A fost chiar simpatic tare profesorul cum explica el cum creierul nostru e idiot, la fel cum in fata unui computer ne incapatanam sa apasam acelasi buton de zeci de ori, fara rezultat :), asa si creierul nostru se incapataneaza in prostii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

elenada incurand piticii tai pretiosi implinesc un anisor
ce repede a trecut timpul ..sa fiti sanatosi cu totii
eu vineri am programare la medic , o sa mai discut cu el , eventual sa mi prescrie sa fac si anal de trombofilie..
intre timp sper sa mi vina cm sa fac celelalte analize prescrise..
ralu iti doresc sa vi repede cu doua liniute..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

salutare fetelor si MULT NOROC TUTUROR- eu am facut deja 3 IA si sunt la al doilea FIV, dar pe ciclu natural. prima data am facut ET cu un embrion congelat (martie 2010) - negativ. Acum am facut punctia in 21 iunie, ET in 24 iar pentru testul de sange sunt programata joi.
problema este ca ma facut azi un test de sarcina (Sure check) si din pacate e negativ....as mai spera dar nu vad cum. ati auzit voi de test negativ in z11 de la transfer si mai apoi test pozitiv?.

PS: va citesc de mult, dar nu mi-am facut inca curaj sa va scriu. eu am facut tratamentele toate in elvetia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

bruni! Eu nu am facut cariotipul genetic. Pana acum nu mi s-a cerut; am facut de la mine putere doar analizele de trombofilie si ceva anticorpi( nici astea nu mi-au fost cerute)- mi s-a spus ca astea se fac doar dupa 3 fiv-uri nereusite, dar eu le-am facut mai repede- de ce sa astept sa esuez de 3 ori sa-mi fac o analiza?
Cariotipul credeam ca se face doar la Bucuresti , de aceea nu l-am facut- se pare ca se face si la Cluj. Poate am sa-l fac si eu.
Ralu ma bucur ca vi s-au dat sanse natural si nu trebuie sa faceti fiv!
De fapt si pe mine m-au intrebat daca chiar vreau sa fac fiv? Pt ca, pt problema mea de anovulatie si ovare polichistice se poate face tratament si as putea incerca natural, trompele fiindu-mi permeabile.
Dar eu nu mai am incredere in aceasta posibilitate- de 4 ani ma tot stimulez si facem la comanda si m-am saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Brunadria, eu m-am apucat sa citesc din urma, de prin august 2008, si am vazut ca ai trecut prin multe, pe tine chiar retinadu-te din multele care ati scris in acesti ani. Ma mir ca pana acum nu ti-au dat dr. sa faci si analizele pt trombofilie si altele de genul acesta, dr. la care am mers in Viena si mi-a luat sange pt toate astea are chiar un protocol cu cei de la wunsch pt analizele dupa fiv-uri esuate.(site-ul este din pacate in germana, www.halbmayer.at , dar acolo explica mai multe)
Iti doresc sa aflati care e problema cat mai repede si sa deveniti parinti cat mai curand !
Multumesc pentru urari, si... adijo, te inteleg foarte bine ca nu mai ai sperante si rabdare dupa 4 ani ca poate poate, la fel imi mai zic si eu, dar tot eu ma conving ca daca inca mai am 1'5 ani pana la 30, poate poate ... imi vine greu sa cred dar incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Hakuna, testele de urina nu se pozitiveaza asa repede! De multe ori sunt negative si dupa 4 sapt de la ET! ( cunosc caz...).Deci doar testul de sange e real!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

Citat:
citat din mesajul lui adijo

, testele de urina nu se pozitiveaza asa repede! De multe ori sunt negative si dupa 4 sapt de la ET! ( cunosc caz...).Deci doar testul de sange e real!

multumesc de raspuns adijo...inca mai sper,dar incet incet ma pregatesc pentru vestea cea proasta...joi dupa-masa aflu sigur. oricum, s-a intamplat la fel si data treuta, tot negativ a fost testul dupa 11 zile de la transfer..ce-a fi a fi. probabil ca voi mai incerca si in alta parte, desi imi convine aici unde sunt, numai ca se acumuleaza esecurile

poate ca DD nu crede ca sunt inca pregatita, nu stiu ce sa zic, eu nu cred ca am probleme majore (trompele nu mi le-am putut verifica), iar spermograma sotului desi nu e grozava, totusi fecundarea a reusit...de 3 ori deja

Mergi la inceput