FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Ralu_mv spune:
Imi pare rau ca ti s-a intamplat si tie sa se opreasca din evolutie, si mai ales dupa ce te-ai chinuit cu fiv...
E ciudat intr-adevar ca eu nu am prea inteles bine ce imi vor face la clinica, pe scurt am vorbit despre biopsie endometriala, dar prima data mi-a spus de endometrium biposy checked hiostologically and bacteriologically, ma mir sa nu fie la fel cu ce ti-au cerut tie si au spus ca ei nu pot face... la pret au zis ca e in jur de 400 euro.
asa de mult astept sa fac ce analize mai zic ei si sa zica ca e totul bine, ca tare mult as vrea sa ne apucam in iulie sau august de procedura... care o fi aceea... ca apoi in sept/oct nu cred ca mai pot...
Ma bucur ca mai este cineva din tara cu mine in aceeasi perioada la Wunschbaby. Trebuie sa fie cu noroc !
Si eu cred ca daca ti-a spus despre polip ca poate fi lasat in pace, atunci asa e bine, si ei au ca tinta rezultate cat mai bune in urma fiv, asa ca nu cred ca s-ar da la a acoperi un rezultat, daca acesta le-ar cauza esecuri...
( Si mie mi-a raspuns Ana in seara asta, dar nu si la ultimul mail :) )
adijo spune:
Da, Ralu , analiza e aceeasi ; destul de ciudat ca mie n-au vrut sa-mi faca la ei...Oricum, bafta, sa fie bine si sa incepi cat de repede ; Eu vreau sa fac doar in sept.
Voi ce probleme aveti? Sa inteleg ca e prima incercare?
Eu am incredere in cei de la Wunsch; mi se par profi; eu am mai facut 2 iui si 2 fiv in Debrecen dar am fost tare dezamagita de unguri...
De data asta va fii cu noroc!
Ralu_mv spune:
Multumesc mult ! bafta si tie !
La noi e prima incercare de fiv, iar cauza e ciudata :) am in sange anticorpi antispermatozoizi (si nu, nu trece cu prezervativ cateva luni :))) si nici nu e de la prea mult sex :)), oricum nimeni nu stie de la ce este, mai ales ca am ramas din prima cand am incercat (si nu folosisem prezerv pana atunci, si nici ac) - la sf 2008, si apoi pauza, nimic... cu analize bune in rest - de fapt trompele nu le-am mai verificat ca a zis si dr. ca nu mai conteaza, si sa stau sa dispara anticorpii nu are sens ca imbatranesc :) )
imi pare rau pentru nereusitele de pana acum... trebuie sa fie bine de data asta, si eu am mare incredere si sperante in Wunsch
Abia astept sa vorbesc cu ei, mai ales ca ce am eu e o chestie care l-a speriat asa de tare pe ginecologul meu, ca mi-a zis ca si daca reusesc sa raman, am sanse mici de tot sa pastrez sarcina, ca din ce stie el, e posibil sa o atace org meu - asta nu am mai citit-o nicaieri ref la anticorpii astia antisperm. si tocmai de asta as vrea sa imi explice cineva...
adijo spune:
Tocmai am primit rezultatul ex histopatologic al endometrului: totul pare in limite normale. Insa am o usoara inflamatie la nivelul colului pe care va trebui sa o tratez.
De abea astept sa incep procedura. nu mai am rabdare...
Ralu_mv spune:
Foarte bine ! bine ca rezultatul e bun, pt col pp ca ti-au dat ceva tratament deja.
Acum astepti sa vezi ce zic cei de la Wunsch, nu?
adijo spune:
Inca nu le-am trimis celor de la Wunsch rezultatele; astept si confirmarea dr. Poiana care mi-a facut histeroscopia, deocamdata doar asistentele mi-au spus ca e ok totul, si am mai dedus si eu cititnd buletinul histopatologic( lucrez in domeniu- deci am cat de cat cunostinte); ce nu imi place e ca rezultatul biopsiei e concentrat in 2 randuri- ar fi putut scrie ceva mai mult anatomopatologul- ceea ce imi creeaza senzatia ca a tratat cu superficialitate analiza; sper sa nu fie asa...
Tu cand pleci la Viena?
Ralu_mv spune:
Uite ca m-am si intors din Viena.:)
A fost o experienta interesanta, si mai mult, un om foarte interesant profesorul. Pe scurt am facut si investigatia asupra trompelor, nu cu raze x ci cu cealalta metoda, si am trompele permeabile,rezultatul la biopsie il astept in 10 zile - asta ca am insistat eu sa-l fac, ca dr. spune ca nucrede in anticorpii mei din sange, el zice ca e fff putin probabil asta, ca el crede ca vom reusi natural, dar sa fac totusi testul post coital. Concluzia lui e ca e vb de infertilitate idiopatica ( adica idioata :) ). dc nu reusim in cateva luni, daca vrem, putem incerca si fiv, dar asta cu fara prea mare tragere de inima- ca din nou elcrede ca vom reusi natural-, de parca nu ar fi vrut sa ia bani :) - exact pe dos fata de la noi ...
analizele de sange pt trombofilie si inca ceva genetic le astept in mai bine de o luna, ca dr intra in concediu...
brunadria spune:
adijo ai facut si cariotipul genetic?
fetelor stiti careva cam in cat timp se dau rezultatele la o astefel de analiza?
mona ce mai faci?
elenada, moniland, buburuza, balanta, bryny si restul
duminica frumoasa..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Ralu_mv spune:
Eu am facut cariotipul la medlife, si uitandu-ma pe analize vad ca a durat 3 saptamani pana mi-au dat rezultatul.
- stii ca trebuie facut de amandoi, nu doar de tine