FIV Europa (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Ai dreptate Balanta, sunt insa necajita, frustrata mai bine spus, ca am batut atata drum din BaiaMare pana in Bucuresti sa fac histeroscopia, pe care am si dat o caruta de bani , ca acum sa aflu ca a fost incompleta si trebuie din nou intervenit... deocamdata astept rezultatul biopsiei si apoi voi vorbi cu cei de la Wunsch...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Stiu, adijo ca esti suparata si frustrata. Si eu as fi la fel in locul tau...
Dar la cate eforturi facem pt FIV, daca cei de la Wunschbaby iti vor cere sa scoti polipul, eu zic ca merita sa repeti histeroscopia pt asta.

16+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Buna tuturor !
Si eu am corespondat la clinica Wunschbaby cu dr. Ana Fischelmaier in ultima luna, am facut analize, trimis - dar nu cred ca au ajuns la ea - si am programare la clinica in 29 iunie la prof.
Voiam sa intreb pe cine a mai corespondat cu ei, daca la telefon e mai usor de gasit dr. Ana F.

Mergi la inceput

A... si mai voiam sa intreb pe Adijo despre cat timp au spus cei de la clinica ca dureaza pana e gata rezultatul biopsiei endometriale. Si mie imi vor face pe 2 iulie si incerc sa planific timpul si sper intr-un rezultat cat mai repede, ca sa ne fi apucat de fiv in august...

Mergi la inceput

M-am grabit... acum am vazut ca nu ai facut analiza la Wunschbaby,,,

Mergi la inceput

Ralu, eu am facut analiza la Bucuresti. La Wunsch nu cred ca se face( mie asa mi-au spus cel putin)- mi-au dat tel unui medic din Viena, dar din comoditate si financiar , am decis sa o fac in Romania. S-ar putea sa fii gresit...
Cat despre Ana, in ultima perioada , a fost in concediu , probabil de aceea nu ti-a raspuns; nici mie in ultimele sapt. nu mi-a raspuns prompt, apoi am aflat ca a fost plecata. De regula raspunde cam in 2-3 zile.Oricum , trebuie sa ai o intrevedere cu ei face to face , sa discutati analizele trimise. Bafta!

Mergi la inceput

acum vad, tu iti faci histeroscopia si biopsia la Wunsch? Eu cand i-am interbat mi-au spus ca la ei nu se face...
Eu le-am trimis deja mail in legatura cu polipul sa vedem ce sa fac...

Mergi la inceput

Ultima intrebare ii era adresata lui Ralu, nu stiu de ce mi-a aparut emoticonul si la inceput;

Mergi la inceput

Dr. Ana mi-a spus ca imi vor face biopsia endometriala la ei, sa vada totusi dc e ok endometrul pt implantare (eu avand prima sarc obt natural din prima incercare, oprita in ev, descoperit la 7 sapt sac gol)
Nu a zis ceva de histeroscopie...
De asemenea o sa fac acolo si setul de analize de trombofilie, dar la alta clinica partenera. (am acceptat desi am facut si la uscatescu si erau ok, ca mai multa incredere as avea in ei)
Chiar azi voiam sa dau telefon la clinica sa intreb daca au primit rez la analize. Mie Ana imi rasp. chiar si in aceeasi zi, de aceea mi s-a parut ciudat cand nu am avut niciun rasp de la ea, de o sapt...

Mergi la inceput

Tocmai am primit raspuns de la Ana in legatura cu polipul: mi-a spus sa stau linistita , daca profu Poiana a zis ca e mic si nu afecteaza o sarcina il credem, si nu mai trebuie intervenit... sper ca n-a zis asta doar ca sa ma linisteasca; .
Ralu, si eu am avut o sarcina perduta in sapt 6, dar obtinuta in urma unui fiv; de aceea m-au pus si pe mine sa fac histero cu biopsie ; rez. biopsiei nu il am inca.

Mergi la inceput