FIV Europa (32)
Raspunsuri - Pagina 21
pisucmic spune:
Gabi, Sisipisi, Cristal si Brunadria, multumesc tare mult pentru felicitari! Sa dea Doamne Doamne bucuria asta pentru toata lumea!
Ieri am vazut si bobuletul de orez din burtica, caruia deja ii pulseaza inimioara! Ce minune!
Adijo, ce faci? Cati embrioni s-au transferat? Beta cand e - pe 20-22?
Pupaturi
Pisuc Mic
adijo spune:
Salutare fete!
Pisuc felicitari! Prietena mea a facut Fiv, nu eu; a transferat doar un embrion- din trei doar 2 au evoluat dar unu a iesit cu malformatii genetice ( a facut PBD).
Eu tocmai mi-am facut hormonalele: am un estradiol cam mare si prolactina la fel. Am inceput tratamentul cu bromcriptin pt scaderea prolactinei si voi repeta analiza luni. Am facut si o ecografie pt a vedea daca nu am chist, dar nu am nimic. Nu stiu de ce am acest estradiol marit. Ana a spus ca nu e ok. Deocamdata nu am primit ok pt start . Vom vedea dupa ce repet prolactina. Tare as vrea sa fac in sept. fertilizarea - asa m-am pregatit. dar vom vedea.
Deocamdat am f. f. mult de lucru. Nici nu ma pot gandi la fiv si alte nebunii.
Ce m-a bucurat insa e faptul ca la eco , in ziua 13, am avut un folicul de 17 mm, in conditiile in care eu nu am avut vreodata folicul mai mare de 10mm fara tratamente de stimulare.! se pare ca metforminul , pe care il iau de vreo 4-5 luni are ceva efect. Iar ovarele nu mai au aspect polichistic.!
Bruni , ce mai faci ? Cum stai cu pregatirea?
brunadria spune:
salutare fete dragi..
adijo sunt in aceeasi situatie, ca tine..
pregatita psihic pt fiv in septembrie, dar sa vad ce zice dr luni pe 23 august! eu sper sa incep si sa nu fie probleme..
rezultatele la cariotip le au trimis direct la medic , asa ca nu stiu cum sunt, lunea viitoare voi afla..
asa ca astept si sper sa fie bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Moniland spune:
Bravo Pisucmic!!!!! O sa fie in burtica 9 luni si cu tine toata viata ta.
violeta, doar acum am vazut mesajul tau si cu siguranta raspunsul meu vine prea tarziu. Pregnylul declanseaza hiperstimularea. Sper ca e totul ok.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
melisa28 spune:
Si eu tot in septembrie am de gand sa fac FIV, insa la inceputul lunii septembrie merg abia la o prima consultatie asa ne-a spus. Dintre cele care a-ti fost deja , spuneti-mi va rog este o perioada anume cand trebuie sa merg?, trebuie sa fiu pe ciclu, asta nu prea am inteles. Si dupa prima consultatie ce urmeaza .....ti se da tratament hormonbal deja?...Intreb deoarece nu prae stiu pasii FIV-ului.
Multumesc si bafta multa celor care deja sunt acolo.
Sisipisi spune:
Melisa28 nu trebuie sa fii in anume perioada. Trebuie numai sa duci rezultatele analizelor pe care le-au cerut ei. Atunci iti stabilesc linia de tratament. Probabil vei putea incepe la urmatorul ciclu. Eu asa le-am zis ca vreau numai ca m-au pus sa fac iarasi hormonalele de ziua 2-5 si numai daca astea ies bine o sa incep cu niste pastile si abea la urmatoarea menstruatie o sa incep injectiile.
pisucmic spune:
Melisa draga,
eu am facut acest FET la Bucuresti, la MedNewLife, unde facusem primele FIV-uri. Si acum a vrut Doamne Doamne sa se intample.
FIV-ul austriac l-am facut la Goldenes Kreuz, prof Obruca, si mi-a placut mult de ei, dar nu a fost sa fie.
Miki01,
am luat tratament de sustinere cu: AspirinCardio 100 mg, Utrogestan 600 mg.zi, Progesteron injectabil im 100 mg la 2 zile, Estrofem (sau drajeurile albe din CycloProgynova) 2 mg/zi acid folic 5 mg/zi, niste Magneziu B6 intermitent.
Moniland - tare multumesc!!!
Va pup pe toate
Pisuc Mic
6+
alexis81 spune:
Buna fetelor ma numesc Alexandra... Sunt noua pe aici dar in schimb citesc de prin 2008 povestile voastre.
Am citit tot ce se poate despre fiv prt.este unica mea sansa sa raman insarcinata cu trompele mele obturate nu pot face altceva.
Eu cu sotul stam in Italia de vreo 4 ani si am inceput aici sa ne interesam in stanga dreapta de ce nu raman insarcinata rezultatul a fost in 2008 trompa stanga parzial obturata trompa dreapta libera.
M-am inscris in lista de asteptare ptr. inseminare artificiala doar cu lista ptr. ca aici statul iti ofera gratuit 7 iseminari si 3 fiv-uri.In februarie 2010 incep stimularea cu puregon ptr. inseminare
toate bune si frumoase pana in ziua 10 de stimulare cand mi-au oprit tratamentul prt. ca am raspuns prea bine aici prin lege sant obligati sa faca inseminare artificiala daca ai 3 foliculi daca ai trea multi nu mai faci nimic.Ok am luat pastile mi-a venit ciclul si m-am intors sa-mi faca un control cand aud.. Doamna dar dv. nu puteti face inseminare aveti hidrosalpix pe trompa deapta este obturata si aceasta.Asa ca ne-am inscris in alta lista ptr. fiv cand ne-o veni randul nu stiu.
Ca sa nu pierd vremea am tras o fuga in Ungaria la Szeget unde a ramas insarcinata prietena mea din prima asa ca primul fiv o sa incerc sa-l fac luna asta.
Astazi mi-a zis doctorul ca incepem tratamentul pe 28 august.
Sper sa fie bine.
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca visul cel mai de pret
PTR fetele cu burtici bebici frumosi si la termen
Sper ca nu v-am plictisit Alex
pogonici1977 spune:
alexia.......stai daca ai hidroslapinx nu fa FIV..............pana nu scoti tromepele..fa inati o celipscopie si verifica daca e adevarat cele spune de dct italieni..
FIV cu trompete infectate de hidro - RATEUUUUUUUUUUUUUUUUU
deci atentie ce faci
eu am ramas fara trompe din cauza hidrosalpinxului si acum sunt in pregatire de FIV
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti